Uğur Boral

Uğur Boral

Son dakika uğur boral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uğur boral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uğur boral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğur Boral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğur boral gelişmeleri de dahil olmak üzere 658 uğur boral haberi bulunmuştur. Tüm uğur boral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eğitimci Nazmi Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı
Eğitimci Nazmi Arıkan, son yolculuğuna uğurlandı Gelibolu'ya bağlı Karainebeyli köyündeki evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
15.07.2022 Yaşam
Eski futbolculara FETÖ'den verilen hapis cezasının gerekçesi  açıklandı
Eski futbolculara FETÖ'den verilen hapis cezasının gerekçesi açıklandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) futbol yapılanmasına ilişkin davada, 3'ü etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan 6 eski futbolcuya "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan verilen hapis cezası hükmünün gerekçesi açıklandı.
13.05.2020 Gündem
FETÖ'nün futbol yapılanması davasında karar!
FETÖ'nün futbol yapılanması davasında karar! FETÖ'nün futbol yapılanmasına ilişkin davada 6 sanığa, 2 yıl birer ay ile 6 yıl 3'er ay arasında değişen hapis cezaları verildi.
20.01.2020 Futbol
FETÖ'nün futbol yapılanması davasında savcı mütaalasını açıkladı
FETÖ'nün futbol yapılanması davasında savcı mütaalasını açıkladı Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) futbol yapılanması davası kapsamında, "silahlı terör örgütüne üye olmak"la suçlanan eski futbolcu sanıklara Zafer biryol ve Ersin Güreler'in 15'er yıla kadar, etkin pişmanlıktan yararlanan Bekir İrtegün, Uğur Boral ve Ömer Çatkıç'ın 11'er yıl ikişer aya kadar hapsi istendi.
10.12.2019 Gündem
Tümer Metin'den Sergen Yalçın itirafı
Tümer Metin'den Sergen Yalçın itirafı TRT Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray'ın Rizespor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.
2.11.2019 Futbol
FETÖ'nün futbol yapılanması davasında tahliye
FETÖ'nün futbol yapılanması davasında tahliye Eski futbolcular Bekir İrtegün, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç ve Uğur Boral'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15'er yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, tutuklu yargılanan Zafer Biryol'un tahliyesine karar verildi.
23.05.2019 Futbol
Uğur Boral: Aziz Yıldırım'ın anlattıklarını anlatsam olay olur!
Uğur Boral: Aziz Yıldırım'ın anlattıklarını anlatsam olay olur! Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta top koşturan Uğur Boral, birçok konuda açıklamada bulundu.
9.04.2019 Fenerbahçe
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyor
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyor Gençlerbirliği Kulübünün onursal başkanı ve Türk futbolunun "İlhan Ağabeyi" İlhan Cavcav, vefatının 2. yıl dönümünde anılıyor.
21.01.2019 Futbol
Son dakika: Arda’ya FETÖ soruşturması
Son dakika: Arda’ya FETÖ soruşturması FETÖ’nün futboldaki yapılanmasına ilişkin futbolcular Emre Belözoğlu, Arda Turan, Okan Buruk, Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz hakkında İstanbul Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı.
18.10.2018 Gündem
Ömer Çatkıç tahliye edildi!
Ömer Çatkıç tahliye edildi! İstanbul 32. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu sanıklardan Ömer Çatkıç'ın tahliye edilmesine karar verdi
16.10.2018 Gündem
CANLI! Kadıköy'de dev derbi!
CANLI! Kadıköy'de dev derbi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında sahasında Beşiktaş'la karşılaşıyor.
24.09.2018 Fenerbahçe
Miss gibi tatil
Miss gibi tatil Oyuncu Tolgahan Sayışman, 2008 Miss Globe Kâinat Güzeli eşi Almeda Abazi ile Göcek tatilinde objektiflere tatıldı.
8.07.2018 Magazin
Sohbetlere katılan futbolcuları saydılar
Sohbetlere katılan futbolcuları saydılar İtirafçı olan eski futbolcular Bekir İrtegün ile Uğur Boral, FETÖ’nün sohbetlerine gelen isimleri tek tek verdi
13.06.2018 Gündem
Futbolculara FETÖ’den dava açıldı
Futbolculara FETÖ’den dava açıldı Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) futbol yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, futbolcular Bekir İrtegün, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç, Uğur Boral'ın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli hakkında, 15'er yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
13.06.2018 Gündem
3 büyüklerdeki FETÖ'cü futbolcular için soruşturma!
3 büyüklerdeki FETÖ'cü futbolcular için soruşturma! Gözaltına alındıktan sonra itirafçı olan eski futbolcu Uğur Boral'ın ifadesinde, kendi döneminde katıldığı çok sayıda sohbette yer alan futbolcuların adını savcılığa tek tek verdiği öğrenildi. Boral'ın itiraflarında önemli futbolcuların adının geçtiği öne sürülürken bu futbolculardan bazılarının hala Süper Lig'deki üç büyüklerde top koşturduğu belirlendi.
15.01.2018 Süper Lig
FETÖ'cü futbolcuların listesini verdi! Halen oynayan 3 oyuncu...
FETÖ'cü futbolcuların listesini verdi! Halen oynayan 3 oyuncu... FETÖ’den gözaltına alındıktan sonra etkin pişmanlıktan faydalanan eski futbolcu Bekir İrtegün, 20 kişilik FETÖ’cü futbolcuların listesini verdi. Listede, halen Süper Lig’de top koşturan 3 ünlü isim de bulunuyor.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün futbol yapılanması çözülüyor!
FETÖ'nün futbol yapılanması çözülüyor! Futbol dünyasına ağ kuran FETÖ’nün topçuları konuşuyor, yeşil sahadaki örgüt ilişkisi soruşturmayı derinleştiriyor. İtirafçı olan İrtegün’ün ismini verdiği futbolcular örgütle ilişkilerini sohbetlere kimlerin katıldığını tek tek deşifre etti.
29.09.2021 Gündem
Eski futbolcu Uğur Boral FETÖ itirafçısı oldu!
Eski futbolcu Uğur Boral FETÖ itirafçısı oldu! FETÖ’nün futbol yapılanması soruşturmasında gözaltına alınan eski milli futbolcu Uğur Boral itirafçı oldu. Önemli isimler veren Boral, adli kontrolle serbest bırakıldı. Boral’ın Bank Asya’ya 950 bin TL yatırdığı belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Ünlü futbolcu yenilgiyi hazmedemeyince üniversitelileri hastanelik etti!
Ünlü futbolcu yenilgiyi hazmedemeyince üniversitelileri hastanelik etti! Birçok süper lig takımında forma giyen eski futbolcu Uğur Boral hakkında, spor salonunda arkadaşlarıyla birlikte 18 yaşındaki iki üniversite öğrencisini darp ettiği suçlamasıyla suç duyurusunda bulunuldu.
2.11.2017 Futbol
Alex de Souza: 'Portekizce ve Türkçe küfür ettim'
Alex de Souza: 'Portekizce ve Türkçe küfür ettim' Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza, sarı-lacivertli kulübün tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükseldiği 2007/08 sezonunda oynanan CSKA Moskova maçında yaşadıklarını anlattı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Derbinin favorisi F.Bahçe
Derbinin favorisi F.Bahçe Kariyerinde her iki takımın da formasını giyen Uğur Boral, bugünkü derbinin röntgenini çekti.
24.09.2021 Fenerbahçe
Uğur Boral futbolu bıraktı
Uğur Boral futbolu bıraktı Kariyerinde Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen 33 yaşında futbolcu kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.
12.02.2016 Beşiktaş
'O maçı unutmayacağım'
'O maçı unutmayacağım' Beşiktaş’ın Türk futboluna kazandırdığı son dönemdeki en başarılı isim Atınç Nukan, açıklamalarda bulundu.
23.01.2016 Futbol
Galibiyet keyfi
Galibiyet keyfi Sergen Yalçın’ın istifasının ardından Sivasspor’un başına geçen Okan Buruk, önceki gün futbolcu arkadaşı Uğur Boral ve oğluyla Akmerkez’deydi...
10.11.2015 Magazin
182 transfer yaptılar!
182 transfer yaptılar! Spor Toto Süper Lig takımları, toplam 182 futbolcuyu kadrosuna kattı.
1.09.2015 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Boral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğur boral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.