Köstebek personel şüphesi! Alarma geçildi
Köstebek personel şüphesi! Alarma geçildi Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi (SABİM) ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından geliştirilen Yeşil Dedektör mobil uygulaması aracılığıyla yapılan yasadışı sigara tüketimi ihbarlarının sızdığına yönelik soruşturma Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti’ni alarma geçirdi.
9.03.2019 Gündem
'Yeşil dedektör'e sızdılar 10 bin liraya sattılar!
'Yeşil dedektör'e sızdılar 10 bin liraya sattılar! Sigara içilmesi yasak alanlardaki ihlallerin önlenmesi amacıyla Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından geliştirilen Yeşil Dedektör mobil uygulamasında depolanan ihbar bilgilerine sızdığını iddia eden kişi ya da kişiler Antalya’da bazı bar, restoran ve kafe sahipleriyle irtibata geçti. Vatandaş tarafından yapılan ihbarları denetim öncesi bildirme vaadiyle 2 bin ile 10 bin TL arasında para topladı.
8.03.2019 Gündem
Dünyanın En Büyük Müzesi: Türkiye’de alkol tartışması
Dünyanın En Büyük Müzesi: Türkiye’de alkol tartışması Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan, projenin destekçilerinden Anadolu Efes ile alkol bağlantısı nedeniyle sponsorluk ilişkisini sonlandırmasını istedi
29.09.2021 Gündem
Bağımlılık tehdidine karşı en büyük görev öğretmenlere düşüyor
Bağımlılık tehdidine karşı en büyük görev öğretmenlere düşüyor Türkiye Yeşilay Cemiyeti Başkanı Prof. Dr. İhsan Karaman, okulların açılmasıyla birlikte çocuk ve gençleri tehdit eden her türlü bağımlılığa karşı okullarda da önlem alınması gerektiğini söyledi.
1.10.2014 Eğitim