Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe 15 Mart Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Haberin nabzını tutan tüm sağlık, yaşam, ekonomi, siyaset ve ekonomi gibi tüm konu alanlarındaki gelişmeleri incelebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
15.03.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe 15 Mart Perşembe gününe ait Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da Evrim Akın’ın sunduğu “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyif dolu programın tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen programı, hafta içi sabah saatlerinde çocuklarınızla birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çakallarla Dans” adlı sevilen sinema filminin tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen filmi tüm ailece izleyerek eğlence dolu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
15.03.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe 15 Mart Perşembe gününe ait Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı sevilen renkli dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen dizinin son bölümünü seyretmeyi unuttuysanız bu tekrar bölümünü sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Jet Sosyete” adlı dizinin tekrarı ekranlar karşısına çıkacak. Komedi ve kahkaha dolu anlar yaşatan diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek akşamınızı daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
15.03.2018 Gündem