31 Aralık bankalar açık mı, yarın bankalar çalışıyor mu? Bankalar Cuma günü kaça kadar açık?
31 Aralık bankalar açık mı, yarın bankalar çalışıyor mu? Bankalar Cuma günü kaça kadar açık? 31 Aralık bankalar çalışıyor mu, Cuma günü bankaların çalışma saati ne? Yılbaşı için artık saatler kaldı. Yeni yıla 1 gün kala bankada işi olan, ödeme yapacaklar arama motorlarına yöneldi. 1 Ocak her sene olduğu gibi bu sene de resmi tatil. Peki, 31 Aralık’ta bankalar açık mı, bankalar Cuma günü kaça kadar açık? İşte banka çalışma saatleri…
30.12.2021 Ekonomi
Ödemeler yarın başlıyor! Hesaplara yatacak, Ziraat Bankası'ndan...
Ödemeler yarın başlıyor! Hesaplara yatacak, Ziraat Bankası'ndan... Ödemeler yarın başlıyor. Bakan duyurdu. Ziraat Bankası aracılığıyla para ödemesi yapılacak. Bankalar açık olacak. Yeni destek açıklaması geldi. Harekete geçildi. Yangına ilişkin Bakan Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Hasar tespiti yapılan vatandaşlarımıza kısmi ödemeleri başlatıyoruz yarından itibaren. Ziraat Bankası da bu amaçla açık olacak ve vatandaşlarımıza ilk ödemeleri yapacağız." ifadelerini kullandı.
30.07.2021 Ekonomi
Bankalar 19 Mayıs’ta açık mı, yarın bankalar kapalı mı? 19 Mayıs 2021 banklar açık mı, EFT-havale yapılır mı?
Bankalar 19 Mayıs’ta açık mı, yarın bankalar kapalı mı? 19 Mayıs 2021 banklar açık mı, EFT-havale yapılır mı? Yarın bankalar açık mı, 19 Mayıs 2021 Çarşamba bankalar kapalı mı? 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bankaların işlem yapıp yapmayacağı sorgulanıyor. 19 Mayıs resmî tatildir ve resmi tatillerde bankaların çalışma durumu merak ediliyor. Peki, 19 Mayıs bankalar açık mı, yarın çarşamba günü bankalar açık mı? 19 Mayıs EFT ve Havale yapılır mı?
18.05.2021 Gündem