Veracruz

Veracruz

Son dakika Veracruz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Veracruz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Veracruz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veracruz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veracruz gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 veracruz haberi bulunmuştur. Tüm veracruz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meksika’da uçak denize düştü! 3 kişi kayboldu
Meksika’da uçak denize düştü! 3 kişi kayboldu Meksika’nın Veracruz eyaletinde küçük bir uçak denize düştü. Uçakta bulunan 3 kişi kayboldu.
29.07.2023 Dünya
Meksika'da aşırı sıcaklardan ölenlerin sayısı 112’ye yükseldi
Meksika'da aşırı sıcaklardan ölenlerin sayısı 112’ye yükseldi Meksika'da son haftalarda etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 112'ye yükseldi.
30.06.2023 Dünya
Yanardağdan çıkan küller toz fırtınasına neden oldu
Yanardağdan çıkan küller toz fırtınasına neden oldu Meksika’daki Popocatepetl Yanardağı’nın yoğun faaliyeti sonucu meydana gelen kül yağışı, şiddetli rüzgarın etkisiyle toz fırtınasına neden oldu.
25.05.2023 Dünya
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar
Kartel vahşeti! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar Meksika'da Kartel tarafından kaçırılan Vanessa Torres Galán'ın cansız bedeni bulundu. Yapılan otopsi çalışmaları kapsamında genç kadının işkence ve tecavüze uğradığı belirtilirken göğüslerinin de parçalandığı aktarıldı. Korkunç gerçek daha yapılan otopside ortaya çıktı. Kadın polisin mesai arkadaşlarından ise beklenmeyen bir talep geldi. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Meksika’da 6.2 büyüklüğünde deprem
Meksika’da 6.2 büyüklüğünde deprem Meksika’nın Veracruz eyaletinde 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
3.03.2022 Dünya
Meksika'da askeri helikopter kalkıştan dakikalar sonra düştü: 4  yaralı
Meksika'da askeri helikopter kalkıştan dakikalar sonra düştü: 4 yaralı Meksika'nın Hidalgo eyaletinde, askeri helikopterin 50 metre yükseldikten sonra şiddetli fırtına etkisiyle düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
26.08.2021 Dünya
En tehlikeli suç örgütünden korkunç tehdit! Dünya şokta! Bu ilk kez oldu
En tehlikeli suç örgütünden korkunç tehdit! Dünya şokta! Bu ilk kez oldu Uyuşturucu ticareti ve karteller arası güç savaşı ile tanınan Meksika’da dünyayı şok eden bir gelişme yaşandı. Suç kartellerinin en tehlikelisi CJNG tarafından yayınlanan video ile, açık açık ölüm tehditleri savruldu. Görüntüler, gazeteciler için dünyanın en tehlikeli ülkesi olarak nitelendirilen Meksika’yı bile sarstı. Ülkenin ünlü haber spikeri ise kendisinin içinde yer aldığı bu kan donduran tehdit haberini böyle sundu.
13.08.2021 Dünya
Belediye başkanı evinden kaçırılıp öldürüldü!
Belediye başkanı evinden kaçırılıp öldürüldü! Meksika'da hafta başında silahlı kişilerce evinden kaçırılan Veracruz eyaletine bağlı Jamapa kentinin belediye başkanı Florisel Rios'un cesedi bulundu.
12.11.2020 Dünya
Amanda kasırgası El Salvador ve Guatemala'da 17 can aldı
Amanda kasırgası El Salvador ve Guatemala'da 17 can aldı El Salvador ve Guatemala'da etkili olan Amanda kasırgası nedeniyle en az 17 kişi yaşamını yitirdi.
2.06.2020 Dünya
Colin Kazım'ın maçında olay!Hareketsiz kalarak protesto ettiler
Colin Kazım'ın maçında olay!Hareketsiz kalarak protesto ettiler Meksika’nın Liga MX liginde Veracruz ve Tigers arasında oynanan maçta, Veracruz oyuncuları maçın ilk dakikalarında sahada hareketsiz kalarak ödenmeyen maaşlarını protesto etti.
19.10.2019 Futbol
Meksika'da barda facia
Meksika'da barda facia Meksika Körfezi'nde yer alan liman şehri Coatzacoalcos'taki bir barda Salı gecesi alevler yükseldi, resmi yetkililer en az 23 kişinin öldüğünü bildiriyor. Savcılık kundaklama şüphesini araştırıyor.
28.08.2019 Dünya
Meksika'da otobüs kazası: 21 ölü
Meksika'da otobüs kazası: 21 ölü Meksika'nın güneyindeki sahil şehri Veracruz'da turistleri taşıyan otobüsün kamyonla çarpışması sonucu 21 kişinin öldüğü, 30 kişinin de yaralandığı bildirildi.
30.05.2019 Dünya
Meksika’da yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı: 21 ölü, 30 yaralı
Meksika’da yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı: 21 ölü, 30 yaralı Meksika'da Veracruz şehrinde turistleri taşıyan bir yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı. Kazada 21 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.
30.05.2019 Dünya
Meksika'da belediye başkanı silahlı saldırıda öldü
Meksika'da belediye başkanı silahlı saldırıda öldü Meksika'nın doğusunda yer alan Veracruz eyaletinin Mixtla de Altamirano Belediye Başkanı Maricela Vallejo'nun da aralarında bulunduğu üç kişi silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
26.04.2019 Dünya
Meksika'da doğum günü kutlamasında dehşet: 13 ölü
Meksika'da doğum günü kutlamasında dehşet: 13 ölü Meksika'da silahlı bir grup saldırgan, bir restoranda düzenlenen doğum günü kutlaması sırasında insanlara ateş açtı. Saldırıda 13 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
20.04.2019 Dünya
Colin Kazım'a hayatının şoku! Tam 11 gol...
Colin Kazım'a hayatının şoku! Tam 11 gol... Meksika Birinci Futbol Kapanış Ligi'nde (Liga MX Clausura) Colin Kazım-Richards'ın da forma giydiği Veracruz, deplasmanda Pachuca'ya 9-2 yenildi.
14.04.2019 Futbol
Colin Kazım imzayı attı! Yeni adresi...
Colin Kazım imzayı attı! Yeni adresi... Futbol hayatını Meksika'da sürdüren eski milli futbolcu Colin Kazim-Richards takım değiştirdi.
27.12.2018 Futbol
İlk kafile sınıra ulaştı! ABD askerleri müdahale etmedi
İlk kafile sınıra ulaştı! ABD askerleri müdahale etmedi Orta Amerika’daki ülkelerden ABD’ye giriş yapmak için yola çıkan göçmenlerin ilk kafilesi ABD sınırına ulaştı.
15.11.2018 Dünya
Ve ilk kafile sınıra ulaştı!
Ve ilk kafile sınıra ulaştı! Orta Amerika’daki ülkelerden ABD’ye giriş yapmak için yola çıkan göçmenlerin ilk kafilesi ABD sınırına ulaştı.
14.11.2018 Dünya
Toplu mezarda çocuk kalıntıları bulundu
Toplu mezarda çocuk kalıntıları bulundu Meksika'da bir toplu mezarda çocuk kalıntılarının bulunduğu bildirildi.
23.09.2018 Dünya
Meksika'da silahlı saldırıda 3 polis öldü
Meksika'da silahlı saldırıda 3 polis öldü Meksika'nın doğusunda yer alan Veracruz eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 polis memuru yaşamını yitirdi.
12.07.2018 Dünya
Emre Mor'un yeni hocası belli oldu!
Emre Mor'un yeni hocası belli oldu! İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Celta Vigo'da teknik direktörlüğe Arjantinli Antonio Mohamed getirildi.
22.05.2018 İspanya
Meksika'da cezaevindeki ayaklanmada 7 polis öldü
Meksika'da cezaevindeki ayaklanmada 7 polis öldü Meksika'da cezaevindeki mahkumların çıkardığı ayaklanmayı bastırmak için düzenlenen operasyonda 7 polis hayatını kaybetti.
1.04.2018 Gündem
Meksika'da 9'u paramparça 10 ceset bulundu
Meksika'da 9'u paramparça 10 ceset bulundu Meksika'dan bir kez daha şiddet dolu bir haber geldi. Xalapa'da kentin merkezinde 9'u parçalanmış halde 10 adet ceset bulundu.
15.01.2018 Dünya
Meksika'da bir gazeteci daha öldürüldü
Meksika'da bir gazeteci daha öldürüldü Gazeteci Perez Aguilando, çocuğunun okulunda katıldığı Noel etkinliğinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti
19.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Veracruz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veracruz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.