Uluslararası Göç Filmleri Festivali'ne görkemli kapanış
Uluslararası Göç Filmleri Festivali'ne görkemli kapanış Bir haftada yaklaşık 30 milyon izleyiciye ulaşan, dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali Uluslararası Göç Filmleri Festivali ‘artırılmış gerçeklikle’ düzenlenen görkemli kapanış töreniyle sona erdi.
22.06.2020 Kültür Sanat
Uluslararası Göç Filmleri Festivali bu akşam sona eriyor
Uluslararası Göç Filmleri Festivali bu akşam sona eriyor Bu yıl ilki gerçekleştirilen dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali ‘Uluslararası Göç Filmleri Festivali, bu akşam gerçek zamanlı 3D sanal stüdyoda ‘artırılmış gerçeklikle’ düzenlenen yeni nesil kapanış töreniyle sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, İngiltere’deki Stonehenge Anıtı ile Göbeklitepe’nin dijital olarak harmanlanmasıyla oluşturulan sanal sahnede gerçekleştirilecek kapanış törenine video konferansla katılacak.
21.06.2020 Gündem
Uluslararası Göç Filmleri Festivali başladı!
Uluslararası Göç Filmleri Festivali başladı! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uluslararası Göç Filmleri Festivali'nin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Bakan Ersoy, "Bugün de topraklarımızda yaklaşık 4 milyon göçmeni misafir etmekte, dünyanın 4 bir yanındaki mazluma el uzatmaktayız." derken Bakan Soylu, "Açık kapı anlayışıyla kimseyi geri çevirmedik aynı zamanda kamu düzeninden de taviz vermedik. İşte bu misyon doğrultusunda sinemanın gücünü ve kendi gücümüzü birleştirdik ve kararlı bir şekilde hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz." dedi.
14.06.2020 Kültür Sanat
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi 14 Haziran’da başlayacak Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde, başkanlığını ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yapacağı Uzun Metraj Film Yarışması’nın diğer jüri üyeleri de açıklandı.
9.06.2020 Kültür Sanat