Uğur Meleke

Uğur Meleke

Son dakika uğur meleke haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uğur meleke ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uğur meleke haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğur Meleke

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğur meleke gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 uğur meleke haberi bulunmuştur. Tüm uğur meleke haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'a Fernando Santos önerisi ve hakem eleştirisi: 'Hemen gezdirin! Normal değil'
Beşiktaş'a Fernando Santos önerisi ve hakem eleştirisi: 'Hemen gezdirin! Normal değil' Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında Antalyaspor'a sahasında 2-1 kaybetti. Spor yazarlarından Güntekin Onay ve Uğur Meleke, karşılaşmayı değerlendirdi.
17.03.2024 Şampiy10
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin gizli kahramananı! Maçın ardından ağır eleştiri ve övgü: Bu adamı hangi akıl transfer etti?
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin gizli kahramananı! Maçın ardından ağır eleştiri ve övgü: Bu adamı hangi akıl transfer etti? Süper Lig'in zirvesi için kritik önemdeki Beşiktaş ile Galatasaray derbisini sarı-kırmızılılar tek golle kazandı. Galatasaray'ın zirve yarışındaki kritik derbi galibiyetini yazarlarımız Mustafa Denizli, Uğur Meleke, Güntekin Onay, Fırat Aydınus ve Engin Kehale mercek altına aldı. İşte detaylar...
4.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe maçının ardından çarpıcı ifadeler
Fenerbahçe maçının ardından çarpıcı ifadeler Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanına çıktı. Sarı - lacivertliler, rakibini geriden gelerek 3-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Uğur Meleke ve Güntekin Onay, karşılaşmanın ardından dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
18.02.2024 Şampiy10
Okan Buruk'un hamlesi olay oldu! Neden yapıyor, anlam veremiyorum
Okan Buruk'un hamlesi olay oldu! Neden yapıyor, anlam veremiyorum UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı konuk eden Galatasaray, rakibini 3-2 yenerek rövanş öncesi avantajı cebine koydu. Spor yazarları Uğur Meleke ve Engin Kehale, sarı - kırmızılı takımın mücadelesini ve oyununu köşelerinde değerlendirdi. İşte detaylar...
16.02.2024 Galatasaray
İsmail Kartal'a sert Dzeko eleştirisi!
İsmail Kartal'a sert Dzeko eleştirisi! Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Bu skorun ardından sarı - lacivertliler, liderliği Galatasaray'a kaptırdı ve 2. sıraya geriledi. Uğur Meleke ve Fırat Aydınus, kritik karşılaşmayı köşelerinde değerlendirdi.
12.02.2024 Şampiy10
Galatasaray - Başakşehir maçı sonrasında dikkat çeken kehanet
Galatasaray - Başakşehir maçı sonrasında dikkat çeken kehanet Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Rams Başakşehir karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan müsabaka, sarı - kırmızılıların 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorun ardından Galatasaray, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Uğur Meleke, karşılaşmanın ardından dikkan çeken bir değerlendirmede bulundu.
11.02.2024 Şampiy10
Fenerbahçe ve Galatasaray arayı açtı! Süper Lig tarihinde ilk...
Fenerbahçe ve Galatasaray arayı açtı! Süper Lig tarihinde ilk... Galatasaray'ın Adana Demirspor maçında elde ettiği üç puanın ardından Fenerbahçe de zorlu derbide hata yapmadı. Süper Lig'de puan tablosu şekillenirken tarihte eşi benzeri olmayan bir durum ortaya çıktı.
10.12.2023 Şampiy10
A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri grubunda hesaplar karıştı
A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri grubunda hesaplar karıştı A Milli Takım'ın grubunda geçtiğimiz gün iki maç daha oynandı. Sonuçların ardından Ay-yıldızlıların turnuvaya lider olarak gitme ihtimali yükseldi. Peki son puan durumu ve muhtemel torbalar nasıl oluştu? Hürriyet yazarlarından Uğur Meleke de grubu lider bitirmenin önemini kaleme aldı.
19.11.2023 Şampiy10
Galatasaray - Ankaragücü maçı sonrası Manchester United sınavı için çarpıcı yorum!
Galatasaray - Ankaragücü maçı sonrası Manchester United sınavı için çarpıcı yorum! Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, evinde Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti ve ligdeki galibiyet serisini 6 maça çıkararak Salı günü oynanacak Manchester United maçı öncesi moral depoladı. Hürriyet yazarları Uğur Meleke ve Güntekin Onay köşe yazılarında maçı değerlendirdi.
1.10.2023 Şampiy10
Başakşehir'i yenen Galatasaray'da Tete'den dikkat çeken performans! 'Guardiola istemişti...'
Başakşehir'i yenen Galatasaray'da Tete'den dikkat çeken performans! 'Guardiola istemişti...' Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, Süper Lig'e dönüşte hata yapmadı. Sarı-kırmızılı takım, deplasmanda Başakşehir'i 2-1 mağlup etti ve ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Hürriyet yazarları Uğur Meleke ve Engin Kehale, Başakşehir - Galatasaray maçını değerlendirdi.
24.09.2023 Futbol
"Geriye düşen takımların başvurduğu bir taktik bu"
"Geriye düşen takımların başvurduğu bir taktik bu" Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ‘Türkiye’de maçlar sahada kazanılmıyor, play-off oynanmalı’ sözlerini Uğur Meleke, Mehmet Arslan, Güntekin Onay ve Fırat Aydınus değerlendirdi.
18.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ortalık yangın yeri! Jorge Jesus hezimeti Vitor Pereira sesleri...
Fenerbahçe'de ortalık yangın yeri! Jorge Jesus hezimeti Vitor Pereira sesleri... Kadıköy Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisini 3-0 kazanan Sarı Kırmızlılarda tam bir zafer havası hakimken, spor yorumcularının Jorge Jesus'un oyuncu tercihlerini eleştirmeleri dikkatlerden kaçmadı. Ünlü yazar Uğur Meleke Okan Buruk için "İçinden Hyup Heynckes" çıktı derken, Faik Çetiner'in 'Vitor Pereira' tweeti ise bomba etkisi yarattı.
9.01.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin en zayıf 3 halkasını açıkladı! 'Jesus oyuncuları ne zaman kullanacağını...'
Fenerbahçe'nin en zayıf 3 halkasını açıkladı! 'Jesus oyuncuları ne zaman kullanacağını...' Başakşehir'i Diego Rossi'nin harika plase golüyle deviren ve 10 haftada 23 puan toplayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un oyuncu değişiklikleri tam puan aldı. 1-0'ın ardından Nihat Kahveci, Erman Toroğlu, Uğur Meleke ve Gürcan Bilgiç gibi yazarlar Sarı Lacivertli takımın performansını çok beğenirken, Ercan Güven'in "Bundan sonra Fenerbahçe’nin nereye kadar gideceğini ancak Fenerbahçe bilir." ifadeleri ise oldukça dikkat çekti.
23.10.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un 4 asını yazdı maçtan sonra teşekkürlerini yolladı: Milli mesele...
Jorge Jesus'un 4 asını yazdı maçtan sonra teşekkürlerini yolladı: Milli mesele... UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda AEK Larnaca maçına kadar 7 puan toplayan, dün akşam ise Rumen ekibini deplasmanda yenerek 10 puan yapan Fenerbahçe'de Portekizli teknik adamın kadro tercihleri, oyun sistemi oldukça beğenilirken, ünlü yazarlardan Uğur Meleke'nin "Sadece iyi bir teknik direktör değil, aynı zamanda bir lider." ifadeleri Sarı Lacivertli camiada oldukça dikkat çekti.
14.10.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'a 4 yıldızın ismini verdi! 'Bunların toplam bonservis bedelleri tam 80 milyon euro'
Ali Koç'a 4 yıldızın ismini verdi! 'Bunların toplam bonservis bedelleri tam 80 milyon euro' Süper Lig'de 6.hafta karşılaşmasında Alanyaspor'u evinde 5-0 yenen ve 40 bin taraftarı önünde resmen şov yapan Fenerbahçe'de işler yoluna girerken, ünlü futbol yorumcularından Uğur Meleke'nin 'Ali Koç'un Löw'ü değil Jorge Jesus'u tercih etmesi tam isabet oldu' ifadeleri Sarı Lacivertli cephede oldukça dikkat çekti. İşte Sarı Kanarya'da yaşanan sıcak gelişmeler...
20.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Austria Wien'i dağıttı tur kapısını sonuna kadar açtı! Yeni transferler şov yaptı: Akıl almaz, endişe verici...
Fenerbahçe Austria Wien'i dağıttı tur kapısını sonuna kadar açtı! Yeni transferler şov yaptı: Akıl almaz, endişe verici... Fenerbahçe Süper Lig'den sonra Avrupa'da da dolu dizgin yoluna devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Austria Wien ekibini 2-0 yenen temsilcimiz tur yolunda avantajlı bir skor elde etti. Spor Arena yazarı Uğur Meleke, Fenerbahçe'nin deplasmanda Austria Wien'i devirerek tur kapısını araladığı mücadeleyi değerlendirdi. Meleke, bir ismi öve öve bitiremezken bir diğer ismin ise oynadığı futbolu endişe verici olarak nitelendirdi.
19.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Kasımpaşa'ya 6 gol attı işler değişti! Taraftar forvet transferi beklerken ters köşe iddia...
Fenerbahçe Kasımpaşa'ya 6 gol attı işler değişti! Taraftar forvet transferi beklerken ters köşe iddia... Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde şampiyonluk adayı Fenerbahçe, 6-0 kazandığı Kasımpaşa maçıyla birlikte bu sezonki ilk zaferini elde etmiş oldu. Hürriyet Gazetesi yazarları Uğur Meleke ve Güntekin Onay, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısında aldığı 6-0'lık flaş galibiyeti masaya yatırdı ve sarı lacivertli camia forvet beklerken ters köşe bir iddia gündeme geldi.
16.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev maçında gol yemesine neden oldu: Ferdi Kadıoğlu'nun bu hastalığı terk etmesi gerek!
Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev maçında gol yemesine neden oldu: Ferdi Kadıoğlu'nun bu hastalığı terk etmesi gerek! Fenerbahçe 0-0 sona eren ilk maçın rövanşında Kadıköy'de Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup oldu ve Devler Ligi hayali suya düştü. Sarı lacivertliler, yoluna UEFA Avrupa Ligi elemelerinde devam edecek. Hürriyet Gazetesi yazarlarından Uğur Meleke ve Banu Yelkovan, Fenerbahçe'nin sahadan boynu büyük ayrıldığı mücadeleyi ve mağlubiyetin nedenlerini masaya yatırdı.
28.07.2022 Fenerbahçe
Ne Kerem Aktürkoğlu ne Seferovic! Okan Buruk'un hayran kaldığı yıldızı açıkladı! '60'tan sonra büyüledi'
Ne Kerem Aktürkoğlu ne Seferovic! Okan Buruk'un hayran kaldığı yıldızı açıkladı! '60'tan sonra büyüledi' Dün Kasımpaşa ile hazırlık maçına çıkan ve Süper Lig ekibini 2-1'lik skorla deviren Galatasaray'da Haris Seferovic'in ilk golü, Kerem Aktürkoğlu'nun yüksek performansı, Yunus Akgün'ün iyi formu alkış toplarken, ünlü futbol yorumcusu Uğur Meleke'nin bu yıldızlar haricinde başka bir oyuncuya parantez açması dikkatlerden kaçmadı. İşte Meleke'nin Okan Buruk ifadeleri ve Galatasaray analizi...
25.07.2022 Galatasaray
Dinamo Kiev maçında gözden kaçan detaylar: Jorge Jesus, Willian Arao ve İsmail Yüksek...
Dinamo Kiev maçında gözden kaçan detaylar: Jorge Jesus, Willian Arao ve İsmail Yüksek... Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kaldı. İstanbul'daki rövanş öncesi ufak da olsa bir avantaj yakaladığı maçın ardından yazarlarımız mücadeleyi değerlendirdi. Jorge Jesus'un ilk sınavında neler yaşandı? Televizyonda gözden kaçan detaylar nelerdi? Uğur Meleke ve Banu Yelkovan, Fenerbahçe'nin ilk resmi sınavını analiz etti.
21.07.2022 Fenerbahçe
Yeni transfer iki maçta iki hata yaptı Okan Buruk'u panik sardı! Galatasaray'da tedirginlik...
Yeni transfer iki maçta iki hata yaptı Okan Buruk'u panik sardı! Galatasaray'da tedirginlik... Dün Çekya takımı Pardubice'yle 0-0 berabere kalan ve elindeki kadronun son durumunu gören Okan Buruk yeni transferlerin kalitesini de tartmış oldu. Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'ın performanslarını gören genç teknik adam kadroya katılacak oyuncuları beklerken, ünlü spor yazarı Uğur Meleke, Buruk'un Marcao'nun yerini doldurmakta biraz zorlanacağını ifade etti. İşte Meleke'nin o yazısı...
20.07.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk oldu
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk oldu Domenec Torrent'le yollarını ayıran Galatasaray, teknik direktörlük konusunda Okan Buruk'la görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Buruk'un imzası cuma günü Nef Stadyumu'nda atılacak.
22.06.2022 Galatasaray
Galatasaray taraftarını heyecanlandıran Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün iddiası! Sarı-kırmızılıların planları '2 soyguncu' üzerine...
Galatasaray taraftarını heyecanlandıran Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün iddiası! Sarı-kırmızılıların planları '2 soyguncu' üzerine... Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 37. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Kerem Aktürkoğlu, 2016/17'den sonra bir ilki başarırken sarı kırmızılı ekip ise bu sezonun en iyi istatistiklerinden bazılarına imza attı. Hürriyet Gazetesi spor yazarı Uğur Meleke'nin Kerem Aktürkoğlu & Yunus Akgün iddiası Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.
17.05.2022 Galatasaray
Uğur Meleke Torrent'i bambaşka bir yerden vurdu! 'Topu geveleyip durdu'
Uğur Meleke Torrent'i bambaşka bir yerden vurdu! 'Topu geveleyip durdu' Ünlü futbol yorumcusu Uğur Meleke Fenerbahçe - Galatasaray maçından sonra Domenec Torrent'i bambaşka bir açıdan eleştirdi. Derbide Cicaldau, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Gomis gibi isimleri topa tutan camiaya ekleme yapan Meleke, Muslera'ya ayrı bir parantez açtı.
11.04.2022 Galatasaray
Biri Galatasaray'ı San Marino'ya benzetti diğeri kulübü soymuşlar dedi!
Biri Galatasaray'ı San Marino'ya benzetti diğeri kulübü soymuşlar dedi! Burak Elmas'ın ibra edilmemesinin ardından Galatasaray'daki sıcak gelişmeleri yorumlayan iki ünlü yorumcudan Uğur Mele sarı kırmızılı kulübü San Marino'ya benzetirken, Hıncal Uluç ise 'kulübü soymuşlar' ifadeleri camiada ses getirdi.
1.04.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Meleke ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğur meleke haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.