Vicent Aboubakar

Vicent Aboubakar

Son dakika Vicent Aboubakar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vicent Aboubakar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vicent Aboubakar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vicent Aboubakar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vicent aboubakar gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 vicent aboubakar haberi bulunmuştur. Tüm vicent aboubakar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vicent Aboubakar, İstanbul'a geldi!
Vicent Aboubakar, İstanbul'a geldi! Porto'nun Kamerunlu santraforu Vincent Aboubakar, prensipte anlaşma sağladığı Beşiktaş için İstanbul'a iniş yaptı.
23.09.2020 Futbol
Aboubakar, Porto'dan uçuyor
Aboubakar, Porto'dan uçuyor Portekiz’in A Bola gazetesi, yıldız oyuncuyu Marsilya’nın istediğini yazdı.
29.08.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ın golcüsü kim olacak?
Beşiktaş'ın golcüsü kim olacak? Vicent Aboubakar ve Demba Ba ile gelecek sezon yola devam etmeyecek olan Beşiktaş'ta golcü arayışları tüm hızıyla sürüyor! İşte adaylar:
14.07.2017 Beşiktaş
Aboubakar için müthiş indirim
Aboubakar için müthiş indirim Porto’nun Aboubakar inadı, sonunda kırıldı! Yıldız futbolcu için 10 milyon Euro’da (40 milyon TL) ısrarcı olan Mavi-Beyazlılar, oyuncunun Beşiktaş kararı ve UEFA’nın Finansal Fair-Play Kuralları’yla yaşanılan sıkıntı sebebiyle bu bedeli 7 milyon Euro’ya (28 milyon TL) indirdi.
13.06.2017 Beşiktaş
Beşiktaş şokta! Aboubakar'a sürpriz çağrı...
Beşiktaş şokta! Aboubakar'a sürpriz çağrı... Beşiktaş'la anlaşmaya yanaşmayan Porto kulübü, 1 yıl sözleşmesi kalan genç golcüye sürpriz bir çağrı yaptı.
12.06.2017 Beşiktaş
Fikret Orman Portekiz seferine çıkıyor
Fikret Orman Portekiz seferine çıkıyor Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, şampiyonluğun ardından transfer çalışmalarına hızlı başladı ve Talisca ile Aboubakar'ın takımda klması için ilerleyen günlerde Portekiz'e gideceği öğrenildi.
31.05.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Aboubakar transferine yeni formül!
Beşiktaş'tan Aboubakar transferine yeni formül! Siyah-beyazlılar ilk etapta bonservis bedelini 6-7 milyon euro düzeyine çekmeye çalışacak. Kartal’ın önümüzdeki sezon da şampiyon olması ve Aboubakar’ın da belli sayıda maçta forma giyerek goller atması durumunda Portekiz ekibine ekstra ödemeler yapılması planlanıyor.
18.05.2017 Beşiktaş
Şenol Güneş onu tesislere almadı!
Şenol Güneş onu tesislere almadı! Cenk Tosun’un son dönemdeki performansının eleştirilmesi sonrasında; Talisca, Q7, Fabri ve Aboubakar için ağır ifadeler kullanarak oğlunu savunan Şenol Tosun’a, Nevzat Demir Tesisleri’nin kapıları kapandı. Hemen hemen her basına açık idmanda yer alan baba Tosun, Şenol Güneş’in bu kararı sonrasında dünkü antrenmanı takip edemedi.
11.05.2017 Beşiktaş
Cenk Tosun devre dışı
Cenk Tosun devre dışı Ligde çıktığı son 8 maçta sadece 1 gol atabilen Cenk Tosun, derbi performansı sonrasında geri plana düştü. Teknik ekibin, Bursa maçında Aboubakar’ı sahaya süreceği, bu ismin alternatifini ise idmanlardaki hırslı görüntüsü sebebiyle Demba Ba olarak belirlediği öğrenildi.
10.05.2017 Beşiktaş
Porto'nun Aboubakar pişmanlığı
Porto'nun Aboubakar pişmanlığı Beşiktaş'ta gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle eleştirilen Aboubakar'ın Porto tarafından yeniden istendiği iddia edildi.
1.04.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta transfer kumarı! Aboubakar için dev plan...
Beşiktaş'ta transfer kumarı! Aboubakar için dev plan... Porto Kulübü, Beşiktaş’ın 10 milyon euroluk satın alma opsiyonundan vazgeçmesini bekliyor. Siyah-beyazlılar ise bazı Çin ekiplerinin radarına takılan Kamerunlu golcünün bonservisini almanın planlarını yapıyor.
24.03.2017 Beşiktaş
Aboubakar'da flaş gelişme! Yollar ayrılıyor...
Aboubakar'da flaş gelişme! Yollar ayrılıyor... Olympiakos maçından sadece 3 gün sonra bu kez Antalya karşılaşmasında kırmızı kart görerek oyundan atılan Aboubakar, Beşiktaş’ta tartışma yarattı. Yönetimin para cezası hazırlığında olduğu Kamerunlu futbolcunun, Siyah-Beyazlılar’daki geleceği de zora girdi.
21.03.2017 Beşiktaş
Aboubakar'ın başı dertte!
Aboubakar'ın başı dertte! Olympiakos maçına istekli başlayan Aboubakar, 10. dakikada attığı golle Vodafone Arena’yı ayağa kaldırmıştı.
18.03.2017 Beşiktaş
Beşiktaş için 5430 kilometre yol yaptı
Beşiktaş için 5430 kilometre yol yaptı Golcü oyuncu, dün sabaha karşı İstanbul’a geldi. Takım 11.00’de maç için yola çıkarken, uyuyup dinlenmesi amacıyla tesislerde bırakılan Aboubakar akşam özel araçla Karabük’e getirildi
24.09.2021 Beşiktaş
Afrika'nın en büyüğü belli oluyor
Afrika'nın en büyüğü belli oluyor 2017 Afrika Uluslar Kupası finalinde, Mısır ile Kamerun karşı karşıya gelecek.
4.02.2017 Futbol
Kral dediğin böyle olur
Kral dediğin böyle olur Geçen kafasında 12 dikişle görev yapıp golünü atan Cenk, Aboubakar’ın yokluğunda Alanyaspor karşılaşmasına belinde ağrılarla çıkan daha sonra yerini Tolgay Arslan'a bırakan Cenk Tosun, konuştu.
24.09.2021 Beşiktaş
Son ihtimal Aboubakar
Son ihtimal Aboubakar Aslan’ın forvet transferinde yeni rotası Porto!
15.07.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Vicent Aboubakar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vicent aboubakar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.