Ülker Stadı

Ülker Stadı

Son dakika Ülker Stadı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ülker Stadı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ülker Stadı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ülker Stadı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ülker stadı gelişmeleri de dahil olmak üzere 698 ülker stadı haberi bulunmuştur. Tüm ülker stadı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de kriz kapıda! Fred, Cengiz Ünder'le başladı, Batshuayi ve Tadic yakabilir
Fenerbahçe'de kriz kapıda! Fred, Cengiz Ünder'le başladı, Batshuayi ve Tadic yakabilir Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Yukatel Adana Demirspor'u konuk edecek. Sarı-lacivertliler, mücadeleden 3 puanla ayrılarak zirve yarışını sürdürmek istiyor. Son 3 maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak çıkışa geçen Akdeniz ekibiyse Kadıköy'den puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adana Demirspor maçında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde netleştirdi. İşte Fenerbahçe'nin Yukatel Adana Demirspor maçı muhtemel 11'i...
2.04.2024 Fenerbahçe
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında?
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında? Fenerbahçeli voleybolcu ve milli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli açıldı. Açılış töreninde konuşan Eda Erdem, "Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım" dedi.
9.03.2024 Gündem
Herkes stoper beklerken Fenerbahçe'de ters köşe! Ali Koç Yunanistan Ligi'nin yıldızını getiriyor
Herkes stoper beklerken Fenerbahçe'de ters köşe! Ali Koç Yunanistan Ligi'nin yıldızını getiriyor Süper Lig'in 11. haftasında Ülker Stadı'nda konuk ettiği Trabzonspor'a 3-2 yenilerek hem zirveyi Galatasaray'a kaptıran hem de 19 maçlık galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe'de gözler ocak ayına çevrildi. Yaşadığı stoper krizi nedeniyle ara transfer döneminde bu bölgeye takviye yapmasına kesin gözüyle bakılan sarı-lacivertlilerden sürpriz bir hamle geldi. İşte detaylar...
6.11.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe olaylı maçta Maribor'u deplasmanda farklı geçti
Fenerbahçe olaylı maçta Maribor'u deplasmanda farklı geçti Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Eleme Turu rövanş maçında Slovenya ekibi Maribor’u 3-0 mağlup etti. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 17’nci dakikada İrfan Can Kahveci, 77’nci dakikada Szymanski ve 79'uncu dakikada Tadic kaydetti. Turun ilk maçında Ülker Stadı’nda oynanan maçtan 3-1'lik skorla galip ayrılan Fenerbahçe, rövanş maçının ardından adını play-off turuna yazdırdı. Sarı-lacivertliler, Play-Off’ta Hollanda ekibi FC Twente ile 24 Ağustos’ta evinde, 31 Ağustos’ta ise deplasmanda karşılaşacak.
17.08.2023 Futbol
Sky Sports açıkladı! Zaha 3 takımın da teklifini kabul etmiş
Sky Sports açıkladı! Zaha 3 takımın da teklifini kabul etmiş Fenerbahçe'nin resmi olarak görüşmelere başladığı yıldız futbolcu Wilfried Zaha'nın Lazio ve Crystal Palace'ın tekliflerini kabul etiği öğrenildi.
4.07.2023 Fenerbahçe
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 11'ler belli oldu
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 11'ler belli oldu Süper Lig'in son haftasında NEF Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ile Fenerbahçe 397.kez derbi heyecanı yaşayacak. Bu kritik mücadelede iki takımın 11'leri belli olurken, karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek.
4.06.2023 Galatasaray
Fenerbahçe: 3 Sivasspor: 0
Fenerbahçe: 3 Sivasspor: 0 Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor'u Ferdi Kadıoğlu, Batshuayi ve Joshua King'in golleriyle 3-0 yendi ve adını finale yazdırdı.
24.05.2023 Fenerbahçe
Teknik heyet kararıyla Trabzonspor kadrosundan çıkarıldı
Teknik heyet kararıyla Trabzonspor kadrosundan çıkarıldı Trabzonspor ile kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'de Serdar Aziz teknik heyet kararıyla kadrodan çıkarıldı.
18.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe ile İstanbulspor arasında 48.randevu! 4 sakat, 5 futbolcu sınırda
Fenerbahçe ile İstanbulspor arasında 48.randevu! 4 sakat, 5 futbolcu sınırda Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşı karşıya geleceği İstanbulspor ile lig tarihinde 48. kez mücadele edecek.
23.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un yerine değil yanına gelecek! Fenerbahçe'de flaş gelişme
Jorge Jesus'un yerine değil yanına gelecek! Fenerbahçe'de flaş gelişme Süper Lig'in 29.haftasında Ankaragücü'nü Ülker Stadı'nda 2-1'lik skorla deviren Fenerbahçe, Galatasaray'la olan puan farkını (6) korurken, 90 dakikanın ardından Rıdvan Dilmen'in %100 Futbol programında yaptığı açıklamalar Sarı Lacivertli camiada dikkat uyandırdı. Jorge Jesus'un geleceği hakkında çok önemli ifadeler kullanan Dilmen, Ali Koç'a 'Bayram Bektaş' örneğini sundu.
17.04.2023 Fenerbahçe
Şampiyonluk reçetesini verdi: Bu 4 futbolcuyu transfer edin yeter
Şampiyonluk reçetesini verdi: Bu 4 futbolcuyu transfer edin yeter Süper Lig'in 29.haftasında Ankaragücü'nü Ülker Stadı'nda 2-1 yenen Fenerbahçe'de 90+6'da gelen 3 puanın sevinci yaşanırken, kritik maçın ardından Vole Programı'nda yaptığı açıklamalarla bir hayli dikkat çeken Serdar Ali Çelikler şampiyonluk için 4 futbolcunun ismini verdi. İşte Çelikler'in değerlendirmeleri...
16.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Volkan Demirel dönemi... 'Jorge Jesus kalırsa Ziraat Türkiye Kupası da elden gidecek'
Fenerbahçe'de Volkan Demirel dönemi... 'Jorge Jesus kalırsa Ziraat Türkiye Kupası da elden gidecek' Süper Lig'in 27.haftasında Ülker Stadı'nda Enner Valencia'nın penaltı golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen ezeli rakibine 4-2 kaybeden Fenerbahçe'de moraller yerle bir olurken, kulübe yakın muhabirlerden Senad Ok'un 'Sergen Yalçın' sözleri oldukça dikkat çekti. Sarı Lacivertli cephede yaşanan sıcak gelişmeleri yakından takip eden bir başka yazar Serdar Ali Çelikler, Volkan Demirel bombasını patlatırken, ünlü yorumcunun 'Jesus kalırsa Ziraat Türkiye Kupası da gider' ifadeleri camiada ilgi uyandırdı.
4.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus'a şok: Sana daha önce bu sistemle olmaz demiştim, hepsini kral yaptın hocam?
Jorge Jesus'a şok: Sana daha önce bu sistemle olmaz demiştim, hepsini kral yaptın hocam? Pazar günü Ülker Stadı'nda oynanan Beşiktaş derbisini 4-2 kaybederek Galatasaray'ın 9 puan gerisine düşen (1 maç eksik) Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ortaya koyduğu istatistikler hem yönetimi hem de camiayı derinden yaralarken, Portekizli teknik adamın oynattığı sistemde rakip forvetlerin yıldızlaşması Sarı Lacivertli taraftarları isyan ettirdi.
4.04.2023 Fenerbahçe
Kadıköy'de tarih yazdı yeni sözleşmeyi kaptı
Kadıköy'de tarih yazdı yeni sözleşmeyi kaptı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde 3 asist 1 gollük performansıyla resmen ayakta alkışlanan Nathan Redmond'la yeni sözleşme imzalama kararı alındı.
4.04.2023 Beşiktaş
Yıldız futbolcu önce Jorge Jesus'a sonra Ali Koç'a kadar çıktı: Beni buradan gönderin, mutsuzum gitmek istiyorum
Yıldız futbolcu önce Jorge Jesus'a sonra Ali Koç'a kadar çıktı: Beni buradan gönderin, mutsuzum gitmek istiyorum Süper Lig'in 27.hafta maçında Ülker Stadı'nda Enner Valencia'nın penaltı golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen mücadeleden 4-2'lik yenilgiyle ayrılan Fenerbahçe'de bazı futbolcuların takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu öğrenildi. NutSpor'da yaptığı açıklamalarda Sarı Lacivertli camiada deprem etkisi yaratan Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe'de mutsuz olan oyuncunun ismini duyururken, eski milli futbolcunun 'Menajerine attığı mesajları biliyorum' sözleri oldukça dikkat çekti.
3.04.2023 Fenerbahçe
Kritik derbide 11'ler belli oldu! Aboubakar-Valencia, Ghezzal-Osayi, Cenk Tosun-Ferdi kapışması
Kritik derbide 11'ler belli oldu! Aboubakar-Valencia, Ghezzal-Osayi, Cenk Tosun-Ferdi kapışması Süper Lig'in 27.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker Stadı'nda ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırlıyor... Galatasaray'ın Adana Demirspor'u yenmesinin ardından puan kaybına tahammülü olmayan iki dev saat 20:30'da karşı karşıya gelmeye hazırlanırken, Jorge Jesus ve Şenol Güneş'in sahaya çıkaracakları 11 futbolseverlerde merak uyandırıyor. İşte Fenerbahçe-Beşiktaş maçının kadroları ve saha dizilişleri...
2.04.2023 Fenerbahçe
Arada 700 bin euro fark var! Enner Valencia teklifi ortaya çıktı
Arada 700 bin euro fark var! Enner Valencia teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunda masaya oturan Enner Valencia'nın yıllık 2,5 milyon euro istediği ortaya çıktı.
26.03.2023 Fenerbahçe
1-0'ın ardından olay yaratan sözler: O kupaları nasıl aldığın anlaşıldı
1-0'ın ardından olay yaratan sözler: O kupaları nasıl aldığın anlaşıldı UEFA Avrupa Ligi son 16 tur rövanş maçında Sevilla ile karşı karşıya gelen ve mücadeleden 1-0'lık galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'de büyük bir üzüntü yaşanırken, spor yazarlarının Ülker Stadı'nı dolduran taraftarları eleştirmeleri dikkatlerden kaçmadı. Jorge Jesus'un değişikliklerini de kaleme alan Ercan Güven 'Tur tribüne kurban gitti' ifadelerini kullanırken, Attila Gökçe ise 'Asıl drama neydi?' satırları ilgi uyandırdı.
17.03.2023 Fenerbahçe
'Şu anda ne mayıs ayını ne de ayrılığı düşünüyorum'
'Şu anda ne mayıs ayını ne de ayrılığı düşünüyorum' Brezilyalı gazeteci Paparazzo Rubro-Negro, kanalında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe cephesinde bomba etkisi yaratan Jorge Jesus Sevilla maçı öncesi "Böylesine kritik bir maç öncesinde böyle bir konunun gündeme gelmesi beni fazlasıyla rahatsız etti." ifadelerini kullandı.
13.03.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 4 golle eçti
Süper Lig'de Fenerbahçe, Konyaspor'u 4 golle eçti Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe, Konyaspor'u 4-0 mağlup etti.
25.02.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Konyaspor maçı öncesi Samandıra'ya çıkarma
Ali Koç'tan Konyaspor maçı öncesi Samandıra'ya çıkarma Süper Lig'in 23.haftasında Konyaspor'la Ülker Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un Samandıra Tesisleri'ne geldiği öğrenildi.
5.02.2023 Fenerbahçe
Jayden Oosterwolde Konyaspor maçında ilk 11'de olacak
Jayden Oosterwolde Konyaspor maçında ilk 11'de olacak Fenerbahçe'nin yeni transferi sol bek Jayden Oosterwolde'nin Jorge Jesus'un kararıyla Konyaspor maçında ilk 11'de başlayacağı öğrenildi.
5.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Joshua King kararı!
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Joshua King kararı! Adana Demirspor karşısında kritik bir puan kaybı yaşayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, hücum hattında değişikliğe gidiyor.
4.02.2023 Fenerbahçe
Jayden Oosterwolde resmen Fenerbahçe'de
Jayden Oosterwolde resmen Fenerbahçe'de Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, sol bek Jayden Oosterwolde transferini açıkladı.
30.01.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan yıldız futbolcuya yeni sözleşme! Dün akşam şov yaptı 2+1 yıllık kontratı kaptı
Ali Koç'tan yıldız futbolcuya yeni sözleşme! Dün akşam şov yaptı 2+1 yıllık kontratı kaptı Süper Lig'in 21.haftasında Ülker Stadı'nda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, mavi beyazlı ekibi 5-1 yendi ve Galatasaray'ı takibi sürdürdü. Mücadelede Enner Valencia'nın attığı goller geceye damga vururken, spor yorumcularından Burcu Kapu'nun Ekvadorlu oyuncu için "Gamsız mı? Evet. Bencil mi? Evet. Ama atıyor efendim" ifadeleri oldukça dikkat çekti.
30.01.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ülker Stadı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ülker stadı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.