Eksi 8 derecede, Van Gölü'ne dikkat çekmek için yüzdüler
Eksi 8 derecede, Van Gölü'ne dikkat çekmek için yüzdüler Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir araya gelen Van Gölü Aktivistleri Derneği üyeleri, eksi 8 derecede Van Gölü’nde yüzdü. Van Gölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel, gölde yaşanan kuraklık ve kirliliğe dikat çekmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi
23.01.2022 Yaşam
Van Gölü canavarı, 131 yıl önce Osmanlı gazetesine manşet olmuş
Van Gölü canavarı, 131 yıl önce Osmanlı gazetesine manşet olmuş Adilcevaz'da arkadaşıyla birlikte sahilde gezmeye çıkan Mehmet Şeşen, Van Gölü'nde bir hareketlilik gördü. Mehmet Şeşen, hemen cep telefonuyla kayıt yapmaya başladı. Hızla hareket eden cismi kısa süreli görüntülemeyi başaran Şeşen, büyük heyecan yaşadı. Görüntülerde, hızla hareket eden cismin iz bıraktığı ve kısa süre sonra gözden kaybolduğu görüldü.
22.04.2020 Gündem
Görüntülediği cismi 'Van Gölü Canavarı' sandı
Görüntülediği cismi 'Van Gölü Canavarı' sandı Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde sahilde arkadaşıyla gezmeye çıkan Mehmet Şeşen (30), Van Gölü'nde hızla hareket eden cisim görüntüledi. Şeşen, siyah renkte canlı ve parlak olduğunu söylediği cismin, Van Gölü Canavarı olabileceğini söyledi.
21.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri