Yeni İşi

Yeni İşi

Son dakika yeni işi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni işi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni işi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni İşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni işi gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.680 yeni işi haberi bulunmuştur. Tüm yeni işi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Deprem bölgesinde bütün ulaştırma ve haberleşme altyapımızı iyileştiriyoruz
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Deprem bölgesinde bütün ulaştırma ve haberleşme altyapımızı iyileştiriyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘asrın felaketi’nin ulaştırma ve haberleşme altyapısında yol açtığı hasarı hızlıca onardıklarını ve kalıcı yapıların çalışmalarının da aynı hızla devam ettiğini söyledi. Bakan Uraloğlu, deprem bölgesi için bu yıl bütçeden 35,43 milyar harcama yapılacağını bildirdi.
3.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ”Hatay Havalimanı’nda PAT sahaları çalışmaları 21 Kasım’da başladı, Hatay Havalimanı için yapılan yer tespitinde en uygun yer bulunduğu alan, Hatay Havalimanı’na ilave yeni bir pist inşa edeceğiz, Hatay’ı çok daha güçlü ve gelişmiş bir şekilde ayağa kaldıracağız.” ifadelerine yer verdi. Bakan Uraloğlu ayrıca, İskenderun’u Hatay’a bağlayacak; İskenderun Hatay Otoyolu Projesini hazırladık, 2024’te ihalesini yapacağız ve Dörtyol-Hassa Tünel Yolu Projesi’nin ihalesi de bu yıl yapılacak” dedi.
2.12.2023 Ekonomi
CZN Burak'a Özbek hayranı araba hediye etti! Yeni işi için araçlarını satmıştı!
CZN Burak'a Özbek hayranı araba hediye etti! Yeni işi için araçlarını satmıştı! Yeni restoranı için arabalarını satan CZN Burak'a, Özbek bir hayranından milyonluk hediye geldi. Hediye karşısında duygusal anlar yaşayan fenomen sosyal medya hesabından "Allah keselerine bereket versin" ifadelerini kullandı.
26.09.2023 Magazin
Murat Boz yeni işini açıkladı: 'Sevenlerimi şaşırtacağım'
Murat Boz yeni işini açıkladı: 'Sevenlerimi şaşırtacağım' Ünlü şarkıcı Murat Boz, geçtiğimiz gün Menemen Belediyesi'nin düzenlediği festivalde sevenleriyle buluştu.
4.09.2023 Magazin
Survivor Yasin Obuz'un yeni işi şaşırttı!
Survivor Yasin Obuz'un yeni işi şaşırttı! MasterChef Türkiye ile tanınan Yasin Obuz, sonrasında Survivor'a katılarak ününe ün katmıştı. Adadaki kendine has tavırları ile adından söz ettiren Yasin Obuz, şimdilerde paraya para demiyor.
25.10.2022 Magazin
Masterchef Murat Özdemir'in yeni işini duyan inanamıyor!
Masterchef Murat Özdemir'in yeni işini duyan inanamıyor! 'MasterChef Türkiye'nin 2018 yılında yayınlanan ilk sezonunda mücadele eden Murat Özdemir, şeflerin uyarılarını dikkate almaması, hem takım arkadaşları hem de rakipleriyle yaşadığı gerginlikler nedeniyle yarışmadan diskalifiye olmuştu. Daha sonra papağana yaptığı işkence görüntüleri tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Özdemir, Bolu'da ortaya çıktı.
13.09.2022 Magazin
Behzat Uygur’un oğlu farklı sektöre adım attı!
Behzat Uygur’un oğlu farklı sektöre adım attı! Oyuncu Behzat Uygur’un kendi ismini taşıyan yönetmen oğlu Behzat Uygur, farklı bir sektöre adım attı.
5.06.2022 Magazin
Survivor Duygu Bal'ın son halini gören inanamıyor!
Survivor Duygu Bal'ın son halini gören inanamıyor! Survivor programıyla adını geniş kitlelere duyuran eski voleybolcu Duygu Bal, değişimiyle şaşırtıyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Duygu Bal, profesyonel spor kariyerini noktaladıktan sonra uğraştığı yeni işini açıkladı. Survivor Duygu Bal'ın son haline de beğeni yağdı.
29.05.2022 Magazin
Hibe alıp kendi işini kurdu! Paraya para demiyor: 'Kadın gücüyle biz bu işin üstesinden geliriz'
Hibe alıp kendi işini kurdu! Paraya para demiyor: 'Kadın gücüyle biz bu işin üstesinden geliriz' Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan genç girişimci Nazmiye Diri, aldığı hibe desteğiyle köyünde kurduğu soğuk hava deposu ile işinin patronu oldu. Yeni işi hakkında bilgi veren Diri, “Projemi Tarım ve Orman Bakanlığının kırsal kalkınma içerisinde yüzde 50 devlet destekli hibe ile yaptığımız, toplamda 3 milyonluk bir bütçe ile gerçekleştirdik” dedi.
28.05.2022 Ekonomi
Hiçbir şey yapmadan para kazanıyor! Dakikalar içerisinde 85 dolar alıyor
Hiçbir şey yapmadan para kazanıyor! Dakikalar içerisinde 85 dolar alıyor Japonya’da bir adam kendini ‘hiçbir şey yapmamak üzere’ kiraya veriyor. ‘Hiç adam’ olarak da tanınan bu kişi sizinle yapmasını istediğiniz aktivite için geliyor, siz istemediğiniz sürece konuşmuyor, sohbet başlatmıyor, soru sormuyor. Sadece yanınızda duruyor, yalnızlığınızı gideriyor. Kulağa çok sıra dışı geliyor değil mi? Şimdilerde uluslararası bir üne kavuşan Japon ‘hiç adam’ın hikayesi duyanları şaşırtıyor.
23.03.2022 Dünya
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi Nevzat Aydın, modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü Aydın’ın Anadolu Hisarı’ndaki Boğaz manzaralı yalısında gerçekleşti.
24.01.2022 Magazin
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu?
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu? Demet Akalın'dan sonra format değişikliğine giden ve her hafta bir kişinin sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni kalıcı sunucusu belli oldu. Gelinim Mutfakta programının sunucusu yarışmada en yüksek reytinge ulaşan Turgay Başyayla oldu.
9.12.2021 Televizyon
Arka Sokaklar 604. bölüm fragmanı yayında!
Arka Sokaklar 604. bölüm fragmanı yayında! Hüsnü, torununu kurtarmaya çalışıyor!
14.11.2021 Televizyon
Afganistan'da iletişim bakanıydı, Almanya'daki yeni işi herkesi şaşırttı
Afganistan'da iletişim bakanıydı, Almanya'daki yeni işi herkesi şaşırttı Afganistan’ın eski İletişim ve Teknoloji Bakanı Saadat, Almanya’da bisikletli yemek kuryeliği yapıyor. Saadat'ın Aralık 2020'de bakanlıktan ayrılarak Almanya'nın Saksonya eyaletine geldiği ortaya çıktı.
22.08.2021 Dünya
Meltem Miraloğlu'nun yeni işi şaşırttı!
Meltem Miraloğlu'nun yeni işi şaşırttı! ABD’deki olaylı evliliğiyle gündem olan Meltem Miraloğlu ticarete atıldı. Eşinin üzerine şirket kuran oyuncu bambaşka bir sektöre geçti.
1.06.2021 Magazin
Barış Murat Yağcı'nın yeni işi şaşırttı! Sosyal medyadan duyurdu...
Barış Murat Yağcı'nın yeni işi şaşırttı! Sosyal medyadan duyurdu... Survivor 2020'de ikincilik koltuğunda oturan ve her yaptığı hareketle olay olan Barış Murat Yağcı, şarkıcılığın ardından şimdi de yazar oldu. ‘Her Şeye Rağmen' isimli kitabını sosyal medyadan duyuran Yağcı, "Bireyin gücü ve iradenin otoritesi üzerine inşa edilmiş bir başucu rehberi" ifadeleriyle kitabını tanıttı.
23.04.2021 Magazin
Hekimoğlu 46. Bölüm fragmanı!
Hekimoğlu 46. Bölüm fragmanı! Hekimoğlu 46. Bölüm fragmanı yayında! Ateş, Memoli'nin yeni işini sabote ediyor...
16.04.2021 Televizyon
Bensu Soral yeni mesleğini açıkladı
Bensu Soral yeni mesleğini açıkladı Ünlü oyuncu Bensu Soral alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu yeni işi ile ilgili konuştu.
31.01.2021 Magazin
Bensu Soral meslek değiştirdi! Yeni işi...
Bensu Soral meslek değiştirdi! Yeni işi... Pandeminin ilk dönemlerinde evinin duvarlarına yaptığı çizimlerle dikkat çeken oyuncu Bensu Soral, şimdi de seramiğe merak sardı.
17.12.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni İşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni işi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.