Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte milli takım kadrosu!
Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte milli takım kadrosu! UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye Lüksemburg ile karşı karşıya geliyor. A Milli Futbol Takımımız Lüksemburg'u konuk edecek. A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Peki, Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte milli takım kadrosu!
21.09.2022 Futbol
Milli maç ne zaman? Türkiye-Litvanya maçı saat kaçta, hangi kanalda olacak?
Milli maç ne zaman? Türkiye-Litvanya maçı saat kaçta, hangi kanalda olacak? UEFA Uluslar Ligi maçları için heyecan devam ediyor. Milliler, grupta 4. Karşılaşmasında Litvanya ile karşı karşıya gelecek. Gözler Türkiye Litvanya maçına çevrilirken futbolseverler de maçın saati ve kanalını araştırıyor. Peki, Milli maç ne zaman? Türkiye-Litvanya maçı saat kaçta, hangi kanalda olacak? Türkiye maçının saati ve kanalı…
14.06.2022 Futbol
EURO 2020 ne zaman? Türkiye İtalya maçı ne zaman? İşte Euro 2020 Türkiye'nin rakipleri!
EURO 2020 ne zaman? Türkiye İtalya maçı ne zaman? İşte Euro 2020 Türkiye'nin rakipleri! Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Euro 2020 ile ilgili takvim netleşti. A Milliler 2020 Avrupa Şampiyonası'nda ilk maçını İtalya ile oynayacak. Peki, EURO 2020 ne zaman? Türkiye İtalya maçı ne zaman? İşte Euro 2020'de Türkiye'nin rakipleri!
3.04.2021 Gündem