Vissel Kobe

Vissel Kobe

Son dakika Vissel Kobe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vissel Kobe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vissel Kobe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vissel Kobe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vissel kobe gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 vissel kobe haberi bulunmuştur. Tüm vissel kobe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
22.04.2023 İddaa
Bir İcardi heyecanı vermedi ama... Anlaşma tamam yıldız futbolcu 1 yıl daha Galatasaray'da
Bir İcardi heyecanı vermedi ama... Anlaşma tamam yıldız futbolcu 1 yıl daha Galatasaray'da Yaz ayı transfer döneminde Juventus'un teklifini reddeden, İniesta'nın takımı Vissel Kobe'nin kapısından dönen yıldız futbolcunun 1 yıl daha Galatasaray'da oynayacağı ortaya çıktı. Kontratında +1 maddesi bulunan 35 yaşındaki forvetin sakatlık problemi yaşamaması halinde 15 maçlık opsiyonu kalırken, her iki tarafın da bu birlikteliğe sıcak baktığı bildirildi.
16.11.2022 Galatasaray
Galatasaray'da daha sezon bitmeden ilk ayrılık! 6 milyon euro'luk maaşı kabul etti
Galatasaray'da daha sezon bitmeden ilk ayrılık! 6 milyon euro'luk maaşı kabul etti Süper Lig'in 12.haftasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelen ve Emre Taşdemir ile Mertens'in attığı gollerle rakibini 2-0'la deviren Galatasaray'da yıldız futbolcuya flaş bir tekli geldi. Daha önce Sarı Kırmızılı formayı giyen Lukas Podolski'yi renklerine bağlayan Vissel Kobe'nin Belçikalı yıldızı istediği öğrenilirken, Okan Buruk ve yönetimin bu ayrılığa onay verdiği bildirildi.
31.10.2022 Galatasaray
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.05.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
6.04.2022 İddaa
Podolski'nin yeni adresi Meksika
Podolski'nin yeni adresi Meksika Antalyaspor ile yollarını ayıran Lukas Podolski Meksika takımı Querétaro'ya transfer oluyor.
18.06.2021 Antalyaspor
Mascherano bir, Sosa iki, Iniesta üç
Mascherano bir, Sosa iki, Iniesta üç Trabzonsporlu Jose Sosa’ya kanca atan Estudiantes kulübünün bu hamlesinin, üçlü bir transfer stratejisinin ikinci ayağı olduğu ortaya çıktı. Arjantin kulübü, geçtiğimiz haftalarda ülkenin yıldız futbolcusu, eski Barcelonalı Javier Mascherano’yu kadrosuna katarak dikkat çekmişti.
28.12.2019 Trabzonspor
Bekle bizi Kolarov!
Bekle bizi Kolarov! Fenerbahçe, Sırp yıldızdan vazgeçmiş değil. Roma’da sözleşmesinin son senesinde olan Kolarov, 1+1 yıllık yeni teklife yanıt vermedi. Kanarya, başarılı sol bekin ocak ayına kadar beklemesini istiyor.
18.10.2019 Fenerbahçe
Barcelona'da sürpriz ayrılık! Feshetti
Barcelona'da sürpriz ayrılık! Feshetti Barcelona’da sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Sergi Samper, Barça ile yollarını ayırdı ve Japonya’nın yolunu tuttu.
4.03.2019 İspanya
Podolski'den heyecanlandıran paylaşım! Galatasaray...
Podolski'den heyecanlandıran paylaşım! Galatasaray... Galatasaray'ın eski yıldızı Lukas Podolski, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.
15.01.2019 Galatasaray
Lukas Podolski'den net mesaj: Dönmek istiyorum
Lukas Podolski'den net mesaj: Dönmek istiyorum Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Japon ekibi Vissel Kobe'ye transfer olan Alman golcü Lukas Podolski, Alman basınına önemli açıklamalarda bulundu.
2.01.2019 Futbol
Podolski'den Galatasaray taraftarına mesaj
Podolski'den Galatasaray taraftarına mesaj Japonya'nın Vissel Kobe takımında forma giyen eski Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski, Türkiye'de yaşamış ve sarı-kırmızılı ekipte oynamış olduğu için gurur duyduğunu belirtti.
10.12.2018 Galatasaray
David Villa yeni takımını açıkladı!
David Villa yeni takımını açıkladı! Dünyaca ünlü yıldız David Villa, Japon ekibi Vissel Kobe'ye gideceğini açıkladı. Kobe'de Iniesta ve Podolski de forma giyiyor...
1.12.2018 Futbol
Iniesta'dan flaş hamle! Beşiktaşlı yıldız...
Iniesta'dan flaş hamle! Beşiktaşlı yıldız... Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Adriano’nun Japonya’nın Vissel Kobe takımına gideceği iddia edildi.
14.11.2018 Beşiktaş
Beşiktaşlı Adriano için Vissel Kobe iddiası!
Beşiktaşlı Adriano için Vissel Kobe iddiası! Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Adriano'ya, Podolski'nin de formasını giydiği Japon ekibi Vissel Kobe talip oldu. Siyah-Beyazlı yönetimin Kobe ile devre arasında pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.
11.11.2018 Beşiktaş
FIFA, yılın 11'i aday listesi açıklandı!
FIFA, yılın 11'i aday listesi açıklandı! Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından belirlenen "Yılın 11'i" için 55 kişilik aday liste açıklandı.
10.09.2018 Futbol
Barcelona'nın kaptanı Messi oldu
Barcelona'nın kaptanı Messi oldu İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın kaptanı, Arjantinli yıldız oyuncu Lionel Messi oldu.
10.08.2018 İspanya
Lukas Podolski'den olay Volkan Demirel paylaşımı!
Lukas Podolski'den olay Volkan Demirel paylaşımı! Galatasaray'ın eski yıldızı Lukas Podolski, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe taraftarlarını çıldırttı.
4.07.2018 Galatasaray
İspanya'da bir dönem sona erdi!
İspanya'da bir dönem sona erdi! İspanyol futbolcu Iniesta, 2018 FIFA Dünya Kupası'na son 16 turunda veda etmeleri sonrası milli takımı bıraktı.
1.07.2018 Arşiv
Andres Iniesta, Vissel Kobe'ye transfer oldu!
Andres Iniesta, Vissel Kobe'ye transfer oldu! İspanyol orta saha oyuncusu Andres Iniesta, Japonya'nın Vissel Kobe Kulübü Başkanı Hiroshi Mikitani ile bir uçakta çekilen fotoğrafı paylaşarak, "yeni evine" gittiğini duyurdu.
23.05.2018 İspanya
Iniesta sürprizi! Çin'e gitmiyor...
Iniesta sürprizi! Çin'e gitmiyor... Barcelona'ya veda eden Andres Iniesta'nın yeni adresinin Çin olmadığı ortaya çıktı.
8.05.2018 Futbol
Beşiktaş'ta sürpriz!
Beşiktaş'ta sürpriz! Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığı için sürpriz bir isim gündeme geldi.
27.10.2017 Beşiktaş
Lukas Podolski, Vissel Kobe'ye yetmedi!
Lukas Podolski, Vissel Kobe'ye yetmedi! Japonya Ligi 30.hafta karşılaşmasında Vissel Kobe ile Sagan Tosu takımları karşı karşıya geldi. Mücadelede gülen taraf 2-1’lik skorla konuk ekip oldu.
21.10.2017 Futbol
Podolski'den süper başlangıç
Podolski'den süper başlangıç Geçen sezon Galatasaray forması giyen Alman futbolcu Lukas Podolski, kadrosuna katıldığı Japonya temsilcisi Vissel Kobe'nin ligde Omiya Ardija'yı 3-1 yendiği maçta iki gol kaydetti.
29.07.2017 Futbol
Arda Turan Barcelona'da mutlu
Arda Turan Barcelona'da mutlu İspanyol ekibi Barcelona'da forma giyen Türk futbolcu Arda Turan, Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez ve diğer oyuncularla beraber oynadığı için şanslı olduğunu söyledi.
13.07.2017 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Vissel Kobe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vissel kobe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.