U17

U17

Son dakika u17 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan u17 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını u17 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

U17

haberleri sayfasında son dakika yaşanan u17 gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.434 u17 haberi bulunmuştur. Tüm u17 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kavgada yüzüne tekme geldi! Dili boğazına kaçtı
Kavgada yüzüne tekme geldi! Dili boğazına kaçtı Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan Gemlik Suni Çim Saha Tesisleri'nde oynanan U 17 futbol maçı sonrası iki takımın antrenörleri arasında çıkan tartışma yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü. Kavgada yüzüne tekme gelen antrenörün dili boğazına kaçtı.
24.04.2024 Gündem
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
Arkadaşlarının 'İntihar etti' söylemişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde birlikte alkol alan 3 arkadaştan Sercan Baki D. (26), tabancayla Arda Bağuç'u (17) başından vurdu. Polise Bağuç'un intihar ettiğini söyleyen Sercan Baki D. ve arkadaşı Enes Emre K. (19), çelişkili ifadeler üzerine sorguya alındı. Enes Emre K. ifadesinde, arkadaşını Sercan Baki D.'nin öldürdüğünü söyledi.
18.03.2024 Gündem
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim Almanya Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, milli takım tercihini resmen açıkladı. Almanya'yı seçebileceği konuşulan Uzun, 'Kalbimin sesini dinledim' diyerek Türkiye'yi tercih ettiğini duyurdu.
4.03.2024 Futbol
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü Burdur'da eski sevgilisi Gizem Canbulut'u (17) öldürdüğü suçlamasıyla 20 yıl hapse çarptırılan Eren Yıldız'ın (21) cezası, 'haksız tahrik' indirimini az bulan Yargıtay tarafından bozuldu. Yeniden yargılanan Yıldız'ın cezası, bu kez 18 yıl 4 aya düştü. Karara tepki gösteren baba Hasan Canbulut, "İçimiz yanıyor. Geceleri kalkıp ağlıyoruz" dedi.
28.12.2023 Gündem
Eyüp Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi pozisyonda oynuyor? Eyüp Aydın FM23
Eyüp Aydın kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi pozisyonda oynuyor? Eyüp Aydın FM23 Galatasaray'ın Bayern Münih'ten transfer ettiği Eyüp Aydın'in kim olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, Eyüp Aydın kimdir, kaç yaşında ve hangi pozisyonda oynuyor?
14.09.2023 Futbol
U17 Avrupa Kadın Sutopu Şampiyonası başlıyor
U17 Avrupa Kadın Sutopu Şampiyonası başlıyor U17 Avrupa kadın sutopu şampiyonası, 29 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Manisa’da gerçekleşecek.
25.07.2023 Diğer Sporlar
Caner Erkin'in yeni takımı şok etti! TFF 1.Lig'e gidiyor
Caner Erkin'in yeni takımı şok etti! TFF 1.Lig'e gidiyor Başakşehir forması giyen tecrübeli sol bek Caner Erkin, Eyüpspor'la masaya oturdu.
6.06.2023 TFF 1.Lig
Portekiz'de oynamadan Ümraniyespor'a geldi, Ümraniyespor'da oynamadan İskoçya'ya gidiyor
Portekiz'de oynamadan Ümraniyespor'a geldi, Ümraniyespor'da oynamadan İskoçya'ya gidiyor Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra forma giyme anlamında bir türlü istikrar yakalayamayan Berke Özer İskoçya devi Glasgow Ranger'a transfer oluyor.
21.03.2023 Ümraniyespor
Beşiktaş'ta yardımcı hocaydı şimdi Almanya'ya damga vuruyor
Beşiktaş'ta yardımcı hocaydı şimdi Almanya'ya damga vuruyor Bir dönem Beşiktaş'ta Slaven Bilic'in yardımcılığını yapan Edin Terzic'in başarısı Almanya'da ayakta alkışlanıyor.
5.03.2023 Almanya
Galatasaray onun yerine Okan Kocuk'u almıştı! Vodafone Park'a damga vurdu
Galatasaray onun yerine Okan Kocuk'u almıştı! Vodafone Park'a damga vurdu Beşiktaş'ın Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçta gösterdiği performansla parmak ısırtan Ataberk Dadakdeniz'in Galatasaray'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.
27.02.2023 Beşiktaş
Gölcük depreminde arama kurtarma kaç gün sürdü? 1999 Gölcük depreminde kaç saat sonra enkazdan canlı çıkıldı?
Gölcük depreminde arama kurtarma kaç gün sürdü? 1999 Gölcük depreminde kaç saat sonra enkazdan canlı çıkıldı? Kahramanmaraş-Gaziantep'te 04:17'de meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin gözler bir kez daha 17 Ağustos Gölcük depremine çevirdi. 1999 yılında 16 Ağustos'u 17 Ağustos'a bağlayan gece meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem Türkiye tarihine en büyük 2. Deprem olarak geçti. Merkez üssü Gölcük olan deprem İstanbul, Bolu, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da can ve mal kaybına neden oldu. 10 ili etkilen Maraş depreminde ise arama kurtarma çalışmaları devam ederken Diyarbakır'da depremde yıkılan binanın enkazından, arama kurtarma çalışmaları sonucu yaklaşık 81 saat sonra 8 yaşındaki bir çocuk yaralı çıkarıldı. Söz konusu gelişmenin ardından “Gölcük depreminde arama kurtarma kaç gün sürdü? 1999 Gölcük depreminde kaç saat sonra enkazdan canlı çıkıldı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
9.02.2023 Gündem
Ballon dor ödülünü alan Karim Benzema kimdir? Karim Benzema hangi takımda oynuyor? Karim Benzema kaç yaşında, nereli?
Ballon dor ödülünü alan Karim Benzema kimdir? Karim Benzema hangi takımda oynuyor? Karim Benzema kaç yaşında, nereli? 2022 Ballon dor ödülünün sahibi belli oldu. Avrupa Yılın futbolcusu Karim Benzema oldu. Cezayir asıllı Fransız milli futbolcu Karim Benzema ile ilgili bilgiler de merak konusu oldu. Peki, Karim Benzema kimdir? Karim Benzema kaç yaşında, nereli, eşi kim? Karim Benzema hangi takımda oynuyor? İşte detaylar…
18.10.2022 Futbol
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi!
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi! En son Fatih Terim'in teknik heyeti arasında yer alan ve daha sonra görevinden ayrılan Hasan Şaş ile Galatasaray'ın eski futbolcularından Ergün Penbe, Okan Buruk'u ziyaret etmek için Florya'ya geldi.
14.09.2022 Galatasaray
17 Ağustos depreminde kaç kişi öldü? 17 Ağustos 1999 depremi nerede oldu, 1999 depremi saat kaçta oldu, ne zaman, kaç şiddetinde?
17 Ağustos depreminde kaç kişi öldü? 17 Ağustos 1999 depremi nerede oldu, 1999 depremi saat kaçta oldu, ne zaman, kaç şiddetinde? Marmara depreminin 23. Yılı! 18 bine yakın vatandaşın hayatını kaybettiği 16 Ağustos'u 17 Ağustos'a bağlayan gece meydana gelen meydana geldi. Deprem, Kuzey Anadolu Fay Zonu'nun batı bölümünde 45 saniye sürerek tarihe geçti. Peki, 17 Ağustos depreminde kaç kişi öldü? 17 Ağustos 1999 depremi nerede oldu, 1999 depremi saat kaçta oldu, kaç şiddetinde?
17.08.2022 Gündem
Türkiye'de saat 03.02'de hayat durdu! 17 Ağustos Büyük Marmara depreminin 23. yıl dönümü...
Türkiye'de saat 03.02'de hayat durdu! 17 Ağustos Büyük Marmara depreminin 23. yıl dönümü... Büyük Marmara depreminin 23. yıl dönümü. 1999 yılının 16 Ağustos'u 17 Ağustos'a bağlayan gece meydana gelen Deprem, Kuzey Anadolu Fay Zonu'nun batı bölümünde 45 saniye sürerek büyük bir felakete neden olmuştu. Resmi rakamlara göre 23 yıl önceki sarsıntıda; 17 binden fazla kişi hayatını kaybetti ve 100 binlerce kişi evsiz kaldı. Üzerinden onca yıl geçmesine rağmen de acılar hâlâ tazeliğini koruyor.
17.08.2022 Gündem
Halil Altıntop Bayern Münih'te! İşte yeni görevi...
Halil Altıntop Bayern Münih'te! İşte yeni görevi... 2020 Temmuz ayından bu yana Bayern Münih’te önce U16 takımı yardımcı hocalığı ardından da U17 takımı antrenörü olarak çalışan TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar sorumlusu Hamit Altıntop’un ikiz kardeşi Halil Altıntop, Ajansspor'un haberine göre; Bayern Münih kulübü tarafından yetenek geçiş koordinatörlüğüne getirildi.
4.08.2022 Almanya
İsrailli turistlere suikast planı! İranlı tetikçiye suikast başı 35 bin dolar...
İsrailli turistlere suikast planı! İranlı tetikçiye suikast başı 35 bin dolar... İstanbul’da bulunan İsrailli turistlere suikast yapmak için İran istihbaratı tarafından Türkiye’ye gönderilen İranlı ajanlar yakalanıp tutuklanmıştı. Kaçış hazırlığında yakalanan tetikçilerden İranlı Jamal Ghadakchı’nın suikast karşılığında 35 bin dolar alacağı öğrenildi. İran Deniz Kuvvetlerinde bir dönem subaylık yapan Ghadakchı’nın suikast girişiminden bir gün önce otelde susturuculu silahı denediği ve odadaki yatağa 2 el deneme ateşi açtığı ortaya çıktı.
23.07.2022 Gündem
Kazımcan Karataş kimdir, nereli, kaç yaşında? Kazım Karataş’ın mevki ne, hangi takımlarda ve pozisyonda oynadı?
Kazımcan Karataş kimdir, nereli, kaç yaşında? Kazım Karataş’ın mevki ne, hangi takımlarda ve pozisyonda oynadı? Altay ve Galatasaray, Kazımcan Karataş'ın sarı-kırmızılılara transfer olduğunu açıkladı. Eyüpspor ile imza aşamasına gelen futbolcunun sözleşmesine koydurmak istediği özel bir maddenin transfer görüşmelerini tıkadığı ve sarı kırmızılı ekiple anlaştığı öğrenildi. Peki, Kazımcan Karataş kimdir, nereli, kaç yaşında? Kazım Karataş’ın mevki ne, hangi takımlarda ve pozisyonda oynadı?
2.07.2022 Şampiy10
Fenerbahçe'nin yeni transferi ortaya çıktı! Menajerleri İstanbul'a geldi
Fenerbahçe'nin yeni transferi ortaya çıktı! Menajerleri İstanbul'a geldi Fenerbahçe cephesine yakınlığıyla bilinen tecrübeli orta saha oyuncusu Lincoln Henrique'nin menajeri İstanbul'a geldi.
10.06.2022 Fenerbahçe
Bu transfer Arda Güler'i unutturacak! Fenerbahçe'ye geleceğin Harry Kane'i geliyor
Bu transfer Arda Güler'i unutturacak! Fenerbahçe'ye geleceğin Harry Kane'i geliyor Son aylarda genç yeteneklere yaptığı yatırımlarla bir hayli dikkat çeken ve geleceğin Fenerbahçe'sini yaratmak için çalışmalarına devam eden Ali Koç'un 2005 doğumlu bir forvete kancayı attığı öğrenildi. Bu sezon 24 maçta 14 gol atan 17 yaşındaki forvet İngiltere U 17 forması da giyiyor...
1.06.2022 Fenerbahçe
Arda Güler kahroldu! Bütün scoutlar orada olacaktı
Arda Güler kahroldu! Bütün scoutlar orada olacaktı Sakatlığı sebebiyle U17 Avrupa Şampiyonası'nı kaçıracak olan Arda Güler büyük üzüntü yaşıyor.
10.05.2022 Fenerbahçe
Sami Uğurlu, Nergis Aşkın'a açıkladı! Muleka, Eren Elmalı ve Umut Bozok hakkında flaş açıklama
Sami Uğurlu, Nergis Aşkın'a açıkladı! Muleka, Eren Elmalı ve Umut Bozok hakkında flaş açıklama Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu, adı sık sık dev kulüplerle anılan Umut Bozok, Muleka ve Eren Elmalı hakkında Nergis Aşkın'a çok önemli açıklamalarda bulundu.
24.04.2022 Kasımpaşa Spor
MEB yeni gelişmeyi resmen duyurdu! 1 milyon öğrenciyi kapsıyor, İstanbul, Gaziantep, Adana, Mersin ve...
MEB yeni gelişmeyi resmen duyurdu! 1 milyon öğrenciyi kapsıyor, İstanbul, Gaziantep, Adana, Mersin ve... Milli Eğitim Bakanlı tarafından açıklama yapıldı. İstanbul, Gaziantep, Adana, Mersin ve Hatay illerine dikkat çekildi. 1 milyon öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Millî Eğitim Bakanlığınca mesleki eğitim merkezlerinin yaygınlaştırılması ve istihdam artışına katkı sunulması amacıyla yapılan çalışmalar sonucunda mesleki eğitim merkezlerine kayıtlı öğrenci sayısı, üç ayda yüzde 158'lik artışla 159 binden 410 bine yükseldi.
3.04.2022 Eğitim
'Galatasaray, Fenerbahçe, Antalyaspor... Verdiğim en doğru karar...'
'Galatasaray, Fenerbahçe, Antalyaspor... Verdiğim en doğru karar...' Fenerbahçe'de kadro dışı kalan tecrübeli futbolcu Sinan Gümüş kendisine gelen bütün teklifleri reddederek "Antalyaspor'a geri dönmek istediğimi her zaman söyledim. Tabii süreç biraz uzadı" ifadelerini kullandı.
29.03.2022 Fenerbahçe
Ayşegül Aktürk cinayetinde yeni detaylar! İnternette ‘ölüm mesajları’ aratmış
Ayşegül Aktürk cinayetinde yeni detaylar! İnternette ‘ölüm mesajları’ aratmış Maltepe’de bir hastanede çalışan Ayşegül Aktürk’ü 17 kez bıçaklayarak öldüren Muharrem Eralp’in yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcı, sanığın “tasarlayarak kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi. Sanığın cinayeti işlemeden iki gün önce ‘ölüm sözleri, ölüm mesajları, ölüm ile anlamlı sözler ve nasıl hafızamı kaybederim’ şeklinde internet aramaları yaptığı ortaya çıktı.
15.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

U17 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki u17 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.