Vergisiz telefon ne zaman satışa çıkacak, öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek? Vergisiz 9 bin 500 TL cep telefonu ne zaman alınır, vergisiz telefon ne zaman başlayacak?
Vergisiz telefon ne zaman satışa çıkacak, öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek? Vergisiz 9 bin 500 TL cep telefonu ne zaman alınır, vergisiz telefon ne zaman başlayacak? Vergisiz telefon satışı süreci merak ediliyor. Kabine Toplantısı'nın ardından alınan kararlar açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kararlara birlikte öğrencilere vergisiz telefon satışına yönelik de detaylar açıklandı. Gençlere desteğin devam edeceğinin altını çizen Erdoğan “18 yaşına giren gençlerimize 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere Genç Kart vereceğiz. Tüm gençlerimiz müze, tiyatro, sinema gibi kültür ve sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabileceklerdir. Zaman içinde imkanları daha da genişleteceğiz.” Diyerek en merak edilen konu vergisiz telefon şartlarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Piyasa satış fiyatının 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için 5 bin 500 lira teknolojik cihaz desteğini söyledi. Peki, Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek, vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? 9 bin 500 TL sınırlı cep telefonu desteği nasıl alınır, ne zaman alınabilir? Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek?
27.09.2023 Ekonomi
Vergisiz telefon hangi markalarda geçerli, vergisiz telefon markaları hangileri? Iphone 14 Pro Max vergisiz mi, öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?
Vergisiz telefon hangi markalarda geçerli, vergisiz telefon markaları hangileri? Iphone 14 Pro Max vergisiz mi, öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? Vergisiz telefon fiyatları, markaları ve şartlarına yönelik araştırmalar hız kesmeden devem ediyor. AK Parti Seçim Beyannamesinde yer alan düzenlemeye göre üniversite öğrencileri bir kereye mahsus olmak üzere bilgisayar ve telefon alımlarında KDV ve ÖTV'den muaf tutulacak. Üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefonlara yönelik açıklamalar peş peşe geldi. Son açıklamayı Bakan Mehmet Şimşek yaptı. Peki, Vergisiz telefon hangileri için geçerli, vergisiz telefon fiyatları ne kadar olacak? Öğrencilere vergisiz telefon fiyatları ne kadar? İşte Vergisiz telefon markaları ve fiyatları ile ilgili detaylar…
23.08.2023 Ekonomi