Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi?
Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi? Yeni eğitim öğretim yılı iple çekilirken, YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla üniversiteli olan öğrencilerin üniversitelerin açılış tarihine yönelik araştırmaları da başladı. Lisans eğitimine başlayacaklar ve hâlihazırda lisans öğrencisi olanlar YÖK duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor.  Öte yandan ise üniversite açılış tarihinin ertelendiği iddiaları dolaşıma sokuldu. Bu paylaşımları gören öğrenciler “Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılıyor, üniversitelerin açılış tarihi 2 Ekim’e mi ertelendi?” sorularına yanıta arıyor. Peki, Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversitelerin açılış tarihi ertelendi mi?
29.08.2023 Eğitim
Üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversitelerin açılış tarihi belli oldu mu? Ders kayıtları ne zaman?
Üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversitelerin açılış tarihi belli oldu mu? Ders kayıtları ne zaman? Üniversite kayıtlarının başlamasıyla birlikte gözler ders kayıt ve derslerin başlayacağı tarihe çevrildi. Milyonlarca üniversite adayı kayıt işlemlerinin ardından üniversitelerin akademik takvimini merak ediyor. Peki, Üniversiteler ne zaman açılıyor? Üniversitelerin açılış tarihi belli oldu mu? Ders kayıtları ne zaman? İşte detaylar…
22.08.2022 Eğitim
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerin açılış tarihi açıklandı mı?
Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerin açılış tarihi açıklandı mı? Üniversitelerin yeni eğitim yılına ne zaman başlayacağı milyonlarca öğrenci tarafından merak ediliyor. Son 1,5 yılın tamamını neredeyse online olarak tamamlayan üniversite öğrencileri kampüslere dönüş tarihini sorguluyor. Peki, Üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerin açılış tarihi açıklandı mı? İşte üniversitelerde yeni eğitim yılının başlama tarihi...
21.07.2021 Eğitim
YÖK'ten son dakika açıklaması! Üniversiteler ne zaman açılacak? Tarih belli oldu!
YÖK'ten son dakika açıklaması! Üniversiteler ne zaman açılacak? Tarih belli oldu! YÖK, üniversitelerin açılış tarihi ile ilgili açıklama yaptı. YÖK "Üniversitelerimizin eğitim öğretim takvimlerini 1 Ekim 2020 tarihi sonrasında başlayacak şekilde planlamaları istenmiştir. Salgının bölgesel ve yerel seyrine göre farklı programlar için yapılacak olan uygulamalara yönelik hususlarda üniversitelerimizin ilgili kurulları karar verecektir" açıklaması yaptı.
13.08.2020 Eğitim