En güzel ve en değişik erkek ve kız bebek isimleri! İşte daha önce duyulmamış ve keşfedilmemiş adlar ve anlamları...
En güzel ve en değişik erkek ve kız bebek isimleri! İşte daha önce duyulmamış ve keşfedilmemiş adlar ve anlamları... En güzel ve en değişik isimler anne ve babalar tarafından çocukları için aranır. Bebeklerine güzel, ilginç isim vermek isteyen anne ve babalar anlamlarının da güzel olmasını isterler. Kulağa hoş gelen, etkileyici, enteresan, zor bulunan, henüz keşfedilmemiş ve duyulmamış isimler genellikle tercih edilir. Hayatı boyunca çocuklarının taşıyacağı ismi seçmek için anne ve babalar bu konuda derin bir araştırmaya giriyorlar. Nadir bulunan, modern, ilgi çekici, en güzel yeni isimleri erkek ve kız çocuklarına vermek için birbirinden güzel isimler bulunuyor. Duyulmamış, zor bulunan unisex en güzel erkek ve kız isimleri için “Keşfedilmemiş İsimler” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
15.07.2022 Yaşam
CHP’de gözler yeni A Takımı’na çevrildi
CHP’de gözler yeni A Takımı’na çevrildi Parti Meclisi’nin netleşmesinin ardından gözler A Takımı olarak nitelendirilen MYK’nın hangi isimlerden oluşacağına çevrildi. H. Süha Okay ve O. Kaan Salıcı’ya görev verilebilir
8.02.2018 Siyaset
Başbakan'a yeni danışmanlar
Başbakan'a yeni danışmanlar BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, 9 yeni ismi Başbakan Başdanışmanı olarak görevlendirdi. Başbakanlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu’nun talimatları çerçevesinde Süleyman Seyfi Öğün, İskender Pala, Muhsin Kızılkaya, Yılmaz Ensaroğlu, Mustafa Şen, Ömer Faruk Korkmaz, Necdet Subaşı, Ahmet Doğan ve Feridun Bilgin Başbakan Başdanışmanı olarak görevlendirildi.
29.09.2021 Gündem