Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği

Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği

Son dakika Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uluslararası basketbol federasyonları birliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 uluslararası basketbol federasyonları birliği haberi bulunmuştur. Tüm uluslararası basketbol federasyonları birliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
FIBA'nın yeni genel sekreteri Andreas Zagklis!
FIBA'nın yeni genel sekreteri Andreas Zagklis! Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği'nde (FIBA) Patrick Baumann’ın vefatının ardından boşalan genel sekreterlik görevine Yunan spor adamı Andreas Zagklis getirildi.
8.12.2018 Basketbol
FIBA'dan Furkan Korkmaz'a övgü
FIBA'dan Furkan Korkmaz'a övgü Milli basketbolcu Furkan Korkmaz, 2019 Dünya Kupası Elemeleri'ndeki performansı nedeniyle Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği'nden (FIBA) övgü aldı.
27.07.2018 TBL
Şok karar! Ligden ve Avrupa'dan çekildi
Şok karar! Ligden ve Avrupa'dan çekildi Eskişehir Basket SK yönetim kurulu, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nden ve Basketbol Şampiyonlar Ligi'nden çekilme kararı aldığını açıkladı
12.07.2018 TBL
FIBA, takviminde değişikliğe gitti
FIBA, takviminde değişikliğe gitti Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA), 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ile THY Avrupa Ligi maçlarının aynı günlere denk gelmemesi için takviminde değişikliğe gitti.
4.10.2017 Basketbol
Hidayet Türkoğlu'dan çarpıcı açıklamalar!
Hidayet Türkoğlu'dan çarpıcı açıklamalar! Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Takım'ın her geçen gün performansını yükselttiğini söyledi.
17.08.2017 TBL
FIBA'dan takvim eleştirisi
FIBA'dan takvim eleştirisi FIBA, THY Avrupa Ligi 2017-2018 sezonu takviminde milli maç arasına yer verilmemesi nedeniyle organizasyona eleştirilerde bulundu
6.07.2017 THY Euroleague
Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne 32 takım katılacak
Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne 32 takım katılacak Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliğinin (FIBA) düzenlediği Şampiyonlar Ligi'ne, 2017-2018 sezonunda 40 yerine 32 takım katılacak.
8.05.2017 Basketbol
FIBA'dan Türk hakemlere görev
FIBA'dan Türk hakemlere görev Yener Yılmaz, Murat Biricik ve Zafer Yılmaz, FIBA Şampiyonlar Ligi maçlarında görev yapacak
11.10.2016 Eurocup
THY Avrupa Ligi'nde yeni format yeni heyecan
THY Avrupa Ligi'nde yeni format yeni heyecan Avrupa basketbolunun kulüpler bazındaki en büyük organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde heyecan 12 Ekim Çarşamba günü yapılacak maçlarla başlayacak.
24.09.2021 Galatasaray
Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlar belirlendi
Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlar belirlendi Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak takımlar belli oldu.
29.06.2016 Basketbol
Euroleague'den Galatasaray'a 'şartlı' evet
Euroleague'den Galatasaray'a 'şartlı' evet Euroleague 2016-2017 sezonunda Türkiye'yi 4 takım temsil edecek. Organizasyon yönetimi Galatasaray'ın katılımını yapılacak incelemelerden sonra onay verecek
24.09.2021 Galatasaray
FIBA'dan 5 Türk kulübüne transfer yasağı
FIBA'dan 5 Türk kulübüne transfer yasağı Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA), aralarında Galatasaray erkek, kadın ve Fenerbahçe’nin de kadın takımının yer aldığı 3’ü erkek, 2’si kadın 5 kulübe transfer yasağı getirdiğini duyurdu
23.05.2016 Galatasaray
TBF ve FIBA Sinan Erdem'i inceledi
TBF ve FIBA Sinan Erdem'i inceledi Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) heyetleri, 2017 FIBA Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final, yarı final ve final maçlarına ev sahipliği yapacak Sinan Erdem Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu
13.04.2016 TBL
Euroleague 16 takıma düşüyor
Euroleague 16 takıma düşüyor Avrupa basketbolunun bir numaralı organizasyonu, gelecek sezondan itibaren 16 takımlı lig usulüyle oynanacak.
11.11.2015 Basketbol
Basketbola Şampiyonlar Ligi geliyor
Basketbola Şampiyonlar Ligi geliyor Avrupa basketbolunun bir numaralı kulüp organizasyonun, 2016-17 sezonundan itibaren Basketbol Şampiyonlar Ligi adını alması teklif edildi.
4.11.2015 Basketbol
THY Avrupa Ligi'nde format değişti
THY Avrupa Ligi'nde format değişti Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA), gelecek yıllarda THY Avrupa Ligi formatında değişiklik yapmayı planlıyor.
28.10.2015 Basketbol
Euroleague'de bir ilk!
Euroleague'de bir ilk! Türkiye, THY Avrupa Ligi'nde bu yıl ilk kez 4 takımla temsil edilecek.
13.10.2015 Basketbol
FIBA'ya soruşturma başvurusu
FIBA'ya soruşturma başvurusu Avrupa Ligi'nden hakem için soruşturma talebi...
28.09.2015 Basketbol
FIBA'dan Japonya kararı!
FIBA'dan Japonya kararı! FIBA, Japonya Basketbol Federasyonu'nu yeniden üyeliğe aldı.
9.08.2015 Basketbol
FIBA'dan dört türk takımına ceza!
FIBA'dan dört türk takımına ceza! FIBA, G.Saray, Trabzonspor, Yeşilgiresun Belediyespor erkek basketbol takımları ile birlikte Abdullah Gül Üniversitesi kadın basketbol takımına ceza verdi.
31.07.2015 Basketbol
Demirel, IOC Başkanı'nı ağırladı
Demirel, IOC Başkanı'nı ağırladı Turgay Demirel, IOC Başkanı Bach'ı ağırladı.
30.07.2015 Basketbol
G.Saray'dan transfer yasağı açıklaması
G.Saray'dan transfer yasağı açıklaması Galatasaray'ın basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal, ödemeleri yapıp transfer yasağını kaldıracaklarını söyledi.
19.06.2015 Galatasaray
FIBA'dan transfer yasağı!
FIBA'dan transfer yasağı! Galatasaray, Beşiktaş ve Pınar Karşıyaka'nın aralarında bulunduğu birçok kulübe transfer yasağı getirildi.
19.06.2015 Basketbol
Kadınlar Dünya Şampiyonası İspanya'da
Kadınlar Dünya Şampiyonası İspanya'da 2018 Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası İspanya'da yapılacak.
16.12.2014 Basketbol
Dünya Kupası Türkiye'ye mi geliyor?
Dünya Kupası Türkiye'ye mi geliyor? Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği FIBA, önümüzdeki iki Dünya Kupası'na ev sahipliği yapabilecek 6 ülkeyi açıkladı. Türkiye de listede.
11.12.2014 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uluslararası basketbol federasyonları birliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.