TSK unsurları, Dünya Kupası için Katar'da göreve başladı
TSK unsurları, Dünya Kupası için Katar'da göreve başladı Katar'da düzenlenecek FIFA 2022 Dünya Kupası'nın güvenliğinde vazifelendirilen Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurları, Birleşik Müşterek Görev Kuvveti bünyesinde göreve başladı.
6.11.2022 Gündem
"Kontrollü sosyal hayatta" en önemli unsuru açıkladı
"Kontrollü sosyal hayatta" en önemli unsuru açıkladı Öğretim Üyesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Nuriye Taşdelen Fışgın, "kontrollü sosyal hayatta" en önemli unsurun toplumsal farkındalık olduğunu belirterek, "Toplum içindeki farkındalığın artırılması için hepimizin üzerine düşen görev sadece kendimizin bu önlemlere uyması değil, aynı zamanda uymayanların uyarılmasıdır. Sosyal mesafenin korunması, maskenin aksesuar olarak değil, doğru olarak kullanımı ve el hijyeninin sağlanması hayatımızın her dakikasında olması gereken önlemlerdir." dedi.
13.06.2020 Sağlık
MSB'den corona virüs açıklaması: Karargahlara termal kamera yerleştirildi
MSB'den corona virüs açıklaması: Karargahlara termal kamera yerleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, Ankara'da Türk-Rus heyetleri arasında dört gündür devam eden görüşmelerin olumlu şekilde sürdüğünü ve toplantıların bugün tamamlanacağını bildirdi. MSB, 15 Mart Pazar günü ilk ortak devriyenin M4 otoyolunda gerçekleşeceğini kaydetti. İdlib'de ateşkes ihlallerinin giderek azaldığını belirten askeri kaynaklar, ateşkesin sağlanması için oluşturulacak güvenli koridordan, çekilmeyen radikal unsurlara gerekenin yapılacağını vurguladı.
13.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri