Yasemin Yalçın

Yasemin Yalçın

Son dakika Yasemin Yalçın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasemin Yalçın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasemin Yalçın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasemin Yalçın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasemin yalçın gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 yasemin yalçın haberi bulunmuştur. Tüm yasemin yalçın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasemin Yalçın yıllar sonra kamera karşısına geçti
Yasemin Yalçın yıllar sonra kamera karşısına geçti Yasemin Yalçın; 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde oğlunun sanatla dolu hayatına eşlik eden, usta şarkıcının mücadele dolu yolculuğunu destekleyen annesi, tiyatrocu Toto Karaca olarak izleyicilerle buluşacak.
5.12.2023 Magazin
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı Anadolu rock müziğinin unutulmaz ismi Cem Karaca’nın hayatını anlatan, başrolünde İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filminden ilk afiş görücüye çıktı.
3.11.2023 Magazin
Cem Karaca'nın annesi Yasemin Yalçın oldu
Cem Karaca'nın annesi Yasemin Yalçın oldu ANADOLU rock’ın efsane ismi Cem Karaca’nın hayatını konu alan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin kadrosuna Yasemin Yalçın da dahil oldu.
19.08.2023 Magazin
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak!
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak! Şarkılar Bizi Söyler’e konuk olan komedyen Yasemin Yalçın programda ‘’Bağdat Yolu’’ şarkısını söyleyecek.
25.05.2023 Televizyon
Hamdi Alkan'dan güldüren Bülent Ersoy anısı!
Hamdi Alkan'dan güldüren Bülent Ersoy anısı! Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 1995-2003 yılları arasında yayınlanan 'Reyting Hamdi' ile tanınan, sekiz yıl evli kaldığı şarkıcı Selen Görgüzel ile boşanma haberleriyle uzun süre konuşulan Alkan, yıllar önce usta sanatçı Bülent Ersoy ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı.
13.11.2022 Magazin
Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey evlilik yıl dönümlerini kutladı
Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey evlilik yıl dönümlerini kutladı Usta tiyatrocular Yasemin Yalçın ile İlyas İlbey, evlilik yıldönümlerini kutladılar. İlyas İlbey, Yasemin Yalçın ile olan düğün fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.
29.01.2022 Magazin
Yasemin Yalçın, ÇGH sahnesinde!
Yasemin Yalçın, ÇGH sahnesinde! Çok Güzel Hareketler 2, bu hafta 100.Bölümüyle ekrana geliyor. Bir dönemin efsane dizisi arasında yer alan İnce İnce Yasemince'de Sürahi Hanım karakteriyle milyonları güldüren Yasemin Yalçın, ÇGH sahnesinde olacak.
21.11.2021 Televizyon
Volkan Severcan kimdir? Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Volkan Severcan kaç yaşında, nereli, eşi kim?
Volkan Severcan kimdir? Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Volkan Severcan kaç yaşında, nereli, eşi kim? İbo Show bu hafta da birbirinden değerli sanatçıları konuk ediyor. İbo Show’un bu haftaki konuklarından biri Volkan Severcan oldu. Volkan Severcan kimdir? Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Volkan Severcan kaç yaşında, nereli?
13.03.2021 Gündem
Tiyatro perdesi dijitale açılıyor
Tiyatro perdesi dijitale açılıyor Koronavirüs nedeniyle uzun süredir kapalı olan tiyatro perdeleri artık dijitale açılıyor. Tiyatro oyunları artık tiyatro.net ile sanatseverlerle buluşacak. İlk gösterim ise 31 Aralık Perşembe günü yapılacak.
28.12.2020 Kültür Sanat
İrfan Kangı üç oyunla sahnede
İrfan Kangı üç oyunla sahnede Sevilen oyuncu, yazar ve yönetmen İrfan Kangı, yazdığı, yönettiği ve rol aldığı oyunlarla isminden sıklıkla söz ettiriyor.
21.11.2019 Kültür Sanat
Oya Başar eski eşini görünce bir anda duygulandı
Oya Başar eski eşini görünce bir anda duygulandı Oya Başar önceki akşam Yasemin Yalçın ve eşi İlyas İlbey’in, Bakırköy’de açtıkları Sahne 74’te görüntülendi.
21.02.2019 Magazin
Usta oyuncu Erdoğan Sıcak'a vefasızlık
Usta oyuncu Erdoğan Sıcak'a vefasızlık Geçen Salı günü rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Erdoğan Sıcak, Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Yıllarını sahneye veren usta sanatçının cenaze törenine sanat dünyasından birkaç isim dışında gelenin olmaması ise dikkat çekti
14.02.2019 Magazin
Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey'den çok konuşulacak açıklamalar
Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey'den çok konuşulacak açıklamalar 12 yıl sonra tiyatro ile sahnelere geri dönen Yasemin Yalçın ve eşi İlyas İlbey, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
23.01.2019 Magazin
Ünlü tiyatro oyuncusu Yaman Tüzcet vefat etti
Ünlü tiyatro oyuncusu Yaman Tüzcet vefat etti TÜRK tiyatro dünyasının ünlü yönetmeni, oyun yazarı ve oyuncusu Yaman Tüzcet, uzun süredir yaşadığı Avustralya'da 76 yaşında hayatını kaybetti.
11.10.2018 Magazin
Aile yemeği
Aile yemeği ‘İnce İnce Yasemince’ programıyla milyonların gönlünde taht kuran Yasemin Yalçın ailesiyle akşam yemeği yedi.
28.11.2017 Magazin
Polemiğe girmem
Polemiğe girmem Zafer Algöz’ün “Türkiye’de Demet Akbağ ve Yasemin Yalçın’dan başka kadın komedyen yok” sözleri Gülse Birsel’e soruldu.
19.10.2017 Magazin
'Kadın komedyen yetişmiyor'
'Kadın komedyen yetişmiyor' Başrollerini Demet Akbağ ve Zafer Algöz'ün paylaştığı 'Görevimiz Tatil' adlı komedi filminin Birgi'deki çekimleri tamamlandı.
12.10.2017 Kültür Sanat
Tiyatronun duayenleri ödüllendirildi
Tiyatronun duayenleri ödüllendirildi Tiyatronun Duayenleri Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu
28.03.2017 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'e sahip çıktı
Mahsun Kırmızıgül'e sahip çıktı 'Vezir Parmağı' filmi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Mahsun Kırmızıgül'e başrol oyuncularından Yasemin Yalçın sahip çıktı.
1.02.2017 Magazin
Yıllar sonra ilk kez!
Yıllar sonra ilk kez! Beyaz Show’da türkü söyleyen Mahsun Kırmızıgül, yıllar sonra ilk kez bağlamasını eline aldı.
29.01.2017 Magazin
Yıllar sonra ilk kez
Yıllar sonra ilk kez Beyaz Show’un bu haftaki konukları ‘Vezir Parmağı’ filminin senarist ve yönetmeni Mahsun Kırmızıgül ile oyuncuları Gülben Ergen, Yasemin Yalçın, Ali Sürmeli, Hayrettin Karaoğuz ve Nuri Alço’ydu
28.01.2017 Magazin
Sırtımızı Mahsun’a verdik!
Sırtımızı Mahsun’a verdik! Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp, yönettiği, oynadığı “Vezir Parmağı” filminin galası renkli görüntülere sahne oldu
24.01.2017 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'e şok! 'İsim' kavgası...
Mahsun Kırmızıgül'e şok! 'İsim' kavgası... Mahsun Kırmızıgül‘ün yazıp yönettiği 'Vezir Parmağı' filmi vizyona girmeden büyük bir sorunla karşı karşıya kaldı.
3.01.2017 Magazin
Derya Şensoy dansöz oldu!
Derya Şensoy dansöz oldu! Mahsun Kırmızıgül'ün senarysonu yazıp yönettiği 'Vezir Parmağı' filminde rol alan Derya Şensoy, bir sahnede orkestra eşliğinde özel kostümüyle dans etti.
17.11.2016 Magazin
Gülben Ergen çarşafa girdi
Gülben Ergen çarşafa girdi Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi ‘Vezir Parmağı’ Osmanlı döneminde savaşa gittiklerini zanneden hamalların macerasını anlatıyor...
11.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Yalçın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasemin yalçın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.