İkinci el araç sahiplerini ilgilendiriyor! TSB’den Araç Kasko Değer Listesi kararı!
İkinci el araç sahiplerini ilgilendiriyor! TSB’den Araç Kasko Değer Listesi kararı! Kasko bedeli yüksek ikinci el araç sahiplerini ilgilendiriyor! Türkiye Sigorta Birliği (TSB) duyurdu! Türkiye Sigorta Birliği; otomotiv sektöründeki sık değişen koşullar nedeniyle, tarafların mağduriyetini en aza indirmek için ‘Araç Kasko Değer Listesi’nin ayda üç kez güncelleyecek. Peki, Araç kasko değer listesi nereden bakılır? Araç kasko değeri sorgulama nasıl yapılır? Kasko Değer Listesi sorgulama ekranı!
21.06.2022 Ekonomi
Türkiye Sigortalar Birliği duyurdu! Sigorta şirketlerinden alacaklı olanlara zaman aşımı uyarısı!
Türkiye Sigortalar Birliği duyurdu! Sigorta şirketlerinden alacaklı olanlara zaman aşımı uyarısı! Türkiye Sigortalar Birliği harekete geçti ve resmen duyurdu. Milyonlarca sigorta ve emeklilik şirketleri müşterisini ilgilendiriyor. Sigorta şirketlerinde alacağı bulunan hak sahipleri için çok önemli bir uyarı yapıldı. Müşterilerin hemen başvuruda bulunması istendi. İnternet üzerinden sigorta ödemelerinde ilişkin sorgulama Güvence Hesabı adresinden yapılabilecek. Sigorta şirketlerinden alacaklı olan hak sahiplerinin kontrol etmeleri gerekiyor. Başvurulmaması halinde paralar zaman aşımına uğrayabilir. İşte yapılması gerekenler...
18.02.2022 Ekonomi
Son dakika: Tüm sigortalıları ilgilendiriyor! Sistem değişiyor...
Son dakika: Tüm sigortalıları ilgilendiriyor! Sistem değişiyor... Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Can Akın Çağlar, bankacılıkta kullanılan kredi notu gibi sigorta sektöründe de sigortalılar için bir puanlama düşünüldüğünü söyledi.
19.03.2018 Ekonomi