Yarın akşam hangi kandil? 6 Mart 2023 ne kandili? Berat Kandili 100 rekatlık namazın kılınışı...
Yarın akşam hangi kandil? 6 Mart 2023 ne kandili? Berat Kandili 100 rekatlık namazın kılınışı... Yarın akşam hangi kandil sorusunun yanıtı merak ediliyor. 6 Mart 2023 ne kandili sorgusuna başlayan müslümanlar, yaklaşan Ramazan ayı öncesi ibadet fırsatlarını kaçırmak istemiyor. Gelecek 1 yılın planlamasının yapıldığı, ölüm ve hastalıkların tayin edildiği Berat Kandili, İslam inancına göre günahlardan kurtulmanın ve af dilemenin önemli olduğu günlerin başında geliyor. Rahat gecesi olarak da nitelendirilen Berat Kandili 2023 yılında 6 Mart Pazartesi gününe denk geliyor. İşte Diyanet dini günler takvimi...
5.03.2023 Gündem
7 Ekim kandil mi 2022, yarın ne kandili var? Mevlid Kandili ne zaman, yarın kandil mi?
7 Ekim kandil mi 2022, yarın ne kandili var? Mevlid Kandili ne zaman, yarın kandil mi? Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in doğum günü olan Mevlit Kandili için yapılan aramalar arttı. Hicri Takvimin 3. ayı olan Rebiülevvel ayı içerisinde yer alan peygamberimizin doğum günü Mevlid Kandili İslam dünyası tarafından ibadetlerle geçirildiğinden bugünün hangi gün idrak edileceği merak ediliyor. Peki, 7 Ekim kandil mi 2022, yarın ne kandili var? Mevlid Kandili ne zaman, yarın kandil mi?
6.10.2022 Dini Bilgiler
Yarın ne kandili? Mevlid Kandili ne zaman başlar ve biter?
Yarın ne kandili? Mevlid Kandili ne zaman başlar ve biter? Mevlid Kandili idrak edilecek. Müslüman alemi tarafından ibadetlerle idrak edilecek Mevlid Kandili tarihini unutan vatandaşlar, ‘’Mevlid Kandili ne zaman?’’ sorusuna yanıt arıyor. Diyanet İşleri, resmi dini günler takviminde 2020 yılının Mevlid Kandili’nin tarihi belirtildi. Peki, yarın ne kandili, Mevlid mi?
27.10.2020 Gündem