MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor! 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar...
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor! 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Ücretsiz olarak veriliyor. Uygulama devam edecek. Tüm öğrenci ve öğretmenleri kapsıyor. Her ay içerik de çeşitlilik de güncelleniyor. Milli eğitim Bakanı Mahmut Özer Yardımcı Kaynak Destek Paketi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Hem mevcut eğitimi desteklemek hem de uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarını telafi edebilmek için bu paketi hazırlama kararı aldıklarını hatırlatan Bakan Özer, "Tüm öğrencilere bu kaynakları basılı olarak ulaştıracağımızı da duyurmuştuk. Bu süreç de başarılı bir şekilde ilerliyor. Şu ana kadar bu kapsamda 23 milyonun üzerinde destek kitabı, öğrencilerimize ulaştırıldı." dedi.
22.12.2021 Eğitim
MEB yardımcı kaynak destek paketi yayınlandı mı? Aralık ayı yardımcı kaynak desteği indirme linki ve YKS soru kitapçığı!
MEB yardımcı kaynak destek paketi yayınlandı mı? Aralık ayı yardımcı kaynak desteği indirme linki ve YKS soru kitapçığı! MEB duyurdu! MEB aralık ayı yardımcı kaynak destek paketi yayınlandı. Bakanlık, öğrenci ve öğretmenlere sunulan kaynakların çeşitliliği artırılarak hazırlanan destek paketlerinin üçüncüsü erişime açtı. MEB üzerinden erişilebilen Aralık ayı kaynak paketi ayrıca basılı olarak da tüm öğrencilere ücretsiz ulaştırılacak. Peki, MEB yardımcı kaynak destek paketi yayınlandı mı? Yardımcı kaynak destek paketi nasıl indirilir? İşte aralık ayı yardımcı kaynak desteği indirme linki!
6.12.2021 Eğitim