Vezir Parmağı

Vezir Parmağı

Son dakika vezir parmağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vezir parmağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vezir parmağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vezir Parmağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vezir parmağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 vezir parmağı haberi bulunmuştur. Tüm vezir parmağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı ve filmleri
Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı ve filmleri Sürü, Mucize ve Güneşi Gördüm gibi filmlerde rol alan oyuncu usta oyuncu Erol Demiröz, 70 yaşında hayata veda etti. Demiröz'ün vefat haberini Oyuncular Sendikası duyurdu. Açı haberin ardından pek çok kişi 'Erol Demiröz kimdir?' sorusunu araştırıyor. Peki, Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı, filmleri
18.04.2021 Gündem
Nefis iftar yemekleri! Bugün iftara ne pişirsem? Arda Türkmen'den 5. gün iftar menüsü! (17 Nisan 2021)
Nefis iftar yemekleri! Bugün iftara ne pişirsem? Arda Türkmen'den 5. gün iftar menüsü! (17 Nisan 2021) Kendine has üslubu, sunum tarzı ve hazırladığı birbirinden lezzetli yemekler ile izleyicinin beğenisini kazanan şef Arda Türkmen, Ramazan ayı boyunca “Arda’nın Ramazan Mutfağı” ile ekrana geliyor. Pazar günleri hariç her gün yayınlanacak olan programın bugünkü bölümünde, 5. gün iftar menüsü olarak Reyhanlı Domates Soslu Köfte, Güveçte Mantarlı Pilav ve Vezir Parmağı tarifleri ekrana geldi. Bugün iftara ne pişirsem? İftarda ne yesek? Bugün iftara ne yemek yapsam diyorsanız Reyhanlı Domates Soslu Köfte, Güveçte Mantarlı Pilav ve Vezir Parmağı tarifi ve yapılışları...
17.04.2021 Ramazan
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı!
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı! Survivor 2021 için nefesler tutuldu. İlk bölüm için geri sayım devam ederken Survivor 2021 Ünlüler Takımı kadrosu da belli oldu. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimlerinden biri de, sosyal medyadaki video paylaşımları ile bilinen Hayrettin oldu. Peki, Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacılarından Survivor Hayrettin Karaoğuz'un hayatı...
9.01.2021 Gündem
Mahsun Kırmızıgül'den hayranlarına 'Mucize' müjdesi
Mahsun Kırmızıgül'den hayranlarına 'Mucize' müjdesi Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Mucize filminin devamı olan Mucize Aşk'la ilgili Instagram hesabından sevenlerine ipucu verdi. Kırmızıgül, "Mucize'nin yenisi gerçekten Mucize olacak" dedi.
4.10.2018 Magazin
Mahsun ve Nurgül'den bomba dizi!
Mahsun ve Nurgül'den bomba dizi! Müzik piyasasından uzaklaşıp kendini sinema sektörüne veren Mahsun Kırmızıgül, TV ekranına dönüyor.
26.01.2018 Magazin
'Diriliş Ertuğrul' yine zirvede!
'Diriliş Ertuğrul' yine zirvede! 27 Aralık tarihinin izlenme oranları açıklandı.
28.12.2017 Televizyon
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Aralık Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 27 Aralık Çarşamba 27 Aralık Çarşamba günü Star TV, 06:45’de “Bugün” adlı haber bülteni ile yayın akışına heyecan dolu bir giriş yapılıyor. Haber dünyasına ait tüm son dakika haberleri, ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınızda yerini alıyor. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Vezir Parmağı” adlı yerli sinema filmi ile film keyfi yapma zamanı! TV’de ilk kez yayınlanan bu film kaçmaz. Aİlenizle birlikte seyrederek mükemmel bir TV keyfine tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında tüm merak ettiğiniz detayları yazımızın devamından öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Yeni film için kolları sıvadı
Yeni film için kolları sıvadı Mahsun Kırmızıgül önceki gece eşi Ece Binay’la Rumeli Kavağı’nda akşam yemeği yedi.
21.08.2017 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'e dava şoku
Mahsun Kırmızıgül'e dava şoku Şarkıcı Turabi Yıldırım, Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yaptığı "Vezir Parmağı" filminde kendisine ait "Soy Babam" isimli eserini, "Tavuklarım Var" adı altında izinsiz kullandığını öne sürerek mahkemeye başvurdu.
24.04.2017 Magazin
Birden Mahsun Kırmızıgül'ün üstüne atlayıp...
Birden Mahsun Kırmızıgül'ün üstüne atlayıp... Mahsun Kırmızıgül eşi Ece Kırmızıgül ile önceki gün Levent’te ilginç bir olayla karşılaştı.
19.04.2017 Magazin
Altın Bamya Ödülü Recep İvedik 5'e gitti!
Altın Bamya Ödülü Recep İvedik 5'e gitti! Altın Bamya Ödülleri’nin sahipleri belli oldu. Ödül, Şahan Gökbakar'ın çok izlenen serisi Recep İvedik 5 filmine gitti.
3.04.2017 Kültür Sanat
Gişeye değil ülkeye üzüldüm
Gişeye değil ülkeye üzüldüm Son filmi ‘Vezir Parmağı’nın uğradığı tepkiler ve yasaklamalar üzerine gişede umduğu başarıyı yakalayamayan Mahsun Kırmızıgül, “Haksızlık yapıldı. Gişeye değil, ülkenin haline üzülüyorum.” dedi.
12.03.2017 Magazin
Vezir Parmağı Mahsun'u batırdı!
Vezir Parmağı Mahsun'u batırdı! Mahsun Kırmızıgül'ün 14 milyon liraya mal ettiği filmi Vezir Parmağı, 5 haftada sadece 7 milyon gişe hasılatı elde edebildi.
7.03.2017 Kültür Sanat
Mahsun Kırmızıgül'ü sarsan rakamlar!
Mahsun Kırmızıgül'ü sarsan rakamlar! 'Vezir Parmağı' için 14 milyon TL harcadığı medyaya yansıyan Mahsun Kırmızıgül, bazı ilçelerde yasaklanan yeni filminden şu ana kadar 4.7 milyon TL hasılat elde edebildi.
4.02.2017 Magazin
Cevapsız sorular
Cevapsız sorular Derya Şensoy-Ferhan Şensoy kardeşler, önceki gün müdavimi oldukları Cihangir’de görüntülendi.
3.02.2017 Magazin
'Vezir Parmağı' Sandıklı'da da yasaklandı
'Vezir Parmağı' Sandıklı'da da yasaklandı Afyonkarahisar'da Sandıklı İlçe Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa Çöl, yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği 'Vezir Parmağı' adlı filmin gösterimine belediyeye ait sinema salonunda izin vermeyeceklerini söyledi.
3.02.2017 Magazin
Hasan Şaş'tan karne hediyesi
Hasan Şaş'tan karne hediyesi Teknik direktör Hasan Şaş, önceki gün Aqua Florya AVM'de görüntülendi.
3.02.2017 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'den suçlamalara çok sert cevap!
Mahsun Kırmızıgül'den suçlamalara çok sert cevap! Yönetmen Mahsun Kırmızıgül, hakkında çıkan dedikodu ve eleştirilere videolu yanıt verdi. Mahsun Kırmızıgül "Bana türlü iftira ve karalama kampanyaları yapıldı ve bana vatan haini denildi. Bana bunu diyenler alçaktır. Bana bu iftiraları atan ahlaksızlara, namussuzlara ve şerefsizlere inat bundan sonra da yapacağım filmlerle, projelerle bu ülkeye katkı sunmaya devam edeceğim." diye konuştu.
2.02.2017 Televizyon
Mahsun Kırmızıgül'e sahip çıktı
Mahsun Kırmızıgül'e sahip çıktı 'Vezir Parmağı' filmi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Mahsun Kırmızıgül'e başrol oyuncularından Yasemin Yalçın sahip çıktı.
1.02.2017 Magazin
Mahsun’un evlilik programı çıkmazı
Mahsun’un evlilik programı çıkmazı Mahsun Kırmızıgül’ün tartışma yaratan yeni filmi Vezir Parmağı, geçen hafta vizyona girdi. Kırmızıgül’ün başrolü evlilik programı sunucularına teklif ettiği ortaya çıktı. Esra Erol ‘Hayır’ derken rol Gülben Ergen’e kaldı
31.01.2017 Magazin
'Vezir Parmağı' filmine yasak!
'Vezir Parmağı' filmine yasak! Mersin'in Anamur İlçe Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Türe, Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolde yer aldığı 'Vezir Parmağı' filminin ilçedeki sinemada oynatılmasına izin vermeyeceğini açıkladı.
31.01.2017 Kültür Sanat
MHP'li başkan o filmi yasakladı
MHP'li başkan o filmi yasakladı Mersin'in Anamur İlçe Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Türe, Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolde oynadığı 'Vezir Parmağı' filminin ilçedeki sinemada oynatılmasına izin vermeyeceğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Mahsun Kırmızıgül'e gişe şoku!
Mahsun Kırmızıgül'e gişe şoku! Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi Vezir Parmağı'na gişede hüsran! 400 salonda gösterime giren filmi ilk hafta sonunda 242 bin kişi tarafından izledi.
31.01.2017 Magazin
Sahneyi bırakmak yürek ister!
Sahneyi bırakmak yürek ister! Mahsun Kırmızıgül son filmi “Vezir Parmağı”nı yakın dostlarıyla Zorlu AVM’de izledi.
29.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Vezir Parmağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vezir parmağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.