LGS ile öğrenci alacak özel okullarda kayıtlar ne zaman başlayacak? İşte özel liselerin kayıt takvimi
LGS ile öğrenci alacak özel okullarda kayıtlar ne zaman başlayacak? İşte özel liselerin kayıt takvimi Özel okullarda kayıt takvimi değişti! Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK) açıkladı! LGS ile öğrenci alacak özel okullarda bu yıl aynı gün içinde hem kesin hem yedek kayıtlar yapılacak. Aralarında Amerikan, Alman, Fransız, İtalyan liselerinin de yer aldığı yabancı özel liseler de kayıtlarda aynı takvimi işleyecek. Peki, Özel okullarda kesin ve yedek kayıtlar ne zaman? LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Özel liselere ön kayıtlar ne zaman? İşte detaylar…
4.05.2022 Eğitim
"Özel okul açılışları bir planlama dahilinde yapılmalı"
"Özel okul açılışları bir planlama dahilinde yapılmalı" Türkiye Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal: "Özel okul açılışlarının mevcut durum göz önüne alınarak, bir planlama dahilinde yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu konudaki teklifimizi, Milli Eğitim Bakanlığının değerlendirmesine sunduk" diye konuştu.
28.01.2019 Eğitim
‘Teste dayalı sistem eğitimi ve toplumu çürüttü’
‘Teste dayalı sistem eğitimi ve toplumu çürüttü’ Türkiye Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal, “Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu bu fikre biz de katılıyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem