Tweetdeck

Tweetdeck

Son dakika Tweetdeck haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tweetdeck ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tweetdeck haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tweetdeck

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tweetdeck gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 tweetdeck haberi bulunmuştur. Tüm tweetdeck haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elon Musk'tan yeni karar! Paralı oldu
Elon Musk'tan yeni karar! Paralı oldu Twitter'ı satın alıp adını X olarak değiştiren iş insanı Elon Musk şimdi de TweetDeck'i paralı yaptı.
16.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...'
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...' Sosyal medya platformlarının popülerliklerini koruyabilmeleri ve trend kalabilmeleri için sık sık yeniliklere başvurmaları şart. Bu yenilikler özellikle Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlarda kullanıcıların beklentileriyle şekilleniyor. Twitter'ın bir süredir 'Articles' adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde kullanıcıların 280 karakter sınırına takılmadan istedikleri uzunlukta paylaşımlar yapabilmesinin önü açılmış olacak. Peki Twitter'ın yeni özelliği kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabilir mi? Kullanıcılar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir mi? Uzmanlar bu yeni özelliğin getirebileceği olası tehlikelere dikkat çekti.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Twitter Blue nedir? Twitter Blue ücretli mi? İşte Türkiye fiyatı!
Twitter Blue nedir? Twitter Blue ücretli mi? İşte Türkiye fiyatı! Sosyal paylaşım sitesi Twitter ücretli üyelik modelini devreye aldı. Twitter yıllardır konuşulan ücretli üyeliği uygulamaya koydu. Dünya genelinde yüzlerce milyon kullanıcısı bulunan Twitter, uzun yıllardır karlılık sorunu yaşıyordu. Peki, Twitter Blue nedir? Twitter Blue ücretli mi? Twitter Blue Türkiye fiyatı ne kadar? İşte Twitter Blue özellikleri...
29.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter çöktü mü, neden giriş yapılamıyor? Twitter'dan açıklama
Twitter çöktü mü, neden giriş yapılamıyor? Twitter'dan açıklama Twitter Inc., Twitter ve TweetDeck'te dünya genelinde yaşanan kesintiyle ilgili açıklama yaptı.
2.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Twitter bu özellikleri kaldırıyor!
Twitter bu özellikleri kaldırıyor! Mikro sosyal ağ, uzun yıllardır Twitter için geliştirilen üçüncü taraf uygulamalara müsamaha göstermişti. Ancak bu durum ağustos ayında değişecek
17.05.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram’a hashtag takip etme özelliği geliyor
Instagram’a hashtag takip etme özelliği geliyor Son günlerde sürekli yeni bir güncellemeyle kendini geliştiren Instagram, şimdi de kullanıcılarının hashtag'leri takip edebilmesi için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.
11.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Twitter baştan aşağı yenilendi!
Twitter baştan aşağı yenilendi! Twitter IOS ve web arayüzünü yeniledi. Tweetdeck ve Twitter Lite uygulamalarında da tasarım değişikliği yapıldı.
16.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Twitter Windows uygulamasını yeniledi!
Twitter Windows uygulamasını yeniledi! Twitter'ın Windows 10 uygulamasına eklenen yeni sekme özelliği TweetDeck'i andırıyor! İşte yenilikler...
2.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Twitter'da ''beğen'' dönemi başladı
Twitter'da ''beğen'' dönemi başladı Twitter'da artık favlamayacaksınız. Beğeni butonu Twitter'a geldi.
3.11.2015 Bilim ve Teknoloji
'23 milyon kullanıcımız insan değil'
'23 milyon kullanıcımız insan değil' Twitter, ABD Sermaye Piyasası Kurumu'na sunduğu en son raporda, 'bot hesapların' Haziran 2014 sonu itibariyle 23 milyona ulaştığını açıkladı...
12.08.2014 Bilim ve Teknoloji
Twitter'ın bu özelliğine bayılacaksınız!
Twitter'ın bu özelliğine bayılacaksınız! Twitter, Tweetdeck ve Tweetbot’ta bir süredir olan “Mute” özelliğini resmi mobil uygulamalarına taşımaya hazırlanıyor. Sınırlı kullanıcı üzerinde şu anda test edilen “Mute” (Sessize al) özelliğiyle kullanıcılar belirli hesapların tweet ya da retweet’lerinin zaman akışlarında gösterilmesini engelleyebilecek.
3.05.2014 Bilim ve Teknoloji
Twitter''a güncelleme geldi
Twitter''a güncelleme geldi Twitter''ın bu sorunu güncelleme ile giderildi.
9.07.2013 Bilim ve Teknoloji
12 Twitter ipucu!
12 Twitter ipucu! Twitter sansasyonundan kendinize düşeni almanızı sağlayacak 12 yolu sizlere açıklıyoruz...
10.01.2011 Bilim ve Teknoloji
Twitter'daki sorun çözüldü
Twitter'daki sorun çözüldü Site kullanıcılarını porno sitelere yönelten virüslerin girdiği güvenlik açığı kapatıldı.
22.09.2010 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Tweetdeck ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tweetdeck haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.