Yasin Sülün

Yasin Sülün

Son dakika Yasin Sülün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasin Sülün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasin Sülün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasin Sülün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasin sülün gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 yasin sülün haberi bulunmuştur. Tüm yasin sülün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Karius'un yerini Ersin Destanoğlu alıyor!
Beşiktaş'ta Karius'un yerini Ersin Destanoğlu alıyor! Alman kaleci Karius ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, alt yapı hocalarının verdiği rapor doğrultusunda kalan maçlarda 19 yaşındaki kaleci Ersin Destanoğlu'na şans verecek.
22.04.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta U19 teknik direktörü Yasin Sülün'ün görevine son verildi
Beşiktaş'ta U19 teknik direktörü Yasin Sülün'ün görevine son verildi Beşiktaş'ta altyapı hocalarından U19 takımının teknik direktörü Yasin Sülün'ün görevine son verildi.
5.02.2020 Beşiktaş
Altyapı Yasin Sülün'e emanet edilecek
Altyapı Yasin Sülün'e emanet edilecek Beşiktaş'ta altyapının Yasin Sülün’e teslim edilmesi planlanıyor.
5.06.2019 Beşiktaş
Abdullah Avcı Nevzat Demir tesislerinde!
Abdullah Avcı Nevzat Demir tesislerinde! Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi başlıyor. Yıllık 12 milyon TL karşılığında 3 senelik anlaşmaya varılan Avcı'nın teknik heyetinde Medipol Başakşehir'de birlikte çalıştığı antrenörlerin yanı sıra Beşiktaş'ta forma giymiş camianın önde gelen isimleri de yer alacak. Avcı, bir dizi incelemelerde bulunmak için Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne geldi.
31.05.2019 Beşiktaş
Beşiktaş Hazar Torunoğulları ve Ege Atlam ile profesyonel sözleşme imzaladı
Beşiktaş Hazar Torunoğulları ve Ege Atlam ile profesyonel sözleşme imzaladı Siyah beyazlı takım alt yapıdan iki önemli takviye yaptı.Hazar ve Ege ile profesyonel sözleşme imzalandı.
30.05.2019 Beşiktaş
Galatasaray'ı deviren Beşiktaş U21'de liderliğe yükseldi!
Galatasaray'ı deviren Beşiktaş U21'de liderliğe yükseldi! Galatasaray ve Beşiktaş U21 takımları derbi maçta Florya Metin Oktay Tesisleri'nde karşı karşıya geldi. U21 derbisini Beşiktaş deplasmanda 2-0 kazanarak liderliğe yükseldi.
5.05.2019 Galatasaray
Beşiktaş'a haciz şoku!
Beşiktaş'a haciz şoku! Beşiktaş U21 takımının, Kayseri dönüşü otobüsü durduruldu ve siyah-beyazlıları taşıyan ve bir turizm şirketine ait olan otobüs hakkında haciz nedeniyle bağlama kararı olduğu ifade edildi.
6.03.2019 Beşiktaş
PFDK ceza yağdırdı!
PFDK ceza yağdırdı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, kavgayla biten Atiker Konyaspor-Beşiktaş U21 maçının ardından faturayı kesti. Konyaspor U21 takımından 5 oyuncuya 5'er maç men, Beşiktaş Teknik Sorumlusu Yasin Sülün'e ise 3 maç men cezası verildi.
11.10.2018 Süper Lig
Yasin Sülün: "Şikayetçi olacağız"
Yasin Sülün: "Şikayetçi olacağız" Konya'da Atiker Konyaspor ve Beşiktaş U21 takımları arasında oynanan ve ev sahibi takımın 3-2 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından gerginlikler yaşandı. Beşiktaş U21 Teknik Sorumlusu Yasin Sülün yaşananlarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
7.10.2018 Beşiktaş
Konya'da Beşiktaş U21 takımına şok saldırı!
Konya'da Beşiktaş U21 takımına şok saldırı! Beşiktaş U21 takımı ile Konyaspor U21 takımı arasında oynanan lig maçının ardından olaylar çıktı! Beşiktaş teknik direktörü Yasin Sülün ve futbolcular darp edildi.
7.10.2018 Beşiktaş
Günün ilk derbisinden Beşiktaş şampiyon çıktı!
Günün ilk derbisinden Beşiktaş şampiyon çıktı! U21 Ligi'nde Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etti.
29.04.2018 Beşiktaş
Fikret Orman, "yılın en iyi yöneticisi" seçildi
Fikret Orman, "yılın en iyi yöneticisi" seçildi Boğaziçi Üniversitesi tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'nde, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "yılın en iyi yöneticisi" seçildi.
18.12.2017 Beşiktaş
2016 Türkiye Fair-Play Ödülleri sahiplerini buldu
2016 Türkiye Fair-Play Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) "İyiye, doğruya, güzele" sloganı ile bu yıl 35'ncisini düzenlediği 2016 Türkiye Fair Play Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fikret Orman: İyi ki maça gitmemişim
Fikret Orman: İyi ki maça gitmemişim Fenerbahçe-Beşiktaş derbisindeki hakem yönetimine sert tepki gösteren Başkan Aziz Yıldırım'ın, TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir üzerinden siyah-beyazlı yönetime de çıkışması büyük yankı buldu.
5.12.2016 Beşiktaş
Beşiktaşlı duruşu! Tarihe geçecek olay...
Beşiktaşlı duruşu! Tarihe geçecek olay... Beşiktaş U21 teknik direktörü Yasin Sülün, U21 derbisinde tüm dikkatleri üzerine çeken bir harekete imza attı.
24.09.2021 Beşiktaş
Maaşına zam, Sosa’yla devam!
Maaşına zam, Sosa’yla devam! Beşiktaş’ın gündemini uzun süredir meşgul eden Jose Sosa krizi nihayet tatlıya bağlandı:
9.08.2016 Beşiktaş
Bu da mı yalan Beşiktaş?
Bu da mı yalan Beşiktaş? Gazetemizde yer alan 'Sülün skandalı' başlıklı haberimizin belgesini yayınlıyoruz.
24.09.2021 Beşiktaş
İşte Yasin Sülün skandalının belgesi
İşte Yasin Sülün skandalının belgesi Beşiktaş U21 Takımı’nın hocası Yasin Sülün, Malezya’da katıldıkları turnuvada, üzerine bir yelek giymemek için futbolcularını sahadan çekmişti. Beşiktaş bu özel haberimizi sitesinden yalanladı ama olayın görüntülerine yine VATAN ulaştı. İşte o görüntüler;
27.05.2016 Spor
Sülün skandalı
Sülün skandalı Beşiktaş U21 Takımı’nın hocası Yasin Sülün, Malezya’da katıldıkları turnuvada, üzerine bir yelek giymemek için futbolcularını sahadan çekti. Kartal hükmen MAĞLUP sayılıp diskalifiye edildi
27.05.2016 Beşiktaş
UEFA Pro Lisans'ı aldı
UEFA Pro Lisans'ı aldı Nihat Kahveci, UEFA Pro Lisans'ı aldı.
10.06.2015 Futbol
F.Bahçeli taraftarlardan sürpriz ziyaret!
F.Bahçeli taraftarlardan sürpriz ziyaret! Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışına Fenerbahçe taraftarından sürpriz ziyaret.
18.11.2014 Fenerbahçe
'Bülent Yasin'den feyz alsın'
'Bülent Yasin'den feyz alsın' BEŞİKTAŞ Genel Sekreteri Metin Albayrak, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyes Teknik Direktörü Bülent Korkmaz’ın önceki gün oynanan ve 3-2 kaybettikleri maçta sergilediği tavırları eleştirdi.
28.10.2014 Beşiktaş
Haksız dedi, penaltıyı kullanmadı!
Haksız dedi, penaltıyı kullanmadı! Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan U19 maçında Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi.
27.10.2014 Beşiktaş
Penaltıyı bilerek atmadı!
Penaltıyı bilerek atmadı! Beşiktaş ile Erciyesspor arasındaki U19 maçında yeşil sahalarda ender görülen bir olay yaşandı.
27.10.2014 Beşiktaş
Penaltıyı bilerek atmadı!
Penaltıyı bilerek atmadı! Beşiktaş ile Erciyesspor arasında oynanan U19 maçında futbol sahalarında ender görülen bir olay yaşandı. Antrenör Yasin Sülün, haksız olduğunu düşündüğü penaltı için oyuncusuna "kaçır" emri verdi!
27.10.2014 Spor

Benzer Haber Etiketleri

Yasin Sülün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasin sülün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.