Şarkılar Bizi Söyler 2. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 2. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta müziğin güçlü sesi Orhan Gencebay şarkıları söyleniyor! Orhan Gencebay ise bir sürpriz yapıp sahneye çıkıyor. Ünlü komedyen Şafak Sezer ise sohbetiyle izleyenlerle hoş dakikalar yaşatıyor.
2.03.2021 Televizyon
Canlı yayında bıçaklandı
Canlı yayında bıçaklandı İsrailli bir muhabir, bıçak geçirmez yeleklerin ne kadar faydalı olduğunu canlı yayında kanıtlamaya çalışırken yaralandı
7.01.2016 Dünya
Canlı yayında araba çarptı
Canlı yayında araba çarptı Meksika'daki bir canlı yayın sırasında muhabir ölümden döndü. Muhabir haberi sunduğu sırada aniden bir araç kendisine çarpınca kadrajın dışına fırlıyor. Muhabir hafif yaralı kurtuluyor.
1.10.2015 Yaşam
Melih Gökçek İsmail Küçükkaya'yı canlı yayında eleştirdi
Melih Gökçek İsmail Küçükkaya'yı canlı yayında eleştirdi Melih Gökçek, konuk olduğu programda, İsmail Küçükkaya'yı geçtiğimiz günlerde yaşanan yayın kesme olayından dolayı eleştirdi.
5.05.2015 Haber
Nurhan Atasoy sinirlenince...
Nurhan Atasoy sinirlenince... Tarihin Arka Odası'nda dün gece gergin anlar yaşandı. Murat Bardakçı'nın eleştirileri Atasoy'u çıldırttı. Canlı yayında uygulanan yayın geciktirici sayesinde Atasoy'un sarf ettiği ağır söz yayına yansımadı.
16.02.2015 Sinema-Dizi
İlber Ortaylı'nın canlı yayında telefonu çalınca...
İlber Ortaylı'nın canlı yayında telefonu çalınca... CNN Türk'te yayınlanan 'Başka Şeyler' programının konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı'ydı. Program esnasında İlber Ortaylı'nın cep telefonu çaldı. Ortaylı, Serdar Tuncer'e "Siz dışardan programa müdahaleyi kabul ediyor musunuz? Murat Bardakçı arıyor" dedi. İlber Ortaylı ile Murat Bardakçı canlı yayın esnasında bir süre telefonda sohbet etti.
11.01.2015 Sinema-Dizi
Canlı yayında iç çamaşırını yırttı!
Canlı yayında iç çamaşırını yırttı! Yabancı bir kanalda yayınlanan televizyon programında çevirdikleri çarkla birbirlerine ceza veren ikili bu kadarda olmaz dedirtti.
7.01.2015 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri