Yarım

Yarım

Son dakika yarım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yarım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yarım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yarım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yarım gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.489 yarım haberi bulunmuştur. Tüm yarım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mide Bulantısı Nasıl Geçer? Mide Bulantısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Mide Bulantısı Nasıl Geçer? Mide Bulantısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Mide bulantısı sorunu çeşitli durumlarda meydana gelmektedir. Hastalık ya da havasız ortam bu durumu en çok tetikleyen olaylardan biridir. Halsizlik ve baş dönmesi gibi etkilerinin de bulunması kişilerin kendilerini daha kötü hissetmelerine yol açmaktadır.
26.07.2024Sağlık
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Siyah noktalar bir akne türüdür. En sık yüz bölgesinde görülür. Ancak sırt, boyun, göğüs ve ense gibi alanlarda da görülebilir. Siyah noktalar sıklıkla foliküllerin tıkanması yüzünden oluşur. Siyah noktalar peeling, bakım kremleri, yüz jelleri ve belirli kürler ile kolayca geçebilirler.
26.07.2024Sağlık
Simit nasıl yapılır? Evde simit tarifi ve yapılışı
Simit nasıl yapılır? Evde simit tarifi ve yapılışıSağlıklı beslenirken geleneksel lezzetleri de deneme fırsatı yakaladık. Kahvaltı sofrasına fırından yeni çıkmış sıcak simitle şenlendirmek isterseniz enfes ve kolay yapılan Ankara simidi tarifini ve yapılışını sizin için derledik. ‘Ankara simidi nasıl yapılır? Kahvaltıya ne yapsam? Kahvaltıda ne hazırlasam?’ diyorsanız işte evde kolay bulunabilecek malzemelerle hazırlayabileceğiniz Ankara simidi tarifi ve yapılışı…
26.07.2024Gündem
CANLI Altın Fiyatları: Çeyrek Altın, Gram Altın Ne Kadar Oldu?
CANLI Altın Fiyatları: Çeyrek Altın, Gram Altın Ne Kadar Oldu?Bugün, 26 Temmuz 2024 Cuma günü, altın fiyatları bir önceki güne göre düşükten işlem görmeye devam ediyor. Ons altının değerindeki artış ve dolar kurundaki hafif yükseliş, iç piyasadaki altın fiyatlarını da yukarı çekmişti. Peki, bugün çeyrek altın, gram altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altını kaç TL? İşte güncel ve anlık altın fiyatları.
26.07.2024Ekonomi
Ekmek nasıl yapılır? Evde ekmek tarifi yapılışı
Ekmek nasıl yapılır? Evde ekmek tarifi yapılışıSokağa çıkma yasağının uygulandığı bugünlerde corona virüs nedeniyle dışarıdan ekmek almak istemeyenler internette sıklıkla evde yapılabilecek ekmek tarifleri arıyor. Peki, Evde ekmek nasıl yapılır? İşte evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz sade mayalı ekmek tarifi...
26.07.2024Gündem
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalı
MGK sonrası 9 maddelik bildiri: Suriye terörden arındırılmalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası 9 maddelik MGK Bildirisi yayımlandı.
25.07.2024Gündem
Altın fiyatları rekora koşacak! İslam Memiş 3 ay sonrasını işaret etti
Altın fiyatları rekora koşacak! İslam Memiş 3 ay sonrasını işaret ettiAltın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altında yeni rekor... Altını olanlar dikkat. Altın fiyatlarında büyük sürpriz yaşanacak. Altın fiyatları için uzman isim İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi. İslam Memiş kritik bir noktanın altını çizdi ve altın satacaklara önemli uyarı yaptı. İslam Memiş, döviz ve altındaki yükselişe dikkat çekerek altın yatırımcını altınlarını bozdurmamak konusunda uyardı. Altın fiyatları canlı ve güncel rakamlar merak ediliyor. Peki, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL? İşte İslam Memiş'in kritik açıklaması ve son dakika detayları.
23.07.2024Ekonomi
Samsun'da baraj gölü manzaralı açık tuvalet viral oldu!
Samsun'da baraj gölü manzaralı açık tuvalet viral oldu!Samsun'da baraj gölü manzaralı açık tuvalet, paylaşıldığı sosyal medyada gündem oldu.
23.07.2024Gündem
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Ev, arsa ve araba alacaklara 'altın' uyarısı
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Ev, arsa ve araba alacaklara 'altın' uyarısıAltın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altında yeni rekor... Altını olanlar dikkat. Altın fiyatlarında büyük sürpriz yaşanacak. Altın fiyatları için uzman isim İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi. İslam Memiş kritik bir noktanın altını çizdi ve altın satacaklara önemli uyarı yaptı. İslam Memiş, döviz ve altındaki yükselişe dikkat çekerek altın yatırımcını altınlarını bozdurmamak konusunda uyardı. Altın fiyatları canlı ve güncel rakamlar merak ediliyor. Peki, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL? İşte İslam Memiş'in kritik açıklaması ve son dakika detayları...
22.07.2024Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika rekoru! İslam Memiş açıkladı! Kısa sürede zirveyi görecek
Altın fiyatlarında son dakika rekoru! İslam Memiş açıkladı! Kısa sürede zirveyi görecekAltın fiyatlarında yeni rekor... Altını olanlar dikkat. Altın fiyatlarında büyük sürpriz yaşanacak. Altın fiyatları için uzman isim İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi. İslam Memiş kritik bir noktanın altını çizdi ve altın satacaklara önemli uyarı yaptı. İslam Memiş, döviz ve altındaki yükselişe dikkat çekerek altın yatırımcını altınlarını bozdurmamak konusunda uyardı. Altın fiyatları canlı ve güncel rakamlar merak ediliyor. Peki, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yarım altın bugün kaç TL? İşte İslam Memiş'in kritik açıklaması ve son dakika detayları...
21.07.2024Ekonomi
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Ada çıkarması!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Ada çıkarması!Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, hem Onuachu hem de Okay Yokuşlu’nun transferi için İngiltere’ye gitti. Bordo-mavili kulübün başkanı, ayrıca Milan’dan Origi’yi de transfer etmek istiyor.
21.07.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü törenlerinde Lefkoşa’dan dünyaya seslendi ve Kıbrıs sorununda iki devletli çözümde kararlı olduklarını belirterek “Aynı suda iki defa yıkanılmaz, Kıbrıs’ta federasyonun mümkün olmadığına inanıyoruz” dedi.
21.07.2024Gündem
CANLI ALTIN FİYATLARI 21 TEMMUZ 2024 PAZAR: Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet ne kadar, kaç lira?
CANLI ALTIN FİYATLARI 21 TEMMUZ 2024 PAZAR: Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet ne kadar, kaç lira?Altın fiyatları yönünü aşağı doğru çevirdi. Gram altın bugün 2548 TL'den işlem görüyor. Altın alacaklar ve düğün yapacaklar "Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?" sorgulamalarına hız kazandı.
21.07.2024Ekonomi
Sabancı Merkez Cami
Sabancı Merkez CamiAdana'nın Reşatbey Semti'nde, Merkez Park'ın güneyinde ve Seyhan Nehri'nin batı kıyısında yer alan cami, 1998 yılında hizmete açılmıştır...
20.07.2024Adana
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadır
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Geçenlerde Yunanistan Savunma Bakanı yine akla ziyan açıklamalar yaptı. Sayın Miçotakis’le bir araya geldik ve kendilerine, ‘Ayın 20’sinde biz Kuzey Kıbrıs’tayız, duydum ki sen de güneydesin, herhalde Dendias gibi bize sataşma yapmazsın’ dedim. Böyle bir şey düşünmediğini söyledi" dedi.
20.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırma
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırmaKıbrıs Barış Harekatı'nda dönemin Başbakanı Ecevit’in “Biz aslında savaş için değil, Türklere de Rumlara da barış getirmek için adaya gidiyoruz” diyerek tüm dünyaya ilan ettiği Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılı kutlanıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da kalabalık bir heyetle katılacağı 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıl törenlerinde son hazırlıklar tamamlandı.
20.07.2024Gündem
Tezkere Meclis'ten geçti! Uluslararası topluma KKTC çağrısı
Tezkere Meclis'ten geçti! Uluslararası topluma KKTC çağrısıTBMM Genel Kurulunda kabul edilen Meclis Başkanlığı tezkeresi ile Kıbrıs Türk Devleti’nin, uluslararası toplumun bağımsız ve eşit egemen bir üyesi olarak hak ettiği yeri almasının daha fazla tehir edilemeyeceği,  Ada’da iki devletli çözüm siyasetinin, Akdeniz bölgesinde istikrar ve kalıcı barışı sağlamanın yegane yolu olduğu vurgulandı.
18.07.2024Gündem
Gaziantep'te yarım asırdır aynı iş yerinde terzilik yaparak mesleği ayakta tutuyorlar
Gaziantep'te yarım asırdır aynı iş yerinde terzilik yaparak mesleği ayakta tutuyorlarGaziantep’te yaşayan Abdurrahman Ergen ile Haci Demir, yarım asırdır aynı iş yerinde terzilik yaparak hem geçimlerini sağlıyor hem de gelişen teknolojiye direnen mesleği ayakta tutuyor. İki usta, çırak olarak başladıkları mesleklerini ilk günkü heyecanla yaparak müşterilerine hizmet etmeye devam ediyor.
21.07.2024Gaziantep
İstanbul’da kurtarma operasyonu! Metro asansöründe mahsur kaldılar
İstanbul’da kurtarma operasyonu! Metro asansöründe mahsur kaldılarİstanbul’da 6 kişi Dudullu Bostancı metrosunda asansörünün bozulmasıyla mahsur kaldı. Sıcak havada mahsur kalan 6 kişi güvenlik görevlileri tarafından yaklaşık yarım saat sonra kurtarıldı.
18.07.2024Gündem
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
ALTIN FİYATLARI 17 TEMMUZ 2024 ÇARŞAMBA: Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, tam altın ve 22 ayar bilezik ne kadar oldu?
ALTIN FİYATLARI 17 TEMMUZ 2024 ÇARŞAMBA: Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, tam altın ve 22 ayar bilezik ne kadar oldu?Canlı altın fiyatları gündemde. Gram altın 2619 TL bandını aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Peki, 17 Temmuz 2024 çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, ons altın ne kadar, kaç TL?
17.07.2024Ekonomi
Sivas'ta 98'lik delikanlı 48 yaşındaki otomobilini garajında saklıyor! Ölmeden önceyse tek bir dileği var
Sivas'ta 98'lik delikanlı 48 yaşındaki otomobilini garajında saklıyor! Ölmeden önceyse tek bir dileği varSivas'ta yaşayan 98 yaşındaki Kaya Bulut, yarım asır önce aldığı aracını satmaya kıyamadı. Bulut, yaklaşık 15 yıldır garajda sakladığı aracını tamir ettirerek tekrar binip gezmek isterken cenazesinin de bu araçla kaldırılmasını istiyor
16.07.2024Gündem
ÖSYM'den emsal karar! Ek puan verilecek ya da eş değer sınav tekrarı yapılacak
ÖSYM'den emsal karar! Ek puan verilecek ya da eş değer sınav tekrarı yapılacakSivas’ta girdiği üniversite sınavının ilk oturumunda sınav salonunda bir öğrencinin rahatsızlanması nedeniyle yarım saatlik kayıp yaşayan öğrencilere ÖSYM ek puan veya eş değer sınav tekrarı seçeneği sundu.
16.07.2024Gündem
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturduk
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturdukAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz'da yaşananları anlatan Yılmaz Tunç, "FETÖ'cüler o gece amacına ulaşamadı" dedi. Bakan Tunç, FETÖ elebaşının iadesi için ABD'ye 7 kez talepte bulunulduğunu açıkladı.
15.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yarım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yarım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.