Gazete Vatan Logo
Galatasaray Şeytanın bacağını kırdı!

Şeytanın bacağını kırdı!

Bu sezon 6. kez öne geçtiği maçta skoru koruyamayıp rakipleri sevindiren G.Saray, Antalya'da makus talihine son verdi.

Şeytanın bacağını kırdı!

Sarı-kırmızılılar düne kadar kayıp yaşadığı 10 maçın 6’sında skor avantajını koruyamamış ve 2 yenilgi, 4 de beraberlik ile 14 puan yitirmişti. Cimbom dün son saniyede hem Antalya’yı hem de şanssızlığını yendi.

I GOR Tudor yönetiminde çıktığı 3. maçta galibiyetle tanışan G.Saray zirveden iyice koparken öne geçtiği maçlarda skoru koruyamadığı için büyük kayıp yaşayan sarı-kırmızılılar bu kez oyunu mutlu sonla bitirdi. Düne kadar öne geçtiği 6 maçta 2 yenilgi ve 4 beraberlik ile 14 puan kaybeden sarı-kırmızılılar, Antalya önünde ilk kez geri dönmeyi başararak Devler Ligi yarışı için iddiasını sürdürdü.
SARI-kırmızılıların bu sezon kabusu 3. haftada Kayseri deplasmanında başladı. 12’de Yasin’le golü bulan Aslan 44’te Welliton’a engel olamayınca 2 puandan oldu. En yıkıcı sonuçlardan biri de 5. haftada Beşiktaş derbisinde yaşandı. Vodafone Arena’da Eren ve Bruma ile devreyi 2-0’lık avantajla geçen G.Saray 5 dakikada gelen Marcelo-Cenk golleriyle 2 puan kaybetti.
BU KEZ MUTLU BİTTİ
10. haftada evinde Başakşehir karşısında Sinan ağları sarsarken, Avcı’nın öğrencileri 36’da Mehmet Batdal, 59’da Yalçın’la 3 puanı kazandı. 15. haftada Ankara’da 3. dakikada Yasin’in golüne Osmanlıspor 35 ve 85’te Webo ile yanıt verdi. Gecenin tamamen hüsranla bitmesini 87’de Semih önledi. Sonraki hafta Karabük’te 16’da Yasin sahnedeydi. Ancak o zaman Tudor’un çalıştırdığı Mavi Ateş 30’da Seleznyov, 82’de Serdar’la Aslan’ı yaktı kül etti.
TUDOR’UN ilk kez sahne aldığı Rize’de G.Saray 23’te Podolski ile ‘hoşgeldin’ demeye hazırlanıyordu, 75’te Özgür 1 puanı ‘Çek’ti aldı. Dün ise ilk yarıda 24’te Bruma, 36’da Eren’in golleriyle coşan Aslan’ın havasını 44’te Mbilla, 53’te Deniz Kadah söndürüyordu. Ancak tam her şey bitti denilirken 90+6’da Eren sahneye çıktı.

Haberin Devamı