Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe 18 Ocak Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile ekranlara merhaba diyecek. Haber dünyasının en can alıcı konuları, sıcak gelişmeleri ve son dakika olayları objektif bakış açısıyla alınıyor ve ayrıntılı konu başlıkları ile ekranlarınıza yansıtılıyor. Akşam saatlerinizde ise 20:00'da "Vatanım Sensin" adlı dizinin muhteşem yeni bölümü ekranlarınızda. Nefes kesen yeni bölümü ile tüm hayran kitlesini ekranlara çeken dizi ile renkli bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
18.01.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe 18 Ocak Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı sabah, 07:15'de "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" adlı ana haber bülteni ile başlangıcı yapıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve olaylar, ayrıntılı şekilde ekranlarınıza getiriliyor. Akşam saatlerinde ise "Bizim Hikaye" adlı dizinin renkli yeni bölümü yayında yerini alacak. Hayran kitlesinin ekranları karşısına kilitleneceği yeni bölümü izlerken hem eğlenecek hem de akşamınıza renk katacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
18.01.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe 18 Ocak Perşembe gününe ait Star TV yayın akışı, 06:45'de "Bugün" adlı ana haber bülteni ile güne başlıyor. Haberin nabzını tutan ve gündemin merkezine oturan tüm gelişmelerden tarafsız ve ayrıntılı şekilde ekranlarınızdan haberdar olabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00'da "Siyah İnci" adlı dizinin yepyeni bölümü yayına geçiyor. Sürükleyici ve merak uyandırıcı yeni bölümü izlerken hem keyif alabilecek hem de akşamınızı daha heyecanlı kılabileceksiniz. Yeni bölümü seyretmeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
18.01.2018 Gündem