Veda Mektubu kimin eseri? Veda Mektubu dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Veda Mektubu kimin eseri? Veda Mektubu dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu başlıyor. Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım'ın başrollerinde olduğu Veda Mektubu, yılın merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor. Most Production imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor. Bir mektup yüzünden ayrılan aşıkların çocukları üzerinden gelişecek hesaplaşmayı konu alan Veda Mektubu dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Veda Mektubu uyarlama mı? İşte detaylar...
20.03.2023 Televizyon
Kaçış yok, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım yürür gider! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu?
Kaçış yok, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım yürür gider! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu? Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar gibi önemli isimleri buluşturan Veda Mektubu dizisi 1. bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümüyle reytinglerin zirvesine yerleşen Veda Mektubu birinci bölümde, Mehmet ve Aslı'nın ilk karşılaşması gerçekleşti. Rabia Soytürk ve Nurgül Yeşilçay'ın anne kız ikilisini canlandırdıkları Veda Mektubu ilk bölümde neler oldu?
27.02.2023 Televizyon
Rabia Soytürk ve Nurgül Yeşilçay Veda Mektubu'nda ikinci kez buluştu!
Rabia Soytürk ve Nurgül Yeşilçay Veda Mektubu'nda ikinci kez buluştu! Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide Nurgül Yeşilçay ve Rabia Soytürk anne kız rollerin hayat verecek. Alanur ve Aslı karakterlerine hayat verecek ikili ikinci kez birlikte kamera karşısına geçecek.
23.02.2023 Televizyon