Benzine ve motorine zam mı geliyor? Akaryakıta zam var mı? Benzine ve motorine ne zaman zam gelecek? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve zam tarihi!
Benzine ve motorine zam mı geliyor? Akaryakıta zam var mı? Benzine ve motorine ne zaman zam gelecek? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve zam tarihi! Akaryakıta yeni zam geliyor! Benzin ve motorin grubuna zam beklendiği duyuruldu. Bugün yapılan benzin ve motorin indiriminin ardından yeni bir zam haberi daha geldi. Peki, Benzine ve motorine ne zaman zam gelecek? Akaryakıt zammı ne kadar? Benzine ve motorine zam mı geliyor? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve zam tarihi!
3.09.2022 Ekonomi
Benzin ve motorine zam! Akaryakıta zam gelecek mi? Benzine zam var mı? Motorine zam geldi mi?
Benzin ve motorine zam! Akaryakıta zam gelecek mi? Benzine zam var mı? Motorine zam geldi mi? Döviz kurlarındaki artış, AB'nin Rusya'ya uygulama kararı aldığı petrol ambargosu ve Çin'de azalan koronavirüs vakaları nedeniyle brent petrol varil fiyatında artış kaydedildi. Petrol fiyatları son 1 haftada 2,5 ayın zirvesini gördü. Bu artışla birlikte petrol ürünlerine de zam bekleniyor. Peki, Bezin ve motorin ne kadar oldu? Akaryakıta zam gelecek mi? Benzine zam var mı? Motorine zam geldi mi? İşte detaylar…
31.05.2022 Ekonomi
Araç sahiplerine kötü haber! Motorine zam yapıldı!
Araç sahiplerine kötü haber! Motorine zam yapıldı! Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litre satış fiyatına 80 kuruş zam yapıldı.
7.02.2022 Ekonomi