Umut Güner

Umut Güner

Son dakika Umut Güner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Umut Güner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Umut Güner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Umut Güner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan umut güner gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 umut güner haberi bulunmuştur. Tüm umut güner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş Larin'in bonservisini belirledi! 15 milyon euro
Beşiktaş Larin'in bonservisini belirledi! 15 milyon euro Beşiktaş Kanadalı yıldız golcü Cyle Larin için 15 milyon euro istiyor.
3.05.2021 Beşiktaş
Elneny taraftara hayran kaldı!
Elneny taraftara hayran kaldı! Beşiktaş’ın Arsenal’den yeni transferi Mohamed Elneny, izlediği Çaykur Rizespor maçında taraftarların görüntüsünden oldukça memnun kaldı.
2.09.2019 Beşiktaş
Beşiktaş yeni golcüsünü buldu!
Beşiktaş yeni golcüsünü buldu! Burak Yılmaz’ın sakatlanmasından sonra elinde santrfor olarak sadece Umut Nayir kalan Beşiktaş; İngiltere, İspanya ve Fransa’dan golcü arayışına girdi. Siyah beyazlılar ilk olarak, Premier Lig ekibi Tottenham ile olan sözleşmesi sona eren ve şu an bonservisi elinde bulunan Llorente’nin menajerine teklif sundu.
8.08.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan resmi Skrtel açıklaması!
Beşiktaş'tan resmi Skrtel açıklaması! Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilen Martin Skrtel için yönetici Umut Güner'den resmi açıklama geldi.
5.08.2019 Beşiktaş
Fikret Orman: Transfer ihtiyacımız var
Fikret Orman: Transfer ihtiyacımız var Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında, "Tabii ki transfer ihtiyacımız var. Bu sezon hocamızla beraber iyi bir çalışma dönemi geçiyoruz yönetimsel anlamda. Transferin bitmesine 1 aydan fazla var. Her seferinde söylüyorum. Beşiktaş Kulübü'nde transfer yapmak en kolay iş. Önemli olan mali portre. Olursa eğer kampa yetiştirmek istiyoruz. Kampa geleceğini sanmıyorum. Süreç içerisinde yoğunlaştığımız oyuncular var. 2 Eylül'e kadar mali koşullar altında en iyi işi yapmak istiyoruz. Zaman içerisinde sadece gelen değil giden oyuncular da olabilir" dedi.
1.08.2019 Beşiktaş
Münih'te Gary Medel pazarlığı!
Münih'te Gary Medel pazarlığı! Kartal’la bir yıllık sözleşmesi kalan Gary Medel’e bazı İtalyan ve İspanyol kulüplerinin talip olduğu belirlendi.
31.07.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Belçika'ya golcü çıkarması!
Beşiktaş'tan Belçika'ya golcü çıkarması! Dün Belçika'ya giden Futbol Direktörü Ali Naibi, forvete takviye için gündemde bulunan Yohan Boli için görüşmeler yürütecek.
19.07.2019 Beşiktaş
İşte Umut Güner'in istifasının perde arkası!
İşte Umut Güner'in istifasının perde arkası! Siyah-beyazlıların, mayıs ayında gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul’da yeniden yönetime seçilen Umut Güner, faks yoluyla istifasını iletti.
4.07.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Umut Güner istifa etti!
Beşiktaş'ta Umut Güner istifa etti! Beşiktaş yöneticisi Umut Güner, yönetim kuruluna faksla istifasını sundu.
3.07.2019 Beşiktaş
Kartal bombayı patlatıyor! Cenk Tosun devrede...
Kartal bombayı patlatıyor! Cenk Tosun devrede... Beşiktaş'ın ilk görüşmelerde sonuç alamadığı Everton'ın 21 yaşındaki oyuncusu Ademola Lookman'ın kafasındaki soru işaretlerini siyah-beyazlı eski futbolcu Cenk Tosun giderecek.
15.06.2019 Beşiktaş
Kartal’ın üç yıldızına Avrupa’dan teklif var
Kartal’ın üç yıldızına Avrupa’dan teklif var Dorukhan, Quaresma ve Lens'in Beşiktaş'la yolları ayrılabilir.
1.06.2019 Futbol
Fabri için görüşmeler başlıyor!
Fabri için görüşmeler başlıyor! İspanyol kaleci Beşiktaş’tan gelecek olan teklifi bekliyor.
28.05.2019 Beşiktaş
Cenk Tosun dönüyor! Resmen...
Cenk Tosun dönüyor! Resmen... Beşiktaş İngiliz kulübünde yeni sezonda düşünülmeyen milli futbolcu için kiralama teklifi yapacak. Yöneticilerden Umut Güner bu hafta Ada’ya giderek görüşmelere başlayacak.
27.05.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan İtalya'ya transfer çıkarması!
Beşiktaş'tan İtalya'ya transfer çıkarması! Ljajic’in 6.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanacak olan siyah-beyazlılar, taksitli ödeme planıyla bu işi bitirmek istiyor. Transfer komitesinin önümüzdeki günlerde İtalya’ya gidip, Torino yetkilileriyle masaya oturacağı öğrenildi.
17.05.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 5. Fikret Orman dönemi!
Beşiktaş'ta 5. Fikret Orman dönemi! Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda 17. sandık sonunda 2423 oy alan Fikret Orman, 5. kez başkan seçildi.
12.05.2019 Futbol
Beşiktaş başkanını seçiyor! Genel kurul başladı...
Beşiktaş başkanını seçiyor! Genel kurul başladı... Beşiktaş Kulübünün olağan seçimli genel kurul toplantısı yapılıyor.
12.05.2019 Beşiktaş
Beşiktaş başkanını seçiyor
Beşiktaş başkanını seçiyor Beşiktaş Kulübünde olağan seçimli genel kurul toplantısı yarın yapılacak.
11.05.2019 Beşiktaş
Gökhan Töre'den Fikret Orman'a şok sözler!
Gökhan Töre'den Fikret Orman'a şok sözler! Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Gökhan Töre, sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
21.03.2019 Beşiktaş
Vida'dan flaş hareket! Beşiktaş için...
Vida'dan flaş hareket! Beşiktaş için... Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida, İtalya ve Suudi Arabistan'dan yüksek teklifler almasına rağmen efsane olmak istediği siyah-beyazlı takımda kalmayı tercih etti.
2.02.2019 Beşiktaş
Orkun Kökçü: Ailemdeki herkes Beşiktaşlı!
Orkun Kökçü: Ailemdeki herkes Beşiktaşlı! Bir süredir Beşiktaş'ın transfer gündemini meşgul eden Feyenoordlu Orkun Kökçü, Hollanda basınına flaş açıklamalarda bulundu. 18 yaşındaki orta saha oyuncusundan siyah-beyazlı kulüple ilgili flaş bir itiraf geldi.
28.01.2019 Beşiktaş
Şenol Güneş'ten taraftarlara Burak açıklaması!
Şenol Güneş'ten taraftarlara Burak açıklaması! Süper Lig'de cuma akşamı deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. İdmanı takip eden taraftarlarla Burak Yılmaz hakkında konuşan Güneş, "Burak inşallah faydalı olacaktır" dedi.
16.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ın aradığı isim Stefan Simic
Beşiktaş'ın aradığı isim Stefan Simic Beşiktaş Başkanı Fikret Orman,yöneticiler Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıoğlu'nun transfer çalışmaları için gittikleri İtalya'da Stefan Simic için de görüşmede bulundukları öğrenildi.
10.01.2019 Beşiktaş
İki yıldız hazır, Beşiktaş'ı bekliyor!
İki yıldız hazır, Beşiktaş'ı bekliyor! Sağ bek hattını takviye için çalışmalarda bulunan siyah-beyazlılarda Başkan Fikret Orman, Asbaşkan Umut Güner ve yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, soluğu Milano’da almıştı.
10.01.2019 Beşiktaş
İşte Beşiktaş'ın üçüncü transferi!
İşte Beşiktaş'ın üçüncü transferi! Beşiktaş Rafael'den vazgeçmiyor... Siyah-beyazlılar, yaz döneminde aylarca peşinden koştuğu Rafael’de mutlu sona bu kez yakın. Lyon’da son maçlarda kadroya alınmayan ve ayrılmak istediğini belirten Brezilyalı sağ bek için Beşiktaş, Fransa’ya çıkarma yapacak.
7.01.2019 Beşiktaş
Tolgay Arslan karşılığında Ljajic!
Tolgay Arslan karşılığında Ljajic! Beşiktaş'ın transfer listesine koyduğu Tolgay Arslan'a Torino talip oldu. Siyah-beyazlı kulüpte kiralık olarak forma giyen Adem Ljajic'in bonservisini elinde bulunduran İtalyan ekibi ile görüşmek için İtalya'ya gidecek olan Fikret Orman, Torino'yu ikna etmesi halinde Ljajic'in bonservisini opsiyon ödemeden alacak.
6.01.2019 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Umut Güner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki umut güner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.