Halis Ağa'yı bu kez Nükhet yıktı! Yalı Çapkını'nda Nükhet'in hastalığı ortaya çıktı
Halis Ağa'yı bu kez Nükhet yıktı! Yalı Çapkını'nda Nükhet'in hastalığı ortaya çıktı Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa'yı yıkan haber geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Binnur Kaya'nın yer aldığı dizinin yeni bölümünde Halis Ağa'yı yıkan hastalık haberi geldi. Büyük umutlarla Londra'dan çağırdığı kızı Nükhet'in hastalığı ortaya çıktı. "Ben iyi değilim Halis Bey, rahatsızlığım var. Ben kabullendim artık" diyerek seyirciyi de şoka soktu.
22.09.2023 Televizyon
Veda Mektubu'ndan Yalı Çapkını'na bomba transfer! Ünlü oyuncu Nükhet karakteri için geliyor!
Veda Mektubu'ndan Yalı Çapkını'na bomba transfer! Ünlü oyuncu Nükhet karakteri için geliyor! Veda Mektubu dizisi için geri sayım başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Rabia Soytürk, Selim Bayraktar, Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı dizi iki bölüm sonra final yapıyor. Ancak dizide yer alan iki isim final öncesi veda kararı aldı. Bunun kutlaması bile yapıldı. Ancak bu ayrılık sonrası bomba bir iddia ortaya atıldı. Yalı Çapkını ikinci sezonda Nükhet karakterini ünlü isim oynayacak.
4.08.2023 Televizyon
Halis Ağa'nın Nükhet adında bir kızı varmış! Yalı Çapkını Nükhet'i oynayacak isim belli oldu
Halis Ağa'nın Nükhet adında bir kızı varmış! Yalı Çapkını Nükhet'i oynayacak isim belli oldu Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa'nın Nükhet adında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Zerrin ve Halis Ağa arasındaki konuşmada adı geçen Nükhet'in kim olduğu merak konusu oldu. Peki Yalı Çapkını Nükhet'i kim oynayacak?
17.03.2023 Televizyon