İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar! Silahların Türkiye'ye nasıl sokulduğu ortaya çıktı
İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar! Silahların Türkiye'ye nasıl sokulduğu ortaya çıktı 1 Ekim'de İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıktı. Teröristlerden birinin kimliği Hasan Oğuz olarak belirlendi. Kimliği belirlenemeyen ikinci teröristin ise yabancı uyruklu olduğu sanılıyor. Teröristlerin kullandığı roketatar ve patlayıcının Suriye üzerinden yasadışı yollardan Türkiye’ye sokulduğu anlaşıldı.
3.10.2023 Gündem
Nazmi Arıkan cinayetinde yeni detaylar! Bilinmeyenleri anlattı
Nazmi Arıkan cinayetinde yeni detaylar! Bilinmeyenleri anlattı Fen Bilimleri Okulları’nın kurucusu Nazmi Arıkan'ın öldürülmesiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Cinayetin şüphelisi olarak gözaltına alınan U.A.'yı olay gecesi çiftliğe götüren taksi şoförü Ayhan Kütükçüler konuştu. Cinayet şüphelisinin o gece sakin göründüğünü belirten taksi şoförü Kütükçüler, "Üzerinde siyah bir tişört ve siyah bir pantolon vardı. Bir kol çantası taşıyordu. Çiftliğin orada indi. Gece tekrar aradı. Saat 00.24'te Gelibolu garajına götürdüm" dedi.
15.07.2022 Yaşam
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinden yeni detay!
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinden yeni detay! Antalya ‘da 28 Temmuz’da kaybolduktan 5 gün sonra inşaat mühendisi ve emlakcı Mustafa Murat Ayhan tarafından korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun (21), kayıp olan baş kısmına ait kemik parçalar bulundu. Yapılan DNA testinde çene kemiği parçalarının Azra’ya ait olduğu kesinleşti.
17.12.2021 Yaşam