Ümit Akbulut

Ümit Akbulut

Son dakika ümit akbulut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ümit akbulut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ümit akbulut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ümit Akbulut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ümit akbulut gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 ümit akbulut haberi bulunmuştur. Tüm ümit akbulut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olay adam Ümit Akbulut tutuklandı! Van der Wiel’i dolandırmıştı
Olay adam Ümit Akbulut tutuklandı! Van der Wiel’i dolandırmıştı Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Gregory van der Wiel’i 4 milyon Dolar dolandırdığı iddia edilen Ümit Akbulut, Almanya’nın önde gelen bankalarından Deutsche Bank’ı dolandırdığı iddiasıyla tutuklanarak Bielefeld’de bulunan cezaevine gönderildi.
18.07.2020 Futbol
Felipe Melo İstanbul'a geliyor
Felipe Melo İstanbul'a geliyor Galatasaray'ın unutulmaz oyuncularından olan Felipe Melo, 4 yıl aradan sonra Türkiye'ye dönüyor. 36 yaşındaki oyuncu, Ümit Akbulut'un organizasyonunda 11 Aralık Çarşamba günü İstanbul'da olacak.
6.12.2019 Futbol
‘Melo başka yerde oynamaz’
‘Melo başka yerde oynamaz’ Felipe Melo hakkında bir açıklama yapan menacer Ümit Akbulut, “Türkiye’de Galatasaray’dan başka takımda oynamaz” dedi.
1.08.2017 Galatasaray
Yıldız futbolcuyu silahla tehdit ettiler
Yıldız futbolcuyu silahla tehdit ettiler Ümit Akbulut tarafından dolandırıldığını iddia eden Fenerbahçeli futbolcu Gregory van der Wiel’in avukatı Abide Gülel Birsen, "Van der Wiel’i silahla tehdit ettiler" dedi.
10.06.2017 Fenerbahçe
FLAŞ: Aziz Yıldırım'a küfür etti!
FLAŞ: Aziz Yıldırım'a küfür etti! Ümit Akbulut, Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Gregory van der Wiel'i şikayet etti.
10.06.2017 Fenerbahçe
Real Madridli Benzema İstanbul'da
Real Madridli Benzema İstanbul'da Van der Wiel'in 4,5 milyon Dolar dolandırıldığını iddia ederek şikayette bulunduğu ve polis tarafından sorguya alınan Ümit Akbulut, Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema'yı İstanbul'a getirdi.
5.06.2017 Futbol
Van der Wiel’e bir darbe de avukatlarından
Van der Wiel’e bir darbe de avukatlarından Fenerbahçe'de oldukça zor günler geçiren, geçtiğimiz hafta dolandırıldığı için mahkemeye başvuran Gregory van der Wiel'in avukatlarının, davadan çekildikleri öğrenildi.
22.05.2017 Fenerbahçe
‘Hollanda krizi işimizi bozdu’
‘Hollanda krizi işimizi bozdu’ Fenerbahçeli ünlü futbolcu Van der Wiel’i 4,5 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Ümit Akbulut, Hollanda ile yaşanan kriz nedeniyle işlerin bozulduğunu söyledi. Savcı tutuklama istedi, mahkeme bıraktı
29.09.2021 Gündem
Şok iddia: Üç ünlü futbolcu ve iki kulüp daha dolandırılmış
Şok iddia: Üç ünlü futbolcu ve iki kulüp daha dolandırılmış Futbolcu Van der Wiel’in, ‘Beni dolandırdı’ diyerek şikâyetçi olduğu menajer Ümit Akbulut’un, Almeida, Amrabat, Gomez ve iki kulübü daha dolandırdığı iddia edildi.
17.05.2017 Süper Lig
Van der Wiel'in dolandırılma olayında dekontlar ortaya çıktı!
Van der Wiel'in dolandırılma olayında dekontlar ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin futbolcusu Van der Wiel'in 4,5 milyon lira dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi olmasının ardından gözaltına alınan organizatör Ümit A. ile Sinan S.nin polisteki işlemleri sürüyor. Polis Van der Wiel'in gönderdiği paraların banka dekontlarına ulaştı.
16.05.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçeli Van der Wiel dolandırıldı!
Fenerbahçeli Van der Wiel dolandırıldı! Fenerbahçeli Van der Wiel, 4.5 milyon dolandırıldı. İşte detaylar...
15.05.2017 Fenerbahçe
'Beni Türkiye'de daha sık göreceksiniz'
'Beni Türkiye'de daha sık göreceksiniz' Amerikalı oyuncu Justin Dior Combs, önceki gün İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
8.05.2017 Magazin
Galatasaray'da Hakan Çalhanoğlu hareketliliği!
Galatasaray'da Hakan Çalhanoğlu hareketliliği! Dursun Özbek’in taraftarla barışma projesi olan Hakan Çalhanoğlu konusunda plan hazır... Maaş bütçesi; Podolski, Chedjou ve Sneijder gibi isimlerin sezon sonunda gönderilmesiyle ciddi oranda rahatlayacak. Bonservis konusunda ise Emlak Konut’tan 350 milyon TL’nin bir kısmı kullanacak. Kısacası Sarı-Kırmızılar’da flaş transfer için para sorun değil, önemli olan 23 yaşındaki yıldızı ikna etmek...
17.04.2017 Galatasaray
Dursun Özbek'in büyük projesi!
Dursun Özbek'in büyük projesi! Mayıs ayında Emlak Konut’tan gelecek parayla iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Galatasaray, rotayı Leverkusen’in 23 yaşındaki yıldızı Hakan Çalhanoğlu’na çevirdi. Maliyet araştırmasına başlayan yönetim, milli futbolcunun transferine “Zor ama imkansız değil” gözüyle bakıyor.
16.04.2017 Galatasaray
Acun Ilıcalı'dan, Ronaldinho sürprizi!
Acun Ilıcalı'dan, Ronaldinho sürprizi! Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'yu Survivor'a davet ettiği ifade edildi. Ronaldinho'nun Survivor yarışmasında yarışıp yarışmayacağı merak konusu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Acun'dan büyük bomba! Yeni isim...
Acun'dan büyük bomba! Yeni isim... İstanbul'u karış karış gezen efsane futbolcu Ronaldinho'ya Acun Ilıcalı Survivor yarışmasına katılma teklifi yaptı. Oyuncunun menajeri Ümit Akbulut, bu teklife sıcak baktıklarını söyledi.
23.09.2021 Futbol
Efsane futbolcu İstanbul'da! Ronaldinho...
Efsane futbolcu İstanbul'da! Ronaldinho... Brezilya'nın efsane ismi Ronaldinho, İspanya'dan Türkiye'ye geldi.
23.09.2021 Futbol
Ronaldinho açıkladı! 'İstanbul'a geliyorum...'
Ronaldinho açıkladı! 'İstanbul'a geliyorum...' Barcelona'nın efsane futbolcularından Ronaldinho, Cumartesi günü (bugün) İstanbul'a geleceğini duyurdu
4.02.2017 İspanya
Ben de sokaktan geldim
Ben de sokaktan geldim Geçirdiği trafik kazası sonrası yatağa mahkum olan Soner Efe isimli çocuğa Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski ve Ümit Akbulut moral verdi...
25.01.2017 Magazin
Didem Kınalı dansa ara verdi
Didem Kınalı dansa ara verdi Oryantal Didem Kınalı, instagram'da aşkını ilan ederken, önemli bir açıklamada bulundu.
21.01.2017 Yaşam
Poldi, yumruk attığı gazeteciyle barıştı
Poldi, yumruk attığı gazeteciyle barıştı Bir restoranda akşam yemeği yedikten sonra çıkışta bir magazin muhabirine yumruk atan Podolski, olayın üstünden 1 yıl geçtikten sonra menajer Ümit Akbulut aracılığıyla o gazeteciyle barıştı.
14.12.2016 Galatasaray
Karim Benzema: Arda Turan savaşçı bir yıldız
Karim Benzema: Arda Turan savaşçı bir yıldız İspanyol devi Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Karim Benzema, İstanbul'da çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.11.2016 İspanya
‘Benzama’z kimse bize!
‘Benzama’z kimse bize! Real Madrid’in yıldız oyuncusu Karim Benzama, organizasyon şirketi B4L’nin sahibi Ümit Akbulut’un davetlisi olarak önceki gün İstanbul’a geldi...
12.11.2016 Magazin
Karim Benzema: 'Türkiye'de Beşiktaş'ı...'
Karim Benzema: 'Türkiye'de Beşiktaş'ı...' Real Madrid'in dünyaca ünlü forveti Karim Benzema, ''Beşiktaş'ı beğeniyorum'' dedi.
24.09.2021 Beşiktaş
Benzema İstanbul'a geldi
Benzema İstanbul'a geldi Real Madrid'in dünyaca ünlü forveti Karim Benzema, İspanya'dan Türkiye'ye geldi
12.11.2016 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Akbulut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ümit akbulut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.