Kademeli emeklilik bekleyenleri yakından ilgilendiriyor! EYT'den sonra yaş ve prim detayı merak ediliyor
Kademeli emeklilik bekleyenleri yakından ilgilendiriyor! EYT'den sonra yaş ve prim detayı merak ediliyor EYT'den yararlanamayan ve emeklilik bekleyenler vatandaşlar için kademeli emeklilikte son durum merak konusu oldu. Sigortalı çalışanların belirli bir yaşa ve prim gün sayısına ulaştıklarında kısmi olarak emekli olmalarını sağlayan kademeli emeklilik sistemi için beklentiler her geçen gün yoğunlaşıyor.
10.04.2024 Çalışma Hayatı
Kademeli emeklilik bekleyenler için önemli açıklama! Merak edilen detaylar ortaya çıktı
Kademeli emeklilik bekleyenler için önemli açıklama! Merak edilen detaylar ortaya çıktı EYT'den yararlanamayan ve emeklilik bekleyenler vatandaşlar için kademeli emeklilikte son durum merak konusu oldu. Sigortalı çalışanların belirli bir yaşa ve prim gün sayısına ulaştıklarında kısmi olarak emekli olmalarını sağlayan kademeli emeklilik sistemi için beklentiler her geçen gün yoğunlaşıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Emeklilikte Adalet Derneği (EMAD-DER) Başkanı Mihriban Uğurlu, yaşanan mağduriyetler ve bu mağduriyetlerin nasıl giderileceğiyle ilgili bilgi verdi. Öte yandan Uğurlu, mağdurların 21 Ocak saat 14:00’te, Kartal Miting Alanı’nda buluşacaklarını aktardı.
20.01.2024 Emekli
Kademeli emeklilik bekleyenler için önemli açıklama! Emeklilik yaşı kadınlarda 50, erkeklerde 52 olmalı
Kademeli emeklilik bekleyenler için önemli açıklama! Emeklilik yaşı kadınlarda 50, erkeklerde 52 olmalı EYT'den yararlanamayan ve emeklilik bekleyenler vatandaşlar için kademeli emeklilikte son durum merak konusu oldu. Sigortalı çalışanların belirli bir yaşa ve prim gün sayısına ulaştıklarında kısmi olarak emekli olmalarını sağlayan kademeli emeklilik sistemi için beklentiler her geçen gün yoğunlaşıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Emeklilikte Adalet Derneği (EMAD-DER) Başkanı Mihriban Uğurlu, yaşanan mağduriyetler ve bu mağduriyetlerin nasıl giderileceğiyle ilgili bilgi verdi.
13.12.2023 Emekli
Emeklilik sistemiyle ilgili o soru cevabını buldu! Kapsam dışı...
Emeklilik sistemiyle ilgili o soru cevabını buldu! Kapsam dışı... Milyonlarca çalışan merak ettiği soru cevabını buldu. Kıdem tazminatı fonu ve Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi’ne (TES) dair merak edilenleri aktaran İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Uzmanı, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Resul Kurt, emekliliği yakın olanların yeni sisteme girmeyeceğini dile getirdi. Kurt, kıdem tazminatının yüzde 8,33 olan tutarının yüzde 3’lük kısmının devlet güvencesinde olduğunu ve işçinin bireysel hesabında tasarruf olacağını ifade etti.
20.06.2020 Emekli