Yasemin Uzunçelebi

Yasemin Uzunçelebi

Son dakika Yasemin Uzunçelebi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasemin Uzunçelebi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasemin Uzunçelebi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasemin Uzunçelebi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasemin uzunçelebi gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 yasemin uzunçelebi haberi bulunmuştur. Tüm yasemin uzunçelebi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç kadının yüzüne kimyasal dökmüştü! Mahkemenin kararını duyunca sevinç çığlıkları attı
Genç kadının yüzüne kimyasal dökmüştü! Mahkemenin kararını duyunca sevinç çığlıkları attı Mehmet Yıldız evine gizlice girdiği Yasemin Uzunçelebi’nin üzerine kimyasal madde dökmüştü. 2021 yılında yaşanan korkunç olayda genç kadının vücudunun yüzde 95’i zarar gördü. Gözünü kaybetti, burnu, yüzü, neredeyse bütün vücudu eridi. Mehmet Yıldız, Küçükçekmece 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada “canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs” suçundan 20 yıl hapis cezasına çaptırıldı.
17.01.2024 Gündem
Kimyasal maddeyle saldırmıştı! İlk kez hakim karşısında! Korkunç su detayı...
Kimyasal maddeyle saldırmıştı! İlk kez hakim karşısında! Korkunç su detayı... Avcılar'da üzerine kimyasal madde döktüğü sevgilisi Yasemin Uzunçelebi'yi ağır şekilde yaralayan Mehmet Yıldız ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık Mehmet Yıldız duruşmada susma hakkını kullanırken, Yasemin Uzuncelebi'nin avukatı, "Sanık olay öncesinde planlayarak evin su vanalarını kapatmış, damacana ve sürahi gibi cisimlerin içerisindeki suyu boşaltmıştır. Yasemin 5 aydır ölüyor, sadece bir nefesi var" dedi.
18.02.2022 Gündem
Avcılar'da sevgilisinin üzerine kimyasal madde döken saplantılı aşık için istenen ceza belli oldu
Avcılar'da sevgilisinin üzerine kimyasal madde döken saplantılı aşık için istenen ceza belli oldu Avcılar'da sevgilisi Yasemin Uzunçelebi'nin üzerine kimyasal madde dökerek ağır şekilde yaralayan tutuklu sanık Mehmet Yıldız hakkında "canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıla kadar hapis istendi.
3.01.2022 Yaşam
Sevgili olma teklifi reddedilen sapık kimyasalla dehşet saçtı! Ayrıntılar ortaya çıktı...
Sevgili olma teklifi reddedilen sapık kimyasalla dehşet saçtı! Ayrıntılar ortaya çıktı... Sevgili olma teklifi reddedilen Mehmet Yıldız, Yasemin Uzunçelebi’nin gece yarısı uyurken evine girip üzerine kimyasal madde döktü. Bir gözünü kaybeden kadının vücudunun bazı yerleri kemiklerine kadar eridi. Uzunçelebi’nin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ederken, olay sonrası kaçan Yıldız yakalanarak gözaltına alındı.
8.10.2021 Gündem
Uyuyan sevgilisine dehşeti yaşatmıştı! Bu halde yakalandı
Uyuyan sevgilisine dehşeti yaşatmıştı! Bu halde yakalandı Avcılar'da evinde uyuyan Yasemin Uzunçelebi'nin (42) evine gelerek yüzüne yanıcı kimyasal madde döken Mehmet Yıldız, Esenyurt'ta yakalandı.
7.10.2021 Yaşam
Uyurken dehşeti yaşadı! Acı içinde dışarı çıkıp yardım istedi, kimyasal madde...
Uyurken dehşeti yaşadı! Acı içinde dışarı çıkıp yardım istedi, kimyasal madde... İstanbul Avcılar'da iddiaya göre evinde uyuyan Yasemin Uzunçelebi'nin (42) evine gelen Mehmet Yıldız, kadının yüzüne yanıcı kimyasal madde döktü. Kadının bir gözünü kaybetmesine neden olan saldırgan kaçtı.
7.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Uzunçelebi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasemin uzunçelebi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.