Turuncu Kategori

Turuncu Kategori

Son dakika turuncu kategori haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan turuncu kategori ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını turuncu kategori haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turuncu Kategori

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turuncu kategori gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 turuncu kategori haberi bulunmuştur. Tüm turuncu kategori haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten terör örgütüne üst düzey darbe
MİT'ten terör örgütüne üst düzey darbe MİT, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde saldırı hazırlığında olan terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Metina lojistik sorumlusu Cahit Aktay'ı operasyonla etkisiz hale getirdi.
31.10.2023 Gündem
Şehirler arası yasak gelecek mi? Kabine’den seyahat yasağı (yolculuk) kararı çıkar mı, 81 il merakla bekliyor
Şehirler arası yasak gelecek mi? Kabine’den seyahat yasağı (yolculuk) kararı çıkar mı, 81 il merakla bekliyor Şehirler arası seyahat yasağı bugün toplanacak kabine öncesi gündemde tartışılan konular arasına girdi. Koronavirüs önlemleri kapsamında seyahat yasağının yeniden gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Bilim Kurulu toplantısının ardından bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında, Bilim Kurulu'nun aldığı tavsiye kararları Kabine üyelerine sunulacak.
13.04.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller... Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. İller tek tek açıklandı ve hafta sonu kısıtlamasının hangi iller için hangi şekilde uygulanacağı belirtildi. Kısıtlamalar ve tedbirlere ilişkin yeni kararlar peş peşe duyuruluyor. Vaka sayıları her geçen gün artıyor. Koronavirüs risk haritasına göre 17 olan kırmızı il sayısı 58’e çıktı. İstanbul, Ankara, İzmir de kırmızıya büründü. Neredeyse her gün illerden yeni tedbir kararları duyuruluyor. İşte hafta içi hafta sonu yasaklarına ilişkin tüm detaylar ve alınan yeni kararlar...
9.04.2021 Gündem
Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı başlıyor mu, 3-4 Nisan sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak?
Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı başlıyor mu, 3-4 Nisan sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Yasak hangi illerde olacak? sorularına yanıt aranıyor. 55 ilde cumartesi ve pazar günü sokağa çıkma yasağı olacak. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı bu hafta yüksek riskli uygulanırken, yüksek risk grubunda illerde sadece pazar günü uygulanacak. Düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde ise hafta sonlarında sokağa çıkma yasağı bulunmuyor. Peki, Sokağa çıkma yasağı saatleri kaç? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? İçişleri Bakanlığı sıraladı…
1.04.2021 Gündem
İstanbul ile ilgili flaş açıklama! Mavi kategori...
İstanbul ile ilgili flaş açıklama! Mavi kategori... Vali Yerlikaya toplantıda yaptığı konuşmada “Şehrimizi mavi kategoriye ulaştırmak için hep birlikte çalışıyoruz." dedi.
5.03.2021 Gündem
Turuncu kategoride aranan terörist Kurban Pehlivan öldürüldü
Turuncu kategoride aranan terörist Kurban Pehlivan öldürüldü Bitlis Sehi Ormanları kırsalında, etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin “turuncu kategoride” yer alan Poyraz Bulanık kod adlı Kurban Pehlivan olduğu tespit edildi. Teröristin, 2017 yılında Bitlis’te 2 jandarma personelinin şehit edildiği saldırının failleri arasında olduğu tespit edildi.
15.01.2021 Gündem
1 milyon lira ödülle aranan terörist Nurgül Duran öldürüldü!
1 milyon lira ödülle aranan terörist Nurgül Duran öldürüldü! İçişleri Bakanlığı, Şırnak’ta etkisiz hale getirilen 8 teröristten birinin, terörden arananlarda 1 Milyon TL’ye kadar ödülle “TURUNCU” kategoride yer alan Yıldız kod adlı Nurgül Duran olduğunu açıkladı.
10.10.2020 Gündem
Bakan Soylu: Terör örgütüne iki çizik daha
Bakan Soylu: Terör örgütüne iki çizik daha İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'de biri Kırmızı, diğeri Turuncu Kategori'de 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
5.10.2020 Gündem
PKK'lı terörist intihar eylemi yapmak isterken yakalandı
PKK'lı terörist intihar eylemi yapmak isterken yakalandı Erzincan ve Tunceli'de çok sayıda bombalı eyleme katılan ve İçişleri Bakanlığı'nın terörden arananlar listesinde Turuncu Kategori'de yer alan 'Baver Çektar' kod adlı Ahmet Herdem (33), Amasya'da üzerinde bulunan el bombasının pimini çekerek, intihar eylemi yapmak isterken etkisiz hale getirildi.
23.09.2020 Gündem
Turuncu kategoride aranan DHKP/C'li yakalandı
Turuncu kategoride aranan DHKP/C'li yakalandı Terör Arananlar Listesi'nde turuncu kategoride yer alan DHKP/C terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten Avukat Özgür Y. ve hakkında 10 yıl 6 ay kesinleşmiş cezası bulunan Avukat Süleyman G. İstanbul'da yakalandı.
25.06.2020 Gündem
Van’da turuncu kategoride bulunan bir terörist etkisiz hale getirildi
Van’da turuncu kategoride bulunan bir terörist etkisiz hale getirildi Van’da AK Parti İl Başkanlığı ile zırhlı polis aracına yapılan eylemde roketatar kullandığı tespit edilen turuncu listede yer alan 1 terörist etkisiz hale getirildi.
27.05.2020 Gündem
Tunceli'de öldürülen terörist turuncu kategoride aranan Beyan Dara çıktı
Tunceli'de öldürülen terörist turuncu kategoride aranan Beyan Dara çıktı İçişleri Bakanlığınca Tunceli kırsalında devam eden operasyonda etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin turuncu listede yer alan Beyan Dara olduğu tespit edildi.
7.10.2019 Gündem
Turuncu kategoride yer alan terörist Ünal Dinar Bitlis'te etkisiz hale getirildi
Turuncu kategoride yer alan terörist Ünal Dinar Bitlis'te etkisiz hale getirildi Bitlis'te ölü ele geçirilen teröristin turuncu kategoride yer alan, PKK'nın sözde Sason sorumlusu Eren Karker kod adlı Ünal Dinar olduğu tespit edildi.
18.06.2019 Gündem
Son dakika: Turuncu listede aranan terörist Selim Demiroğlu öldürüldü
Son dakika: Turuncu listede aranan terörist Selim Demiroğlu öldürüldü Şırnak'ta düzenlenen operasyonda 600 bin TL ödülle "Turuncu Kategori"de yer alan sözde Cudi cephe sorumlusu Fırat Çeli kod adlı Selim Demiroğlu öldürüldü.
3.11.2018 Gündem
Terör örgütünün 2 numarası öldürüldü!
Terör örgütünün 2 numarası öldürüldü! Tunceli kırsalında faaliyet gösteren sol terör örgütü TKP/ML-TİKKO'nun Türkiye'deki iki numaralı ismi 'Deniz Doğan' kod adlı Cumhur Sinan Oktulmuş (35) ile örgütün 'sözde' Ovacık gücü sorumlusu 'Yusuf' kod adlı İlker Tezer'in (33) de aralarında bulunduğu 6 teröristin öldürüldüğü operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı.
7.08.2018 Gündem
18 milyon mesaj inceleniyor
18 milyon mesaj inceleniyor Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında, örgüt mensuplarının haberleşmek için kullandıkları Bylock programından elde edilen 18 milyon mesaja yönelik incelemeler sürüyor...
29.09.2021 Gündem
"Canlı bomba" aşure etkinliğini kana bulamak istemiş
"Canlı bomba" aşure etkinliğini kana bulamak istemiş Gaziantep'te yakalanacağını anlayınca üzerindeki bombayı patlatan ve 3 polisin şehit olmasına neden olan terör örgütü DEAŞ mensubunun, olay günü "aşure etkinliği" yapan Gaziantep Alevi Kültür Derneğine saldırı hazırlığında olduğu öğrenildi
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da koronavirüs gelişmesi! 'Katlanarak arttı' dedi ve duyurdu
İstanbul'da koronavirüs gelişmesi! 'Katlanarak arttı' dedi ve duyurdu Vali Ali Yerlikaya, "Bugün itibariyle ilimizde 8 ilçemiz mavi, 20 ilçemiz sarı, 11 ilçemiz de turuncu kategoride yer alıyor. 8 ilçemiz yüzde 70'i aşkın aşılama oranıyla mavi kategori sınırında. İnşallah birkaç gün içinde İstanbul'umuzun mavi kategoriye giren ilçe sayılarımızın katlanarak arttığı müjdesini de sizlerle paylaşacağız" dedi.
11.08.2021 Gündem
Normalleşme sonrası kritik gelişme! 70 il alarm veriyor... Bakanlık duyurdu
Normalleşme sonrası kritik gelişme! 70 il alarm veriyor... Bakanlık duyurdu Sağlık Bakanlığı'ndan milyonları ilgilendiren açıklama geldi. Normalleşme sonrası alarm veren iller belirlendi. Son bir haftada hızla yükseldi. Bu hızla vakaların artmaya devam etmesi durumunda yeni tedbirler hayata geçirilecek. Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı son bir haftalık verilere göre, 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayısı 70 ilde arttı, 11 ilde azaldı.
21.03.2021 Sağlık
Normalleşme sonrası flaş açıklama! Vali duyurdu
Normalleşme sonrası flaş açıklama! Vali duyurdu Milyonlarca vatandaş bekliyordu. Kademeli normalleşme süreci başladı. İllerdeki vaka durumuna göre farklı uygulamalar yapılıyor. Çok yüksek riskli iller ile düşük riskli illerdeki uygulamalar değişiyor. Yüksek riskli iller arasında yer alan İstanbul, turuncu kategoride bulunuyor. İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kontrollü normalleşme döneminde dinamik denetimlerin aralıksız olarak devam ettiği, toplam 281 bin 677 denetimin gerçekleştirildiği belirtilerek, "Evimizde, iş yerimizde, çarşıda, pazarda, ulaşımda, her zaman ve her yerde kendimizin denetçisi olalım. En etkili denetimin özdenetim olduğunu unutmayalım" denildi.
7.03.2021 Gündem
Kısıtlamasız ilk cumartesi! Bakan Koca ve İstanbul Valisi'nden uyarı
Kısıtlamasız ilk cumartesi! Bakan Koca ve İstanbul Valisi'nden uyarı Koronavirüs risk haritasına göre çok yüksek riskli iller dışında diğer kentlerde cumartesi günleri de uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılmıştı. İstanbul'da kısıtlamasız ilk cumartesi gününde toplu taşıma araçlarına binmek isteyenler duraklarda yoğunluk oluşturdu. Sağlık Bakanı Koca, 'Beklediğimiz Cumartesilerin ilki! Devamı, kıymetini bilmemize bağlı' derken İstanbul Valisi Yerlikaya da İstanbul halkına ve esnafına uyarılarda bulundu. Yerlikaya, 'Hedefimiz mavi kategori. Ben sizlere güveniyorum. Şehrimize inanıyorum. Hep birlikte, el birliğiyle başaracağız' ifadelerini kullandı.
6.03.2021 Gündem
Listedeki teröristler bir bir etkisiz hale getiriliyor
Listedeki teröristler bir bir etkisiz hale getiriliyor Güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında, 'Aranan Terörist' listesinde bulunan teröristler bir bir etkisiz hale getiriliyor.
22.06.2018 Gündem
PKK'nın sözde sorumlularına büyük darbe
PKK'nın sözde sorumlularına büyük darbe Güvenlik güçleri, son 20 ayda terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik yurt içi ve dışında düzenlediği operasyonlarda, 150 teröristi etkisiz hale getirdi.
6.05.2018 Gündem
RTÜK'ten o programlar hakkında flaş karar!
RTÜK'ten o programlar hakkında flaş karar! Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK) Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan liste esas alınarak yapılan düzenlemeyle, çocuk programlarında reklamına izin verilmeyecek gıdalar "Kırmızı", kriterlere uyulması halinde reklamı yapılabilecek gıdalar "Turuncu" ve reklamı yayınlanabilecekler de "Yeşil" kategoriyle tanımlandı
27.03.2018 Gündem
Terör arananlar listesi güncellendi
Terör arananlar listesi güncellendi Güncellenen Terör Arananlar Listesi'nde, 5 ayrı kategoride aranan terörist sayısı 879'a yükseldi.
16.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Turuncu Kategori ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turuncu kategori haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.