Yeni Akit

Yeni Akit

Son dakika Yeni Akit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeni Akit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeni Akit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Akit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni akit gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 yeni akit haberi bulunmuştur. Tüm yeni akit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler…
Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 dış temsilcilikteki büyükelçi merkeze alınırken, 25 dış temsilciliğe yeni büyükelçilerin atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Merkeze alınan isimlerden biri de Merve Kavakçı oldu. Peki, Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler…
2.06.2022 Gündem
Karikatürist, yazar Yalçın Turgut Balaban vefat etti
Karikatürist, yazar Yalçın Turgut Balaban vefat etti Beyninde ve karaciğerinde bulunan tümör nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden karikatürist Yalçın Turgut Balaban, Şakirin Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
17.10.2021 Kültür Sanat
Fas ve Etiyopya Türk SİHA'sı istedi Mısır panikledi
Fas ve Etiyopya Türk SİHA'sı istedi Mısır panikledi Mısır'da Türk SİHA'sı korkusu. Türkiye'nin Fas ve Etiyopya’ya SİHA satacak olması Mısır’ı telaşlandırdı. Kahire yönetimi, satışı durdurması için ABD ve Avrupa ülkelerinden yardım talep etti.
16.10.2021 Dünya
Tuğba Özay: Herkesi Allah'a havale ediyorum
Tuğba Özay: Herkesi Allah'a havale ediyorum Manavgat'taki çiftliğiyle ilgili video çekerek yardım çağrısında bulunan ve daha sonra fenalık geçirerek hastaneye kaldırılmasının ardından bir açılışa katılması gerekçesiyle sosyal medyada tepkilere neden olan Tuğba Özay, yardım çağrısı yaptığı yayın ile ilgili yazılan bir habere ilişkin bir gazete hakkında suç duyurusunda bulundu. Özay, "Geçmiş olsun denileceği yerde, daha empatiyle yaklaşılacağı yerde yine ben suçlanıyorum, yine bana vuruluyor. Herkesi Allah'a havale ediyorum" dedi.
3.08.2021 Magazin
Yavuz Bahadıroğlu (Niyazi Birinci) kimdir?
Yavuz Bahadıroğlu (Niyazi Birinci) kimdir? Tarihçi, gazeteci-yazar Yavuz Bahadıroğlu (Niyazi Birinci) hayatını kaybetti. Vefat haberini oğlu Mücahit Birinci sosyal medya hesabından duyurdu.
21.01.2021 Kültür Sanat
Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak'tan açıklama
Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak'tan açıklama Görevinden af talebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın babası Yazar Sadık Albayrak, ailesine yönelik sürdürülen iftira ve karalama kampanyalarına yanıt verdi. Sadık Albayrak, "Masa başında sahte ve fitne haberler üretenlerin hevesleri kursaklarında kalacaktır" ifadesini kullandı.
11.11.2020 Siyaset
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlıklarından Dilipak'a suç duyurusu
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlıklarından Dilipak'a suç duyurusu AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlıkları, Yeni Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak'ın kadınlara yönelik hakaret içeren köşe yazısı nedeniyle 81 ilde suç duyurusunda bulundu. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Dr. Rabia İlhan, "19 yıldır liderimizin kadınlara yönelik duruşu, özel destekleri ve ayrımcılıkla mücadelesi samimi ve güçlü bir şekilde devam etmektedir. 'Kadınlara yönelik ayrımcılık ırkçılıktan beterdir' diyen AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu inanç ve gayretleri neticesinde dünyanın en büyük kadın örgütünü kurarak, yıldan yıla büyütmeyi başarabilen bir lider olmuştur" dedi.
11.08.2020 Gündem
Cemil Karanfil'e 37,5 yıl hapis cezası!
Cemil Karanfil'e 37,5 yıl hapis cezası! Kayınpederi Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i bıçakla öldüren damadı Cemil Karanfil 37,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
21.08.2019 Gündem
AYM'den Kılıçdaroğlu ve CHP'nin başvurularına ret
AYM'den Kılıçdaroğlu ve CHP'nin başvurularına ret Anayasa Mahkemesi (AYM), CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisinin, "bir gazetede yer alan haber ve köşe yazısında kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu" gerekçesiyle açtıkları davanın reddedilmesi üzerine yaptıkları başvuruyu "kabul edilemez" buldu.
29.05.2019 Siyaset
Küçük kıza tecavüzü pitbull cinsi köpek engelledi
Küçük kıza tecavüzü pitbull cinsi köpek engelledi Rusya'da sokakta oyun oynayan küçük bir kıza tecavüz etmek isteyen sapığa küçük kızın ailesiyle beslediği pitbull köpeği saldırdı. Kızın yardımına koşan köpek tecavüzcüyü yaralayarak uzaklaştırdı.
24.08.2018 Dünya
Gazeteci Kadir Demirel'i öldüren damadına 37 yıl hapis
Gazeteci Kadir Demirel'i öldüren damadına 37 yıl hapis Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i bıçakla öldürdüğü, eşi Esma Karanfil'i de yaraladığı gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanık Cemil Karanfil hakkında karar verildi. Mahkeme heyeti, sanığı “Kasten adam öldürme “suçundan 25 yıl hapis cezasına, "Eşi kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan da 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.
30.05.2018 Gündem
Erdoğan 'aynı merkez' demişti şok bilgi ortaya çıktı
Erdoğan 'aynı merkez' demişti şok bilgi ortaya çıktı Terör örgütü PKK’nın Suriye kolu PYD ile DEAŞ’ın elindeki silahların ikiz olduğu tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fena fırçalayacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fena fırçalayacağım Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili milletvekilleriyle grup halinde ikinci kez kapalı bir toplantı yaptı.
1.12.2017 Siyaset
Erdoğan'dan Barzani'ye büyük şok! Kabul etmedi
Erdoğan'dan Barzani'ye büyük şok! Kabul etmedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın IKBY Başkanı Mesud Barzani'nin görüşme talebini reddettiği ortaya çıktı.
20.10.2017 Siyaset
Yerli İHA'lar İdlib için havalandı!
Yerli İHA'lar İdlib için havalandı! Türkiye, İdlib'i kurtarmak adına ÖSO'yla birlikte 2'nci operasyonu başlattı. Barış ve istikrarın bölge için temini, Türkiye'ye karşı kuşatma planlarının önünün kesilmesi amaçlanıyor. Bu kapsamda başlatılan operasyon sırasında uçuş radarına İHA yoğunluğu yansıdı.
29.09.2021 Gündem
Kadir Demirel'in damadı tutuklandı!
Kadir Demirel'in damadı tutuklandı! Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel cinayetiyle ilgili adliyeye sevkedilen damadı Cemil Yavuz Karanfil tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Kadir Demirel'in katil zanlısı yakalandı
Kadir Demirel'in katil zanlısı yakalandı Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i öldüren damadı Cemil Karanfil İzmir Konak’ta İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Öldürülen Yeni Akit yazarının kızı konuştu!
Öldürülen Yeni Akit yazarının kızı konuştu! Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı tarafından bıçaklanarak öldürümüştü. Demirel'in kızı Esma K. konuştu
29.09.2021 Gündem
Kendine gelir gelmez babasını sordu
Kendine gelir gelmez babasını sordu Damadı tarafından öldürülen Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in yaralı kızı Esma Karanfil kendine geldi. Yakınları Karanfil’den babasının öldüğünü gizledi
1.06.2017 Yaşam
Nurettin Veren kalp krizi geçirdi
Nurettin Veren kalp krizi geçirdi Yeni Akit yazarı Nurettin Veren'in kalp krizi geçirdiği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Kadir Demirel son yolculuğuna uğurlandı
Kadir Demirel son yolculuğuna uğurlandı YENİ Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
29.09.2021 Gündem
Katil zanlısı damat teslim oldu
Katil zanlısı damat teslim oldu DHA'nın haberine göre; damat Cemil Yavuz Karanfil'in olayın ardından polise giderek teslim olduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Kadir Demirel kimdir?
Kadir Demirel kimdir? Kadir Demirel kimdir sorusu gündeme bomba gibi düştü. Yeni Akit'in Genel Yayın Yönetmeni olan Kadir Demirel damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Bu olay sonrasında Kadir Demirel'in hayatı oldukça merak edildi ve araştırılmaya başlandı. İşte merak edilen soruların cevapları...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da elim bir şekilde hayata veda eden Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in ailesini telefonla arayarak taziyede bulundu
29.09.2021 Gündem
Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni saldırı sonucu hayatını kaybetti
Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni saldırı sonucu hayatını kaybetti Başakşehir'de kızının evinde tartıştığı damadı tarafından bıçaklanan gazeteci Kadir Demirel, yaşamını yitirdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Akit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni akit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.