Yaş çay alım fiyatı 2023 ne kadar oldu? Yaş çay alımı ne zaman başlayacak?
Yaş çay alım fiyatı 2023 ne kadar oldu? Yaş çay alımı ne zaman başlayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaş çay alım fiyatına yönelik de açıklama yaptı. Peki, Yaş çay alım fiyatı 2023 ne kadar oldu? Yaş çay alımı ne zaman başlayacak?
3.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaş çay taban fiyatını desteklemeler ile birlikte 7 lira olarak açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaş çay taban fiyatını desteklemeler ile birlikte 7 lira olarak açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı’nın açılışında yaşa çay taban fiyatını desteklemeler ile birlikte 7 TL olarak açıkladı.
14.05.2022 Ekonomi
Yaş çay alım fiyatı 2021! Kilo başına yaş çay alım fiyatı arttı mı, ne kadar oldu?
Yaş çay alım fiyatı 2021! Kilo başına yaş çay alım fiyatı arttı mı, ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı'nın ulusa sesleniş konuşmasında esnafa dönük yeni bazı destekleyici adımlar ve uygulamaları açıklayacağı belirtildi. Daha önce salgın nedeniyle maddi kayıp yaşayan esnafa yönelik Gelir Kaybı Desteği, Kira Desteği, ve Ciro Kaybı Desteği uygulamaları hayata geçirilmişti. Bazı sektörlere sigorta prim desteği verilmiş, esnaf ve sanatkarların Halkbank'a olan kredi ödemelerinde 6 aylık erteleme imkanı getirilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni destek paketlerini açıkladı. Yaş çay alım fiyatı ne kadar oldu? Kilo başına yaş çay alım fiyatı arttı mı?
17.05.2021 Çalışma Hayatı
Yaş çay alım fiyatı açıklandı mı? Yaş çay alım fiyatı kaç lira oldu? Yaş çay fiyatları 2020...
Yaş çay alım fiyatı açıklandı mı? Yaş çay alım fiyatı kaç lira oldu? Yaş çay fiyatları 2020... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, normalleşme süreci ile ilgili yeni adımların ele alındığı Kabine Toplantısı sonrası konuştu. Erdoğan; 16, 17, 18, 19 Mayıs günleri dört gün boyunca sokağa çıkma sınırlaması uygulanacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı ayrıca 9 il için daha giriş-çıkış yasağının kaldırıldığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mayıs ayı işsizlik ödemelerini, öğrenci burs ve kredi ödemelerinin de öne çekildiğini duyururken, çay üreticisine de müjdeyi verdi.
11.05.2020 Gündem