Türkiye Milli Takım

Türkiye Milli Takım

Son dakika Türkiye Milli Takım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Milli Takım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Milli Takım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Milli Takım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye milli takım gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.632 türkiye milli takım haberi bulunmuştur. Tüm türkiye milli takım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç'un gönderip pişman olduğu yıldızı öve öve bitiremedi! Montella'ya sürpriz teklif
Ali Koç'un gönderip pişman olduğu yıldızı öve öve bitiremedi! Montella'ya sürpriz teklif Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Edin Dzeko, Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’yla görüşme gerçekleştirdi. Kritik görüşme sonra Montella’ya sürpriz bir teklif götürdü. İşte detaylar...
1.03.2024 Fenerbahçe
Kulisleri sallayan Jorge Jesus açıklaması: Türkiye Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü...
Kulisleri sallayan Jorge Jesus açıklaması: Türkiye Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü... Sezon başında Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan ve adı sık sık Brezilya Milli Takımı ile anılan Jorge Jesus hakkında sarfedilen sözler Sarı Lacvertli camiada oldukça ilgi uyandırdı. İşte ünlü spor yazar Murat Özbostan'ın Portekizli teknik adamla ilgili o ifadeleri...
4.03.2023 Fenerbahçe
Milli ara ne zaman? Milli maçlar ne zaman? Milli maç programı ve turnuva tarihlerinin listesi!
Milli ara ne zaman? Milli maçlar ne zaman? Milli maç programı ve turnuva tarihlerinin listesi! Sezonun ilk milli arası futbolseverlerin gündeminde! Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası kasımda başlıyor. Peki, Milli ara ne zaman? Milli maçlar ne zaman? Milli maç programı ve turnuva tarihlerinin listesi!
16.09.2022 Futbol
A Milli Takım'ın yeni formaları tanıtıldı! Beğeni kazandı
A Milli Takım'ın yeni formaları tanıtıldı! Beğeni kazandı A Milli Takım'ın yeni formaları tanıtıldı. Geleneksel formamıza benzer bir tasarımla karşımıza çıkan Ay-Yıldızlı formalarımız beğeni kazandı.
15.09.2022 Futbol
Roma'ya bir değil iki Türk birden! Fatih Terim'in yapamadığını Mourinho yapacak
Roma'ya bir değil iki Türk birden! Fatih Terim'in yapamadığını Mourinho yapacak Türkiye Milli Takım yıldızlarını yakından takip eden dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'nun iki futbolcuya talip olduğu ortaya çıktı. Roma'da UEFA Avrupa Konferans Ligi şampiyonluğu yaşayan Portekizli teknik adamın önümüzdeki sezon Serie A'ya damga vurmayı kafasına koyduğu ortaya çıkarken, Roma yöneticilerinin Türk oyuncular için harekete geçtikleri belirtildi.
9.06.2022 İtalya
Türkiye Karadağ'ı deplasmanda parçaladı Stefan Kuntz Play-Off'larda hiç istemediği iki takımı açıkladı!
Türkiye Karadağ'ı deplasmanda parçaladı Stefan Kuntz Play-Off'larda hiç istemediği iki takımı açıkladı! Karadağ galibiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Türkiye Milli Takım hocası Stefan Kuntz karşılaşmak istemediği iki dev takımı açıkladı.
16.11.2021 Futbol
Cebelitarık maçı öncesi Kuntz'tan ilginç yasak! Kalkmak yasak
Cebelitarık maçı öncesi Kuntz'tan ilginç yasak! Kalkmak yasak Türkiye Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un 'Afiyet olsun' yasağı dikkat çekti.
10.11.2021 Süper Lig
'Türk Milli Takımı'nda duygu eksikti'
'Türk Milli Takımı'nda duygu eksikti' Başakşehir'in tecrübeli defans oyuncusu Carlos Ponck EUR 2020'de başarısız olan milli takım için "O savaşı eksik gördüm diyebilirim" ifadelerini kullandı.
18.07.2021 Başakşehir
Milli takım futbolcuları kahroldu! 'Büyük bir ızdırap yaşıyoruz'
Milli takım futbolcuları kahroldu! 'Büyük bir ızdırap yaşıyoruz' İtalya ve Galler maçlarından puan çıkaramayan milli takımda moraller çok düşük. Futbolcular özeleştiri yaparak "Büyük bir ızdırap yaşıyoruz" ifadelerini kullandılar.
18.06.2021 Futbol
Türkiye Galler maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Milli Takımı kadrosu!
Türkiye Galler maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Milli Takımı kadrosu! EURO 2020 heyecanı devam ediyor. EURO 2020'nin açılış maçında mağlup ayrılan Milli Takımımız, ikinci mücadelesini Galler karşısında verecek. Şenol Güneş yönetimindeki Milli Takımımız, Galler'i devirerek ilk galibiyetini almaya çalışacak. Peki, Milli maç ne zaman? Türkiye Galler maçı ne zaman? Türkiye Galler maçı hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye Galler maçı hangi statta? Türkiye Galler maçı nerede oynanacak? Milli Takımı kadrosu...
13.06.2021 Gündem
Galatasaray Ryan Donk'la yollarını ayırıyor
Galatasaray Ryan Donk'la yollarını ayırıyor Yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan Galatasaray, Ryan Donk'a teşekkür etmeye hazırlanıyor. Fatih Terim'in listesinde 3 yerli stoper var.
11.05.2021 Galatasaray
Şenol Güneş'ten bomba prim açıklaması! '30 milyon euro...'
Şenol Güneş'ten bomba prim açıklaması! '30 milyon euro...' 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 3 maçta (Hollanda-Norveç-Letonya) 7 puan toplayan milli takım için ortaya atılan 'prim' iddialarına Şenol Güneş'ten yalanlama geldi.
2.04.2021 Futbol
Türkiye milli takım maçı hangi kanalda saat kaçta? Türkiye Hollanda milli maçı şifreli mi?
Türkiye milli takım maçı hangi kanalda saat kaçta? Türkiye Hollanda milli maçı şifreli mi? Türkiye Hollanda milli maçı saati, mücadelenin olacağı kanal merak ediliyor. A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında Hollanda'yı konuk edecek. A Milli Futbol Takımı'nda maç öncesi yapılan antrenmanda İrfan Can Kahveci ve Nazım Sangare, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Peki Türkiye Hollanda milli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? Türkiye milli takım maçı hakkında merak edilenler…
24.03.2021 Gündem
Milli takım aday kadrosu açıklandı 2021! İşte Türkiye Milli takım aday kadrosu: Defans, orta saha, forvest ve kaleciler…
Milli takım aday kadrosu açıklandı 2021! İşte Türkiye Milli takım aday kadrosu: Defans, orta saha, forvest ve kaleciler… Milli takım aday kadrosu açıklandı. A Millî Takımımızın 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde Hollanda, Norveç ve Letonya’yla oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu. İşte Türkiye Milli takım aday kadrosu…
22.03.2021 Gündem
Şenol Güneş'in birinci kalecisi Uğurcan Çakır!
Şenol Güneş'in birinci kalecisi Uğurcan Çakır! Türkiye Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, Uğurcan Çakır'ı birinci kaleci yapacak.
15.03.2021 Futbol
2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nin torbaları açıklandı! Türkiye Milli Takım...
2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nin torbaları açıklandı! Türkiye Milli Takım... 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nide kura çekimi öncesi ülkelerin yer alacağı torbaları açıkladı.
27.11.2020 Futbol
Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç tarihi!
Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç tarihi! Türkiye Milli Takım maçı için geri sayım başladı. Futbolseverler Türkiye Hırvatistan maçının detaylarını araştırıyor. Türkiye Milli Takımı hazırlık maçında Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Milli Takım, Hırvatistan ile oynayacağı maçı kazanıp, moral depolamak istiyor. Peki, Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Milli Takımı maçı tarihi ve detayları...
9.11.2020 Gündem
Maç sonunda itiraf! 'Bu kayıplar...'
Maç sonunda itiraf! 'Bu kayıplar...' 1-1 biten Rusya maçından sonra açıklamalarda bulunan Şenol Güneş "Kazanmayı hak edince kazanmalısınız" dedi.
11.10.2020 Futbol
Şenol Güneş'in 10 numarası Hakan Çalhanoğlu
Şenol Güneş'in 10 numarası Hakan Çalhanoğlu Türkiye Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, Hakan Çalhanoğlu'na çok güveniyor.
10.10.2020 Futbol
Mert Günok dev kalecileri solladı! Avrupa'nın zirvesinde
Mert Günok dev kalecileri solladı! Avrupa'nın zirvesinde UEFA 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nu ikinci tamamlayan A Milli Futbol Takımı'nın bu başarısında büyük rol üstlenen deneyimli file bekçisi Mert Günok, Avrupa'nın zirvesine çıktı.
24.11.2019 Futbol
Ozan'dan beklenen itiraf: İhale bana kaldı
Ozan'dan beklenen itiraf: İhale bana kaldı EURO 2016’da Hırvatistan maçında meşhur saçıyla oynama olayıyla gündeme gelen Ozan Tufan, 4 yıl sonra beklenen açıklamayı yaptı: "İhale bana kaldı."
17.11.2019 Futbol
İrfan Can Kahveci: "Milli takıma çağrılmayı bekliyordum"
İrfan Can Kahveci: "Milli takıma çağrılmayı bekliyordum" Medipol Başakşehir'in 23 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, "Milli takımda Lucescu, burada da Abdullah Avcı ile çalışıyorum. İkisi de çok değerli hocalar. Yerli veya yabancı olarak bir şeyin fark ettiğini düşünmüyorum. Abdullah hocayla iyi anlaşıyorum, Lucescu ile de iyi ilişkilerimiz var" dedi.
13.09.2018 Başakşehir
İsviçre Milli Takımı'nı bıraktı, Türkiye'yi tercih etti
İsviçre Milli Takımı'nı bıraktı, Türkiye'yi tercih etti Kasımpaşa maçında attığı golle Antalyaspor’un galibiyetinde önemli rol oynayan ve ilk kez Türk Milli Takım forması giymeye hazırlanan Harun Alpsoy, Koza TV’de ekranlara gelen Kale Çizgisi programında Koray Geçgel’e açıklamalarda bulundu. Daha önce İsviçre Milli Takım forması giyen Harun Alpsoy, Türkiye Milli Takım kararıyla ilgili olarak konuştu.
20.03.2018 Antalyaspor
Lucescu: Cengiz Ünder Roma'da lider olacak
Lucescu: Cengiz Ünder Roma'da lider olacak Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İtalyan basınına önemli açıklamalarda bulundu.
7.02.2018 Futbol
Arda Turan'ın sakatlığı tekrarladı
Arda Turan'ın sakatlığı tekrarladı İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) lideri Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan'ın sakatlığının nüksettiği bildirildi.
23.10.2017 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Milli Takım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye milli takım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.