İstanbul’da yağmur ne kadar sürecek? İstanbul’da son durum ne? Yarın yağmur var mı? İstanbul Valisi Yerlikaya’dan yağmur uyarısı!
İstanbul’da yağmur ne kadar sürecek? İstanbul’da son durum ne? Yarın yağmur var mı? İstanbul Valisi Yerlikaya’dan yağmur uyarısı! İstanbul’da etkili olan gök gürültülü sağanak yağış, su baskınlarına neden oldu. Zaman zaman duran yağmur, İstanbul’un pek çok ilçesinde etkili olmaya devam ediyor. Dün geceden bu yana devam eden yağmur nedeniyle çalışmalar devam ederken İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan yağmur uyarısı geldi. Peki, İstanbul’da yağmur ne kadar sürecek? Yarın yağmur var mı? İşte detaylar…
10.07.2022 Gündem
Yağmur ne zaman duracak? Havalar ne zaman ısınacak, İstanbul yağmur ne zaman diner?
Yağmur ne zaman duracak? Havalar ne zaman ısınacak, İstanbul yağmur ne zaman diner? Haziran yağışlarının etkisini kuvvetli olarak gösterdiği günlerde herkes yağmurlu havanın yurtta ne kadar daha etkili olacağını ve ne zaman duracağını merak ediliyor. Bugün (Cumartesi) Marmara kıyıları ve Karadeniz'in batısında gök gürültülü sağanak yağışlar etkisini sürdürmeye devam edecek.
19.06.2021 Gündem