Welliton

Welliton

Son dakika welliton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan welliton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını welliton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Welliton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan welliton gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 welliton haberi bulunmuştur. Tüm welliton haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anlaşma tamam! Ozan Tufan...
Anlaşma tamam! Ozan Tufan... Erzurumspor’da ateş hattından uzaklaşma operasyonu başladı. Erzurumspor, Ozan Tufan için Fenerbahçe ile anlaştı. Forvete ise daha önce Kayserispor'da forma giyen Welliton geliyor.
30.12.2018 Fenerbahçe
Erzurumspor'da Welliton sesleri!
Erzurumspor'da Welliton sesleri! Süper Lig takımlarından Erzurumspor'da forvet arayışları sürüyor. Mavi-beyazlılar bir dönem Kayserispor formasıyla harika işler çıkaran Welliton transferini kısa sürede bitirmek istiyor.
5.12.2018 Erzurumspor
Ödemeyi kulübe taksici ile yollamış!
Ödemeyi kulübe taksici ile yollamış! Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, eski oyuncuları Welliton Soares de Morais'in yeni takımıyla yaptıkları anlaşma doğrultusunda 1,5 milyon avro aldıklarını, kulübün ciddiyetini anlatmak adına bankanın kestiği 78,5 avroluk havale ücretini de oyuncudan tahsil etttiklerini belirtti.
6.10.2017 Kayseri Spor
Welliton ısrarı sürüyor
Welliton ısrarı sürüyor Transfer sezonunun en hareketli ekiplerinden Antalyaspor, Kayserispor ile sözleşmesini fesh eden Brezilyalı yıldız Welliton için tüm şartları zorluyor.
7.09.2017 Antalyaspor
Kayserispor golcüsünü buldu
Kayserispor golcüsünü buldu Kayserispor, forvet hattına takviye için aradığı ismi buldu. Portekiz Lig ekiplerinden Braga’da forma giyen Nikola Stojiljkovic ile uzun süredir görüşme halinde olan Sarı- Kırmızılılar, oyuncuyla her konuda anlaştı.
6.09.2017 Kayseri Spor
Beşiktaş'a resmi teklif sunuldu
Beşiktaş'a resmi teklif sunuldu Welliton'un tek taraflı olarak sözleşmesinin fesh etmesinin ardından santrfor hattında sadece Asamoah Gyan ve Umut Bulut'un kalması üzerine Kayserispor harekete geçti.
5.09.2017 Beşiktaş
Welliton’a Kayseri engeli
Welliton’a Kayseri engeli Tek taraflı olarak Kayserispor’la sözleşmesini fesheden Welliton, başka bir kulüple anlaşamıyor.
29.08.2017 Kayseri Spor
G.Saray'ın radarında olan Welliton İstanbul'da!
G.Saray'ın radarında olan Welliton İstanbul'da! G.SARAY, geçen sezon Kayserispor formasını giyen Welliton için beklemede...
24.08.2017 Galatasaray
Welliton bombası!
Welliton bombası! Kanatlara Hernani veTwumasi’yi bitirmek üzere olan Bursaspor, forvet için ise Kayserispor’dan ayrılan Welliton’u transfer ediyor. Brezilyalı golcüye 3 yıllık sözleşme önerildi.
20.08.2017 Futbol
Galatasaray'da yeni operasyon!
Galatasaray'da yeni operasyon! Galatasaray'da gözler gönderilecek futbolcular için yapılacak operasyona çevrildi. Kadrosuna kattığı futbolcularla transferin gözde kulübü haline gelen sarı kırmızılılar,sol bek ve santrfor transferleri için bekleyişe geçti.
18.08.2017 Galatasaray
Galatasaray'da sürpriz gelişme!
Galatasaray'da sürpriz gelişme! Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, takımdan ayrılması beklenen Sinan Gümüş'ün yerine sürpriz bir ismin gündeme geldiği belirtildi.
17.08.2017 Galatasaray
Kayserispor'dan iki transfer birden
Kayserispor'dan iki transfer birden KAYSERİSPOR, Romanya'nın Astra Kulübü ve Romanya milli takımının kalecisi Silvio ve Romanya'nın Steau Bükreş ekibinin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Boldrin'i sözleşme yapmak için Kayseri'ye getiriyor.
21.06.2017 Kayseri Spor
Sergen Yalçın istifa sebebini açıkladı!
Sergen Yalçın istifa sebebini açıkladı! Genç teknik adam Sergen Yalçın, beİN SPORTS'a önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın, Kayserispor'daki görevinden neden ayrıldığı konusuna da açıklık getirdi.
11.05.2017 Futbol
'Fırtına'yı Kayseri kopardı!
'Fırtına'yı Kayseri kopardı! Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti.
6.05.2017 Trabzonspor
Kayseri'den kritik galibiyet!
Kayseri'den kritik galibiyet! Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan Kayserispor evinde Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti.
29.04.2017 Kayseri Spor
Antalya uzatmalarda kazandı
Antalya uzatmalarda kazandı Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında sahasında ağırladığı Kayserispor’u 2-1 mağlup etti.
1.04.2017 Antalyaspor
Vagner Love Avrupa'da zirvede
Vagner Love Avrupa'da zirvede Süper Lig'de forma giyen Brezilyalı oyuncular, performanslarıyla zirvede yer alıyor.
26.03.2017 Süper Lig
Kayserispor gençlerle prova yaptı
Kayserispor gençlerle prova yaptı Kayserispor lige verilen milli maç arasını U21 takımı ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. A takımı müsabakayı 3-0 kazandı.
23.03.2017 Kayseri Spor
Şeytanın bacağını kırdı!
Şeytanın bacağını kırdı! Bu sezon 6. kez öne geçtiği maçta skoru koruyamayıp rakipleri sevindiren G.Saray, Antalya'da makus talihine son verdi.
7.03.2017 Galatasaray
Sergen Yalçın: "Hedefimiz Beşiktaş maçını kazanmak"
Sergen Yalçın: "Hedefimiz Beşiktaş maçını kazanmak" Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında lider Beşiktaş ile yapacakları maçta, rakibe göre bir oyun planı hazırlayacaklarını söyledi.
6.03.2017 Kayseri Spor
Sergen Yalçın: "Penaltı gerçekten komikti"
Sergen Yalçın: "Penaltı gerçekten komikti" Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldıkları maçta, son dakikada yedikleri golle galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
5.03.2017 Kasımpaşa Spor
Yalçın: 'Kasımpaşa maçı kolay gözükmüyor'
Yalçın: 'Kasımpaşa maçı kolay gözükmüyor' Kayserispor Teknik Direktörü Yalçın: "Kasımpaşa çıkış içerisinde olan bir takım. Seyircimizin desteğiyle, kendi isteğimiz ve arzumuzla, kazanmak istiyoruz"
3.03.2017 Kayseri Spor
Rıza Çalımbay: Hayalim milli takım
Rıza Çalımbay: Hayalim milli takım 2 puanda aldığı Antalyaspor’u 35 puana taşıyarak sezona damga vuran Rıza Çalımbay, takımın yıldız ismi Eto’o ile birlikte soruları yanıtladı.
3.03.2017 Antalyaspor
Kanarya yolu yarıladı!
Kanarya yolu yarıladı! Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, Kayserispor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek, 5 Nisan'da Kadıköy'de oynanacak rövanş maçı öncesi büyük bir avantajın sahibi oldu.
2.03.2017 Fenerbahçe
Kayserispor şahlandı!
Kayserispor şahlandı! Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının açılış maçında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-2 mağlup ederek 13. sıraya yükseldi. Sarı-kırmızılılar, Sergen Yalçın yönetiminde Fenerbahçe ve Galatasaray ve Bursaspor galibiyetlerinin ardından kazanma serisini 4 maça çıkardı.
24.09.2021 Kayseri Spor

Benzer Haber Etiketleri

Welliton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki welliton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.