Uefa Avrupa Ligi H Grubu

Uefa Avrupa Ligi H Grubu

Son dakika UEFA Avrupa Ligi H Grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan UEFA Avrupa Ligi H Grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını UEFA Avrupa Ligi H Grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uefa Avrupa Ligi H Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uefa avrupa ligi h grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 uefa avrupa ligi h grubu haberi bulunmuştur. Tüm uefa avrupa ligi h grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gent uzatmalarda turladı!
Gent uzatmalarda turladı! UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda temsilcimiz Atiker Konyaspor, prestij maçında Belçika'nın Gent ekibine 1-0 mağlup oldu.
8.12.2016 UEFA Avrupa Ligi
Atiker Konyaspor Avrupa'ya veda etti
Atiker Konyaspor Avrupa'ya veda etti UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Atiker Konyaspor, grup lideri Shakhtar Donetsk'e deplasmanda 4-0 mağlup olarak, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.
24.11.2016 Konya Spor
Atiker Konyaspor, Shakhtar Donetsk maçına hazır
Atiker Konyaspor, Shakhtar Donetsk maçına hazır Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu beşinci maçında yarın Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
23.11.2016 Konya Spor
Atiker Konyaspor - Shakhtar Donetsk: 0 - 1
Atiker Konyaspor - Shakhtar Donetsk: 0 - 1 Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında evinde ağırladığı Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'e tartışmalı golle 1-0 mağlup oldu
15.09.2016 Konya Spor
En iyi 11'i çıkaracağım!
En iyi 11'i çıkaracağım! UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Beşiktaş ile karşılaşacak Lisbon'da Jorge Jesus en iyi 11'i ile çıkacağını açıkladı.
9.12.2015 Futbol
Fikret Orman: Querasma'yı satmıyoruz
Fikret Orman: Querasma'yı satmıyoruz Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'nda yarın Sporting Lizbon ile yapacakları maçın zor geçeceğini belirterek, "Sporting Lizbon maçı çantada keklik bir durumda değil. Çok zor maç ama puan almaya geldik" dedi.
9.12.2015 Beşiktaş
" Lizbon galibiyeti önümüzü açtı"
" Lizbon galibiyeti önümüzü açtı" Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. haftasında yarın Beşiktaş ile yapacakları karşılaşmada rakiplerine göre daha rahat olacaklarını söyledi.
25.11.2015 Futbol
Bitsin artık bu çile!
Bitsin artık bu çile! Bursaspor Avrupa'ya veda etti!
25.11.2010 Futbol
Devler ligi büyük geldi
Devler ligi büyük geldi Lucescu G.Saray’a, Zico F.Bahçe’ye çeyrek final oynattı. Lucescu’nun bir de 2. turu var
9.12.2009 Futbol
Devler ligi büyük geldi
Devler ligi büyük geldi Lucescu G.Saray’a, Zico F.Bahçe’ye çeyrek final oynattı. Lucescu’nun bir de 2. turu var
9.12.2009 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uefa Avrupa Ligi H Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uefa avrupa ligi h grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.