İki ülkede yangın nedeniyle acil durum ilan edildi! 3 gündür devam ediyor
İki ülkede yangın nedeniyle acil durum ilan edildi! 3 gündür devam ediyor Almanya’nın Saksonya-Anhalt eyaletinde yer alan Harz Dağları'nda dün başlayan orman yangının hızla büyümesinin ardından acil durum ilan edilirken, Kazakistan'ın da Kostanay bölgesinde 3 gündür devam eden orman yangını nedeniyle acil durum ilan edildi.
4.09.2022 Dünya
Sultanbeyli'de 2 katlı tekstil atölyesinde yangın!
Sultanbeyli'de 2 katlı tekstil atölyesinde yangın! Sultanbeyli'de bulunan bir tekstil atölyesinde, mutfaktaki buzdolabında çıktığı belirtilen yangın kısa sürede büyüdü. Paniğe neden olan yangında ölen ya da yaralanan olmadı.
15.05.2022 Yaşam
İstanbul Başakşehir'de patlama sesleri! Ekipler sevk edildi!
İstanbul Başakşehir'de patlama sesleri! Ekipler sevk edildi! İstanbul'un Başakşehir ilçesindeki İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken peş peşe patlama sesleri geldi. İstanbul İtfaiyesi, yangına ilçe belediyelerinden gelen su tankları ile birlikte 61 araç ve 140 personelle müdahale ediyor.
31.08.2021 Gündem
Maltepe'de can pazarı! 1'i bebek 10 kişi...
Maltepe'de can pazarı! 1'i bebek 10 kişi... Maltepe’de bulunan beş katlı binanın üçüncü katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangında çok sayıda kişi binada mahsur kalırken, itfaiye ekipleri seferber oldu. Sokağa çıkma kısıtlamasını hiçe sayan meraklı vatandaşlar ise sokakta yoğunluk oluşturdu.
19.04.2020 Yaşam
Bu da ABD’nin felaket alarmı
Bu da ABD’nin felaket alarmı Türkiye Soma şehitlerine ağlarken ABD de yangın felaketiyle baş etmeye çalışıyor. California’da aşırı sıcaklar iki gündür San Diego’da yüzlerce evi tehdit ediyor. Binlerce kişi tahliye edildi
15.05.2014 Dünya