Yeni Albüm

Yeni Albüm

Son dakika yeni albüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni albüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni albüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Albüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni albüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.912 yeni albüm haberi bulunmuştur. Tüm yeni albüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.
25.09.2023 Magazin
Teoman hayranlarına müjdeyi verdi: Sürprizim var
Teoman hayranlarına müjdeyi verdi: Sürprizim var Teoman, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda arkadaşları ile sohbet ederken görüntülendi. Konser yoğunluğu nedeniyle tatile çıkamamaktan dert yanan sanatçı, sevenlerine yeni albüm müjdesi verdi.
21.07.2023 Magazin
Emrah 15 yıl sonra ilk kez sahnede! Yeni albüm müjdesi
Emrah 15 yıl sonra ilk kez sahnede! Yeni albüm müjdesi Şarkıcı Emrah, önceki gece 15 yıl sonra ilk kez sahne aldı. Konser öncesi kameraların karşısına geçen sanatçı, sürpriz buluşma ile ilgili heyecanını ve düşüncelerini dile getirdi.
16.07.2023 Magazin
Edis'ten yeni albüm müjdesi!
Edis'ten yeni albüm müjdesi! İngilizce şarkısı için hazırlıklarını tamamlayan Edis Görgülü, bir yandan da Türkçe albümü için çalışmalarına hız verdi. Evine stüdyo kuran popçu, Emrah Karakuyu ile girdiği müzik kampında 2023’te 16 şarkıyla yeni albümünü yayınlayacağını açıkladı.
18.11.2022 Magazin
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var?
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var? Britney Spears hamile mi? Sam Asghari ile birlikteliğini sürdüren Britney Spears, anne olmaya hazırlandığını açıkladı. Sam ve Jayden James adında iki çocuğu bulunan ünlü şarkıcı, nişanlısından ilk bebeğini kucağına alacak.
12.04.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den sitem dolu sözler: Önce dövdüler şimdi övüyorlar!
Aleyna Tilki'den sitem dolu sözler: Önce dövdüler şimdi övüyorlar! Yeni albümünü tamamladıktan sonra ailesiyle Dubai’de tatile çıkan Aleyna Tilki, İstanbul’a döndü. Tilki, kariyerinin başında insanların kendisini önce eleştirdiğini ardından da övmeye başladığını söyledi.
24.11.2021 Magazin
'Yasak Elma' ekibinin kutlama gecesi!
'Yasak Elma' ekibinin kutlama gecesi! 'Yasak Elma' dizisi, beşinci sezonuyla ekranlara geri döndü. Başarılarını kutlamaya çıkan dizinin kadrosu, gazetecilerle konuşmayı da ihmal etmedi.
24.10.2021 Magazin
Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse hayatı hakkında merak edilenler!
Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse hayatı hakkında merak edilenler! Soul ve caz müziğin kraliçesi Amy Winehouse'un ölüm yıldönümünde anılıyor. Aramızdan ayrılışının 10. yılında pek çok kişi Amy Winehouse'un hayatını merak ediyor. Hala en büyülü seslerden biri kabul edilen Amy Winehouse, "Back To Black" albümü dünyada en çok dinlenen albümler arasında yer alıyor. Peki, Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse ölüm nedeni ne? Amy Winehouse kaç yaşında öldü? Amy Winehouse hayatı, albümleri ve şarkıları!
24.07.2021 Kültür Sanat
Şarkıcı Oğuz Yılmaz'a veda...
Şarkıcı Oğuz Yılmaz'a veda... Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın (53) cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.
20.05.2021 Magazin
Oğuz Yılmaz kimdir? Oğuz Yılmaz neden öldü? Oğuz Yılmaz hayatı ve şarkıları
Oğuz Yılmaz kimdir? Oğuz Yılmaz neden öldü? Oğuz Yılmaz hayatı ve şarkıları Bas Bas Paraları, Ankara'nın Bağları şarkılarıyla tanınan Oğuz Yılmaz yaşamını yitirdi. Ankara şarkıları ile bilinen ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz'ın vefatı hayranlarını üzdü. Bas Bas Paraları ve Ankara'nın Bağları gibi Ankara oyun havalarıyla tanınan Oğuz Yılmaz, son röportajında pandemiden dolayı zararda olduğunu söylemişti. Peki, Oğuz Yılmaz kimdir? Oğuz Yılmaz neden öldü? Oğuz Yılmaz hayatı ve şarkıları...
20.05.2021 Gündem
Oğuz Yılmaz kimdir?
Oğuz Yılmaz kimdir? 26 yıllık müzik hayatına yüzlerce şarkı sığdıran Oğuz Yılmaz (53) hayatını kaybetti. Sanatçının geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenildi. Yılmaz son röportajında pandemiden dolayı zararda olduğunu söyleyip "Ama hiçbir kazanç sağlıktan önemli değildir" demişti.
19.05.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz hayatını kaybetti 26 yıllık müzik hayatına yüzlerce şarkı sığdıran Oğuz Yılmaz (53) hayatını kaybetti. Sanatçının geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenildi. Yılmaz son röportajında pandemiden dolayı zararda olduğunu söyleyip "Ama hiçbir kazanç sağlıktan önemli değildir" demişti.
19.05.2021 Magazin
Şevval Sam'dan yeni albüm!
Şevval Sam'dan yeni albüm! Şevval Sam, oyuncu kimliğinin yanı sıra şarkıcılığıyla da ön planda olan isimlerden. Dizisi sezon arası verince Şevval Sam, hayranlarına sürpriz yaptı. Sam, albümünden 4 şarkıyı hayranlarıyla paylaştı
15.05.2021 Magazin
Deniz Seki'den 'kilo' açıklaması
Deniz Seki'den 'kilo' açıklaması 22 kilo verip 36 beden olan ve değişimiyle şaşırtan şarkıcı Deniz Seki, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi.
3.04.2021 Magazin
‘Evlilik teklifi gelmez’
‘Evlilik teklifi gelmez’ Işın Karaca, sevgilisi Can Yapıcıoğlu’yla Çeşme Alaçatı Limon’dan çıkarken görüntülendi.
5.07.2020 Magazin
Dördüncü klip 'Adsız'a
Dördüncü klip 'Adsız'a Kıraç’ın, yeni albümü ‘Beni Ben Yapan Şarkılar’ın dördüncü klibi, Kemal Başbuğ yönetmenliğinde, Cem Karaca’nın unutulmaz şarkılarından ‘Adsız’a çekildi.
17.03.2020 Magazin
Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin barışıyor mu?
Oğuzhan Koç ile Yağmur Tanrısevsin barışıyor mu? 5 yıllık ilişkisini sürpriz bir kararla bitiren Oğuzhan Koç'tan ayrılık sorularına kaçamak yanıt.
24.01.2020 Magazin
Flört'ten yeni albüm öncesi son çıkış
Flört'ten yeni albüm öncesi son çıkış 2020 sonbaharında çıkması planlanan yeni albüm hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Flört "Bambaşka" albümünün sevilen parçası Ömre Bedelsin'in yeni düzenlemesiyle müzikseverlerle buluştu.
24.01.2020 Kültür Sanat
Sinan Akçıl’dan Mustafa Sandal’a gönderme!
Sinan Akçıl’dan Mustafa Sandal’a gönderme! Ünlü şarkıcılar Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl, önceki akşam Ozan Doğulu’nun Arnavutköy'deki stüdyosunda yeni albüm projeleri için çalışmalar yaptı. Çıkışta kameralar karşısına geçen ikiliden Sinan Akçıl, açıklamasıyla Mustafa Sandal'ı tiye aldı.
19.01.2020 Magazin
Pera, 5 Nisan'da sahne alıyor!
Pera, 5 Nisan'da sahne alıyor! Gökhan Mandır (vokal-gitar), Barış Ceylan (bas gitar) Kaya Sevinç (gitar) ve Hakan Ünalan'dan (davul)'dan kurulu Türk rock müziğinin son dönem en çok konuşulan gruplarından Pera, enerjik sahne performanslarını bir adım daha ileriye taşıyacak olan Pera Quasar Concept ile, 5 Nisan 2020 akşamı Volkswagen Arena'da sahne alacak.
6.01.2020 Kültür Sanat
REDD’den yeni albüm
REDD’den yeni albüm Doğan Duru, Güneş Duru ve Berke Özgümüş’ten oluşan Redd'in yedinci stüdyo albümü 'Yersiz Göksüz Zamanlar' 27 Kasım Çarşamba Pasaj&Garaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlandı.
4.12.2019 Kültür Sanat
"Erkek olsam Deniz Seki’ye aşık olurdum"
"Erkek olsam Deniz Seki’ye aşık olurdum" Kariyerinin zirvesindeyken çok kötü bir deneyim yaşayıp 4,5 yılı parmaklıklar ardında geçen Deniz Seki, “Her ne yaşadıysam kendi aptallıklarımdan” sözleriyle özeleştiri yapıyor. “Ne güçlü bir kadınmışım be arkadaş!” diyen şarkıcı; kariyeri, hedefleri ve özel hayatı hakkında konuştu.
23.11.2019 Magazin
Murat Boz'un büyük pişmanlığı
Murat Boz'un büyük pişmanlığı Yeni albüm hazırlıklarına başlayan Murat Boz, Sezen Aksu’dan da şarkı istedi.
15.09.2019 Magazin
Murat Dalkılıç'ın yeni şarkısı Hande Erçel'e
Murat Dalkılıç'ın yeni şarkısı Hande Erçel'e Pop müziğin başarılı ismi Murat Dalkılıç, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.
31.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Albüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni albüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.