Corona virüse karşı bu sebze ve meyveleri tüketin!
Corona virüse karşı bu sebze ve meyveleri tüketin! Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji öğretim üyesi Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın, corona virüsten korunmak için C vitamini ve antioksidan açısından zengin meyve ve sebzeleri önerdi. Prof. Dr. Yalçın, portakal, limon, greyfurt, kivi, mandalina, kuşburnu, çilek, nar, böğürtlen, yeşil biber ve domatesi sıraladı.
30.03.2020 Sağlık
Yalçın Akdoğan'dan Hakan Fidan sorusuna cevap
Yalçın Akdoğan'dan Hakan Fidan sorusuna cevap Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, MİT Müsteşarlığı'ndan istifa eden Hakan Fidan ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Akdoğan, Hakan Fidan'ın Başbakan olacağı iddiasıyla ilgili 'Bu tür değerlendirmeleri görünce gülmeden edemiyorum' dedi.
8.02.2015 Haber
Akdoğan'dan Cizre değerlendirmesi: Provokasyon
Akdoğan'dan Cizre değerlendirmesi: Provokasyon Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Cizre'de yaşanan olaylarda 12 yaşında bir çocuğun hayatını kaybetmesini değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Akdoğan'dan çarpıcı açıklamalar
Akdoğan'dan çarpıcı açıklamalar Başbakan Başdanışmanı ve Ak Parti Milletvekili Akdoğan, Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için ‘Her şeyi o idare edecek gibi afakî değerlendirmeleri doğru bulmuyorum’ dedi...
29.09.2021 Gündem
Çizmeleri çıkarayım mı diyen madenci yaşadıklarını anlattı..
Çizmeleri çıkarayım mı diyen madenci yaşadıklarını anlattı.. Kurtarılan bir işçinin, sedyeye yatırılırken söylediği, "Çizmelerimi çıkarayım mı? Sedye kirlenmesin." sözleri kulaklarda yankılanıyor. Türkiye'nin kalbinde yer edinen madenci Murat Yalçın, neler yaşadığını ve neden sağlığından önce sedyeyi düşündüğünü anlattı. İşte o anlar…
15.05.2014 Haber

Benzer Haber Etiketleri