Ülkede Şok

Ülkede Şok

Son dakika ülkede şok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ülkede şok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ülkede şok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ülkede Şok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ülkede şok gelişmeleri de dahil olmak üzere 524 ülkede şok haberi bulunmuştur. Tüm ülkede şok haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze'de sivil katliamı! İsrail'i ayağa kaldıran skandal: Öldürülen esirlerin 'beyaz bayrak' taşıdığı açıklandı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail'i ayağa kaldıran skandal: Öldürülen esirlerin 'beyaz bayrak' taşıdığı açıklandı Gazze'de 7 Ekim tarihinden beri İsrail'in sivil katliamı devam ediyor. İsrail birliklerinin Gazze'deki operasyonunda 3 rehineyi ateş açarak öldürmesi ülkede şok etkisi yarattı. IDF olayın sorumluluğunu üstlenirken, açılan soruşturmada ortaya çıkan detaylar İsrail halkını çileden çıkardı.
16.12.2023 Dünya
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evlerinin camlarını kırarak kaçtılar. Olay sonrası ortaya çıkan detaylar ülkede şok etkisi yarattı. Kilitli tutuldukları evden kırarak kaçan 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk annelerinin sosyal medyada çizdiği 'mutlu aile tablosunu' yıktı ve kan donduran gerçeği ortaya çıkardı. Görgü tanıkları çocukların sokakta çıplak ve dışkıyla kaplanmış bir şekilde gezdiğini söylerken, eve baskın yapan polisler gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
20.07.2023 Dünya
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattı
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattı Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida, Wakayama vilayetindeki Saikazaki limanında konuşma yapmaya hazırlandığı sırada yanına sis bombası atıldı. Başbakan hızla olay yerinden uzaklaştırılırken şüphelinin yaka paça gözaltına alındığı görüldü.
15.04.2023 Dünya
Genç milyarderin acı sonu! Helikopter pistinde selfi denemesi faciaya dönüştü...
Genç milyarderin acı sonu! Helikopter pistinde selfi denemesi faciaya dönüştü... Genç milyarderin Yunanistan tatili kabusa döndü. İngiltere'nin zengin ailelerinden birisinin varisi olan ve henüz 22 yaşında olan Jack Fenton isimli genç helikopter alanında selfie çekmeye çalışırken kafasına kuyruk pervanesinin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Trajik kaza ülkede şok etkisi yarattı...
26.07.2022 Dünya
Çiftçinin yasak aşk cinneti! Karısının cesedini 40 yıl foseptikte sakladı
Çiftçinin yasak aşk cinneti! Karısının cesedini 40 yıl foseptikte sakladı Çiftçinin vahşeti yıllar sonra ortaya çıkınca ülkede şok etkisi yarattı. İngiltere'de 40 yıl önce aniden ortadan kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan kadının cesedi hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir yerde bulundu. Cinayeti işlediğini kabul etmeyen koca, suçu seri katile yıkmaya çalışsa da gerçekler teker teker gün yüzüne çıkıyor.
16.06.2022 Dünya
Elinde kalaşnikofla aracın camından sarkan kadın görenleri şok etti!
Elinde kalaşnikofla aracın camından sarkan kadın görenleri şok etti! ABD'nin San Francisco şehrinde yaşanan olay ülkede şok etkisi yarattı. Cadillac'ın penceresinden sarkan ve elinde kalaşnikof tüfeğiyle görülen bir kadının görüntüleri polisi alarma geçirdi.
6.08.2021 Dünya
Fildişi Sahili'nin yeni Başbakanı Patrick Achi oldu
Fildişi Sahili'nin yeni Başbakanı Patrick Achi oldu Fildişi Sahili'nde Başbakan Hamed Bakayoko'nun hayatını kaybetmesinin ardından bu göreve Patrick Achi getirildi.
26.03.2021 Dünya
Fildişi Sahili Başbakanı Hamed Bakayoko hayatını kaybetti
Fildişi Sahili Başbakanı Hamed Bakayoko hayatını kaybetti Bir süredir kanser tedavisi gören Fildişi Sahili Başbakanı Hamed Bakayoko yaşamını yitirdi.
10.03.2021 Dünya
Ülkede şok görüntü! Köpeklerin rengi maviye döndü
Ülkede şok görüntü! Köpeklerin rengi maviye döndü Rusya’nın Nizhny Novgorod bölgesindeki kimyasal fabrika çevresinde bulunan başıboş köpeklerin, ‘kimyasal atıklardan kaynaklanan kirlilik nedeniyle’ renklerinin maviye döndüğü iddia edildi.
12.02.2021 Dünya
Korkutan haber! Semptom göstermedi; koronavirüs tespit edildi
Korkutan haber! Semptom göstermedi; koronavirüs tespit edildi Çin’in başkenti Pekin’in güneyindeki Tiençin kentinde semptom göstermeyen bir kişide koronavirüs (Covid-19) tespit edildiği duyuruldu.
9.11.2020 Dünya
Ülkede şok! Şimdiye kadarki en fazla artış!
Ülkede şok! Şimdiye kadarki en fazla artış! Hindistan'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) vakalarında şimdiye kadarki en fazla günlük artış kaydedildi.
20.05.2020 Sağlık
ABD uçak gemisindeki asker corona virüsten öldü! Olay ülkede şok etkisi yaptı...
ABD uçak gemisindeki asker corona virüsten öldü! Olay ülkede şok etkisi yaptı... ABD'de yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1508 artarak 22 bin 116'ya çıktı. ABD’nin Theodore Roosevelt uçak gemisinde 1 asker Kovid-19 salgınında hayatını kaybederken, gemideki vaka sayısı 550’nin üzerine çıktı İngiltere'de yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 717 artarak 11 bin 329'a yükseldi.
13.04.2020 Corona Virüsü
Ülkede şok! İşte AVM'deki silahlı çatışma anları!
Ülkede şok! İşte AVM'deki silahlı çatışma anları! Ülkede şok! İşte AVM'deki silahlı çatışma anları!
9.02.2020 Haber
Ülkede şok! Kasaba yarasa istilasına uğradı
Ülkede şok! Kasaba yarasa istilasına uğradı Avustralya'nın Queensland eyaletinde yarasalar bir kasabayı istila etti.
7.02.2020 Dünya
Ülkede şok! Okul çıkışında izdiham: Çok sayıda ölü...
Ülkede şok! Okul çıkışında izdiham: Çok sayıda ölü... Kenya’da bir ilkokulda öğrencilerin çıkışı sırasında meydana gelen izdihamda en az 14 öğrenci hayatını kaybetti.
4.02.2020 Dünya
Burkina Faso’da silahlı saldırı: En az 36 ölü
Burkina Faso’da silahlı saldırı: En az 36 ölü Afrika ülkesi Burkina Faso’nun kuzeyinde bir pazar yeri ile bir köyde düzenlenen silahlı saldırıda 36 kişi hayatını kaybetti.
22.01.2020 Dünya
Engelli çocukları toprağa gömüp iyileşmelerini beklediler
Engelli çocukları toprağa gömüp iyileşmelerini beklediler Hindistan’da anne ve babaları tarafından boyunlarına kadar toprağa gömülen fiziksel engelli çocukların görüntüsü büyük tepki çekti.
26.12.2019 Dünya
Hindistan'da 12 yaşındaki kız çocuğuna 'babasının arkadaşları para karşılığı tecavüz etti
Hindistan'da 12 yaşındaki kız çocuğuna 'babasının arkadaşları para karşılığı tecavüz etti Hindistan'da 12 yaşındaki bir kız çocuğunun, babasının arkadaşlarının tecavüzüne uğradığı haberleri ülkede şok etkisi yarattı.
13.12.2019 Dünya
Çin’de otobüs ile kamyon çarpıştı: 36 ölü, 36 yaralı
Çin’de otobüs ile kamyon çarpıştı: 36 ölü, 36 yaralı Çin’in Jiangsu eyaletinde bir yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu 36 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı.
29.09.2019 Dünya
Ülkede şok! 13 bin genç erkek kayboldu
Ülkede şok! 13 bin genç erkek kayboldu Hint kadın örgütlerinin Hindistan kontrolündeki Cammu Keşmir'de yaptığı araştırmaya göre bölgenin özel statüsünün kaldırıldığı 5 Ağustos'tan bu güne 13 bin genç erkek kayboldu.
26.09.2019 Dünya
Kenya'da okul dersliği çöktü: 7 ölü
Kenya'da okul dersliği çöktü: 7 ölü Kenya'nın başkenti Nairobi'de bir okulun dersliğinin yıkılması sonucu enkaz altında kalan en az 7 öğrencinin hayatını kaybettiği bildirildi.
23.09.2019 Dünya
Foseptik faciası: Aynı aileden 5 ölü!
Foseptik faciası: Aynı aileden 5 ölü! Hindistan'da aile üyeleri bir foseptik kuyusuna düşen kadını kurtarmak için çukura indi, aynı aileden beş kişi öldü.
20.09.2019 Dünya
Ülkede şok! 30 çocuk hayatını kaybetti
Ülkede şok! 30 çocuk hayatını kaybetti Liberya'da okul yangınında 30 çocuk hayatını kaybetti.
18.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ülkede Şok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ülkede şok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.